ben konuyu açtığımda 110 du sanırım
off o zamandan biriktirseydim deli gibi kar etmiştimmm :44:
Oooooo Konu sahibi gelmiş hoşgelmiş . Katrem nerelerdesin ya ? Bize ilham verdin seni daha göremedik .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben konuyu açtığımda 110 du sanırım
off o zamandan biriktirseydim deli gibi kar etmiştimmm :44:
hayırlısıyla bu iş olacak gibi gözüküyor canım
Hayırlısı olsun inşallah çok sevindim adına işsizlik çok zor Allahım kimseyi işsizlikle sınamasın hayırlı haberini bekliyoruz bence olumlu olacak gibi inşallah olur dualarını eksik etme olması yönünde bizde ederiz dua :))
ay ay ne kadar çok yazmışsınız kızlar
ececik inş. hakkında hayırlısı olur canım
rabbim gönlüne göre versin.
kızlar bugün kumbarama 10 tl attım
kumbaramda böylelikle 145 tl oldu.
bakalım çarşıya çıktığımda çeyrek alabilirim
ececik gözün aydin canim hayirlisiy:la olacak isin insallah
canım sen at da bütün at daha güzell keşke bütün bütün kenara atabilsek ay sonunda çil çil altınlarımız olsa:97:kızlar boyle 10 tl attım fılan dıyosunz ya yanı bozuk para bırıkmesı zor boyle hergün.tüm parada atıyomusunuz eger oyleyse ben tümde atayım ya baska türlü bir ayda bı altın parası etmıycek çünkü
kızlar selamlar konu sahibesi geldiii :)
bu konuyu açalı ve girmeyeli o kadar çok olmuş ki
konuyu açmışım ve gitmişim resmen
hiç para biriktiremedim
maddi durumlar ilk yazdığımdan daha da kötü oldu
şimdi kaldı borçların bitmesine son altı ay
o yüzden ben de yeniden başladım para biriktirmeye
inşş para biriktiricem :)) hep beraber biriktirelim ben de geldiiiimmmm
Oooooo Konu sahibi gelmiş hoşgelmiş . Katrem nerelerdesin ya ? Bize ilham verdin seni daha göremedik .
canım sen at da bütün at daha güzell keşke bütün bütün kenara atabilsek ay sonunda çil çil altınlarımız olsa:97:
konu sahibimiz gelmiş hoşgelmişşşnerelerdeydinn canım sen buraları bırakmasan çil çil altınların olurdu belki de bir daha gitmeallah kolaylık versin canım inşlh bir an önce biter borçlar daha çok birikim yaparsın
kızlar bende kocişle konuştum günde 5 tl alcam kumbaraya diye. onayladı sağolsun ancak birikir :)
bi çeyrek daha aldım bugün
hiç para biriktiremedim
hiç para biriktiremedim
canım elbette bütün paralar da atıyoruz yoksa çok zor ayrıca para bozulsun diye harcamıyoruz işte daha iyi değil mi?kızlar boyle 10 tl attım fılan dıyosunz ya yanı bozuk para bırıkmesı zor boyle hergün.tüm parada atıyomusunuz eger oyleyse ben tümde atayım ya baska türlü bir ayda bı altın parası etmıycek çünkü
hayırlı olsun canımbi çeyrek daha aldım bugün
oooooooooo katrem hoşgeldin süper bir konu açmışsın canım öncelikle bunun için tebrik ederim seni bu kadar insanı tasarrufa teşvik etmek gibisi var mı Allah razı olsun canım senden. bir daha bir yerlere gitme olur mu?kızlar selamlar konu sahibesi geldiii :)
hiç para biriktiremedim
harikasın canım bereketli olsunkızlar bende kocişle konuştum günde 5 tl alcam kumbaraya diye. onayladı sağolsun ancak birikir :)
günaydınn fıstıklar kimsecikler yokyine uyuyamadım korkudan yine 4 saat uyudum bugünde neyse eşim geldi yarın tatil yok daha 2 gece varama yıllık izin almış 1 hafta falanda ee bu kezde iş için haber bekliyorumbiryere gidemiycez sanırımbilmem ki nasıl olur izmire gidip gelicem hastaneye sonra ne yapcaz belli değil:97:
merhaba hanımlar bugün kumbişlere neler atıldı acaba ben dün akşamda 2 tl attım kumbarama bugünde o kadar atmaya çalışıcam inşallah yavaş yavaş çoğalıyor paracıklarım Allah bol bol bereket versin paralarımıza göz açıp kapayıncaya kadar epey birikmiş olsun ve istediklerimizi yapabilelim ...