• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hayırlısıyla bu iş olacak gibi gözüküyor canım:69:

Hayırlısı olsun inşallah çok sevindim adına işsizlik çok zor Allahım kimseyi işsizlikle sınamasın hayırlı haberini bekliyoruz bence olumlu olacak gibi inşallah olur dualarını eksik etme olması yönünde bizde ederiz dua :))

ay ay ne kadar çok yazmışsınız kızlar
ececik inş. hakkında hayırlısı olur canım
rabbim gönlüne göre versin.
kızlar bugün kumbarama 10 tl attım
kumbaramda böylelikle 145 tl oldu.
bakalım çarşıya çıktığımda çeyrek alabilirim

ececik gözün aydin canim hayirlisiy:la olacak isin insallah:64::64::64::64::64::64:

canlarım yaa allah razı olsun hepinizden,allah hepimizin gönlüne göre versin inşlh:nazar::71:hayırlısı bakalım olmazsa da sizler varsınız derdimi dökerim bu kezde:9:

kızlar boyle 10 tl attım fılan dıyosunz ya yanı bozuk para bırıkmesı zor boyle hergün.tüm parada atıyomusunuz eger oyleyse ben tümde atayım ya baska türlü bir ayda bı altın parası etmıycek çünkü:1:
canım sen at da bütün at daha güzell keşke bütün bütün kenara atabilsek ay sonunda çil çil altınlarımız olsa:97::38:
kızlar selamlar konu sahibesi geldiii :)

bu konuyu açalı ve girmeyeli o kadar çok olmuş ki
konuyu açmışım ve gitmişim resmen
hiç para biriktiremedim
maddi durumlar ilk yazdığımdan daha da kötü oldu
şimdi kaldı borçların bitmesine son altı ay
o yüzden ben de yeniden başladım para biriktirmeye
inşş para biriktiricem :)) hep beraber biriktirelim ben de geldiiiimmmm :66:

konu sahibimiz gelmiş hoşgelmişşş:3:nerelerdeydinn canım sen buraları bırakmasan çil çil altınların olurdu belki de bir daha gitme:5:allah kolaylık versin canım inşlh bir an önce biter borçlar daha çok birikim yaparsın:71:

kızlar bende kocişle konuştum günde 5 tl alcam kumbaraya diye. onayladı sağolsun ancak birikir :)

Oooooo Konu sahibi gelmiş hoşgelmiş . Katrem nerelerdesin ya ? Bize ilham verdin seni daha göremedik .

gittim gelemedim bir türlü
bebişim çok yaramaz da ondan :)

canım sen at da bütün at daha güzell keşke bütün bütün kenara atabilsek ay sonunda çil çil altınlarımız olsa:97::38:

konu sahibimiz gelmiş hoşgelmişşş:3:nerelerdeydinn canım sen buraları bırakmasan çil çil altınların olurdu belki de bir daha gitme:5:allah kolaylık versin canım inşlh bir an önce biter borçlar daha çok birikim yaparsın:71:

inşallah canım amin Allah hepimize kolaylık versin
geldik bakalım neler yapıcazz
hep beraber biriktiririz inşallahhh

kızlar bende kocişle konuştum günde 5 tl alcam kumbaraya diye. onayladı sağolsun ancak birikir :)

hadi bakalım günde 5 TL baya birikir
inşallah her aya bir çeyrek alırsın canım

kızlar ben şu önümüzdeki 6 ay için gram altın yapmayı düşünüyorum
sonra çeyrek inşşşalllaaaahhh
hem böyle bizi çok zorlamaz ama eşimden habersiz tabi ki :)

sabah 6 da yattım 9 kalktım,3 saatlik uykuyla duruyorum bugün hırsız mırsız beklemiycem uyuycam inşllh:9::1:allah korusun:18:

bi çeyrek daha aldım bugün:65::65::65::65::65:

:46::46:

bereketli olsun inş..

hiç para biriktiremedim

oleyyyyy katrem gelmiş :32:

ne iyi ettin canım bırakıp gitme bizleri bu kadar kişiye yol göstermişken :43:

tekrardan hayırlı birikimlerin olsun inş..

Konu sahibi geldiğine göre listeye devretme vakti geldi . Katrem yaptığın liste çok güzeldi . Ben senin gibi yapmaya çalıştım ama olmadı . Altın resimleri ekliyordun sen listeye renkte vermiştin .

