• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım sizler o yaşlarda özgürlüğünüze düşkün oluyorsunuz
onlar da korumacılıklarını devam ettirmeye çalışıyorlar
haliyle bir kuşak çatışmasıdır yaşanıyor ama sen de onları anlamaya çalış bitanem onlar sana güvenirler de çevreye güvenmezler.ayrıca
babalar evlatlarının kendilerinden sonra eve girmelerini pek hoş karşılamazlar genelde istisnalar olabilir ama herkesin bir düzeni var ve saygı duymak lazım :34:
ahh ahh sen de ata olunca anlıyacaksın tatlı kız :38:

:71: ama o gün benim mezuniyet günümdü ve eve de trafiğe rağmen saat 10da geldiiiiim,annemden de izin almıştım:26: anne olsam da bu kadar katı olmayacağımı sanıyorum:31: ve de umuyorum:1:

:71: ama o gün benim mezuniyet günümdü ve eve de trafiğe rağmen saat 10da geldiiiiim,annemden de izin almıştım:26: anne olsam da bu kadar katı olmayacağımı sanıyorum:31: ve de umuyorum:1:

mezuniyet törenin olduğundan bahsetmemiştin. ne mutlu sana mezun olmuşsun tebrik ederim canım :70::71::38:
babana da söyleseydin keşke teyzem durumu iyi idare edememiş sanırım :34:
neyse olan olmuş ölümlü dünyada kırmayın hiç yoktan yere birbirinizi.
ben şunu da diyeyim babam ben mezun olduktan 2 ay sonra kalp krizi geçirdi ve bu olaydan 1 ay sonra da vefat etti ve tam 12 sene oldu hala yokluğunu hissediyorum. :43:

mezuniyet törenin olduğundan bahsetmemiştin. ne mutlu sana mezun olmuşsun tebrik ederim canım :70::71::38:
babana da söyleseydin keşke teyzem durumu iyi idare edememiş sanırım :34:
neyse olan olmuş ölümlü dünyada kırmayın hiç yoktan yere birbirinizi.
ben şunu da diyeyim babam ben mezun olduktan 2 ay sonra kalp krizi geçirdi ve bu olaydan 1 ay sonra da vefat etti ve tam 12 sene oldu hala yokluğunu hissediyorum. :43:

:59: başın sağolsun,söylediklerinde haklısın.ben de bir küskünlük olduğu zaman hep başımıza ne geleceği belli değil diye düşünürüm ama kırgınlık kolay kolay geçmiyor işte,babama çok düşkün olduğum için de daha kötü oluyorum o birşey söylediğinde.neyse canım,seni tutmayalım biz,iyi gezmeler:70:

Merhaba arkadaşlaaaaar:71:

Ya ben bu aralar tıkandım,hiç para harcamıyorum ama biriktiremiyorum da..:50:

Gel ayın onbeşi geeeeeellllll:84::84:

malum sebeplerden ötürü benim kumbaramda akşamı bırak uzunca bi süre değişiklik olmaz:59:

evet canım hiç üzülecek birşey değil,bak benim babam ben 8 yaşındayken vefat etti keşke şimdi yanımda olsaydı da küs kalsaydım,kızsaydı bana yasaklar koysaydı,para pul vermeseydi:59: her zaman halimize şükretmek lazım:34:

pasaklıtanrıcam akşam baban eve geldiğinde boynuna sarıl yanaktan şappp didye öpüver bak bakalım kırgınlık kalıyormu:1:ahh olsaydı da öpseydim keşke:58:

Son düzenleme:
evet canım hiç üzülecek birşey değil,bak benim babam ben 8 yaşındayken vefat etti keşke şimdi yanımda olsaydı da küs kalsaydım,kızsaydı bana yasaklar koysaydı,para pul vermeseydi:59: her zaman halimize şükretmek lazım:34:

farmasi çok sağolasın hoşbulduk bugünden itibaren başlıyorum kızlarrrr
bende babamı kaybedeli daha 50 gün oldu acısı çok kötü,ve benim düğünüme 4 ay kala kaybettim,haline şükret keşke benimkide yanımda olsaydı bana küsseydi bağıırsaydı hatta evden bile kovabilirdi bilirdimki canım yandığında sığınacak bir çınarım var ama artık yokk pasaklitanrica haline şükret ve onlara biraz onların penceresinden bak inan orta yolu bulabiliyıorsun ve sakın onları üzüp kırma benden sana tavsiyeee