GR1001.JPG

gram altın bu mu kızlar ilk kez görüyorum da tipi nasıl bişi diye araştırdı netten bu galiba :60:

Eklentiler

• $GR1001.JPG
    $GR1001.JPG
    15,7 KB · Görüntüleme: 36

hiç para biriktiremedim

Katrem hoşgeldiin:71:

Konuyu açtın,sayende çok güzel birikimler yaptık,ellerine sağlık..:70:

İnşaallah en kısa zamanda borçlarından kurtulursun,sen de güzel paralar,altınlar biriktirirsin inşaallah.

sigarayı bir bıraksam bende biriktireceğim çeyrekten daha çok tutuyor vallahi

Allah hepinizden razı olsunnn inşallahhhhh

iyi geceler arkadaşlarrrr

Son düzenleme:
kızlar boyle 10 tl attım fılan dıyosunz ya yanı bozuk para bırıkmesı zor boyle hergün.tüm parada atıyomusunuz eger oyleyse ben tümde atayım ya baska türlü bir ayda bı altın parası etmıycek çünkü:1:
canım elbette bütün paralar da atıyoruz yoksa çok zor:34: ayrıca para bozulsun diye harcamıyoruz işte daha iyi değil mi?:1:
bi çeyrek daha aldım bugün:65::65::65::65::65:
hayırlı olsun canım :38:

hiç para biriktiremedim
oooooooooo katrem hoşgeldin süper bir konu açmışsın canım öncelikle bunun için tebrik ederim seni bu kadar insanı tasarrufa teşvik etmek gibisi var mı Allah razı olsun canım senden. bir daha bir yerlere gitme olur mu?:38:
katrem kısaca kendimi tanıtayım. Ben birikim yapmaya uşak'tan katılıyorum.
34 yaşındayım 7 ve 4 yaşlarında olmak üzere 2 oğlum var. eşim kimyager .ben öğretmenim.
herkese bereketli birikimler diliyorum.:16:

harikasın canım bereketli olsun :38:

Son düzenleme:
günaydınn fıstıklar kimsecikler yok:3:yine uyuyamadım korkudan yine 4 saat uyudum bugünde neyse eşim geldi yarın tatil yok daha 2 gece var:50:ama yıllık izin almış 1 hafta falanda ee bu kezde iş için haber bekliyorumbiryere gidemiycez sanırım:50:bilmem ki nasıl olur izmire gidip gelicem hastaneye sonra ne yapcaz belli değil:97:

günaydınn fıstıklar kimsecikler yok:3:yine uyuyamadım korkudan yine 4 saat uyudum bugünde neyse eşim geldi yarın tatil yok daha 2 gece var:50:ama yıllık izin almış 1 hafta falanda ee bu kezde iş için haber bekliyorumbiryere gidemiycez sanırım:50:bilmem ki nasıl olur izmire gidip gelicem hastaneye sonra ne yapcaz belli değil:97:

canım iş haberin hayırlı bir şekilde sonuçlansın da tatil olmayıversin canım
ya da uygun bir haftasonu vs denk getirebilirseniz 1-2 günlük kaçamak yaparsınız yakın bir yere . öyle de güzel olur gerçekten.:34:
bak mesela biz mart ayında 26-27 sinde izmir selçuk tarafına gittik bir otelde 2 gece konakladık oldukça da deşarj ediyor bu tip ara kaçamaklar insanı.

Son düzenleme:
teşekkür ederim farmasicim..senin kadar olmasa da akılcı davranmaya çalışıcam artık:1:

ececik çok sevindim canım inşş hayırlı sonuçlanır iş durumun:71:

merhaba hanımlar bugün kumbişlere neler atıldı acaba ben dün akşamda 2 tl attım kumbarama bugünde o kadar atmaya çalışıcam inşallah yavaş yavaş çoğalıyor paracıklarım Allah bol bol bereket versin paralarımıza göz açıp kapayıncaya kadar epey birikmiş olsun ve istediklerimizi yapabilelim ...

merhaba hanımlar bugün kumbişlere neler atıldı acaba ben dün akşamda 2 tl attım kumbarama bugünde o kadar atmaya çalışıcam inşallah yavaş yavaş çoğalıyor paracıklarım Allah bol bol bereket versin paralarımıza göz açıp kapayıncaya kadar epey birikmiş olsun ve istediklerimizi yapabilelim ...

maşallah bereketli olsun canım
ben henüz birşey atamadım . sanırım bugün atamam .dün sabah eşimden bozukluklar gitmişti kumbişe. bir de benim ekdersten 15 tl kuytuköşebanka gitmişti.
o nedenle bugün işler şimdilik kesat :31:
Allah eldekileri tutmayı nasip etsin artık ,bereket versin.:16:

galiba ben artık biriktiremeyeceğim,okul bitince babam harçlık vermeyi kesti sanırım:37: bugün haftalığımı aldığım gündü ama bırakmadan gitmiş:50:

Back