Hanımlar sizin de dediğiniz gibi empati kurup anlamaya çalışıyorum ama yine de ilk kez yaptığım birşey ve özel bir durum olduğu için bu kadar suçlanmayı haketmediğimi düşünüyorum.duygularımı çok rahat ifade edebilen biri olmadığım için geçip karşısına olumlu ya da olumsuz birşey söyleyemem şu an,kırıldığımı anlaması için sadece sessiz kalabilirim.Şimdi size kıymet bilmemek gibi geliyor ama gerçekten öyle değil.Her zaman iyi bi evlat olmaya çalıştım,etraftan vs benim hakkımda en ufak bi kötü söz duymadı ailem,aksine her zaman iyi şeyler duydular.Kısıtlamalar oldukça fazlaydı hayatımda,gündüz vakitleri bile gezip tozmadım doğru düzgün,okul çıkışında kız arkadaşlarımla bi yerde oturup çay içmek bile yanlış birşeydi babama göre,hiçbir zaman arkadaşların evine oturmaya gidilmez,gece yatıya kalınamazdı.Haberi olur da kızar diye erkek arkadaşımı bile annemden önce babama söyledim,daha önümüzde okul,askerlik vs bi sürü engel varken sorun çıkmasın diye yaptım bunu.Nişanlandık,hala daha görüşmemize izin vermiyor.Üniversiteyi bitirdim,işe başlayacağım ama ona da karışıyor.İş görüşmesine gittiğim yerleri kendi de gidip görmek,tanışmak istiyor.Hiçbirine de haksızsın baba,abartıyorsun demiyorum,asilik yapmıyorum.Sizce bu kadarı da normal mi yani:26: burası da dertleşme topiğine döndü ama kusura bakmayın artık:44:

evtttttttttttttttttttttt tatilci güzeli geldi hanımmmmmm...
kızlar hepiniz hakkınızı helal edin yedide paydos edicem bir daha da giremem .
ama ben çok çalıştım ve bu tatili hak ettim.
biraz reset lazım değil mi...
topik size emanet.
aaaaa bu arada söylemeden edemeyeceğim,
patronum beni çok ağlattı ama az önce şaşırtıcı bir hamle yaptı ve 200 tl harçlık verdi...:64:
ben hala şoktayım sölemesi ayıp.
gelince param olmaz derken Rabbim yine sonsuz kudretinden banada bir parça gönderdi.
hamdolsun ....
görüşmek üzere inş...

selam kızlaaaarrr bugün kocişten 8 tl tırtıkladım ama markete giderken bozuk olmadığı için 2 tl sini verdim. toplam kumbarada 39+6=45 tl oldu :) herkese bol bereketli günler

topik size emanet.
patronum beni çok ağlattı ama az önce şaşırtıcı bir hamle yaptı ve 200 tl harçlık verdi...:64:
gelince param olmaz derken Rabbim yine sonsuz kudretinden banada bir parça gönderdi.
hamdolsun ....
görüşmek üzere inş...

güle güle git ve gel bitanem iyi eğlenceler sağlıklı mutlu huzurlu kal .....:38:

selam kızlaaaarrr bugün kocişten 8 tl tırtıkladım ama markete giderken bozuk olmadığı için 2 tl sini verdim. toplam kumbarada 39+6=45 tl oldu :) herkese bol bereketli günler

bereketli olsun canım:38:

topik size emanet.
hamdolsun ....
görüşmek üzere inş...

amanınnn tatilleremii gidiyosun sennn of bende çıksam 3-5 gün değişiklik yapsam keşke bakalım hayırlısı,bol bol dinlen gel canımm gider ayak harçlığını da almışsın ne güzel patronmuş:64:fazla para harcamadan gel heee ona göre:4:

caanım hemşommm geldin mi annenden:10:annen nasıl iyimiymiş bende özledim annişimi:38:bende eşimi gönderdim işe:69:akşam komşunun düğünü var günden tanıyorum ben oğluda eşimin elemanı sanırım davetiye vermişler ona da komşularda gidelim sende evden çıkmıyosun değişiklik olur dediler zaten alt sokakta okulun önündeymiş ne götürsem hemşomm akıl ver bana bende tabak vsmi götürsem ne etsem ki :44::44:

caanım hemşommm geldin mi annenden:10:annen nasıl iyimiymiş bende özledim annişimi:38:bende eşimi gönderdim işe:69:akşam komşunun düğünü var günden tanıyorum ben oğluda eşimin elemanı sanırım davetiye vermişler ona da komşularda gidelim sende evden çıkmıyosun değişiklik olur dediler zaten alt sokakta okulun önündeymiş ne götürsem hemşomm akıl ver bana bende tabak vsmi götürsem ne etsem ki :44::44:

bitanem sen yazarken ben gitmişim anlaşılan .
evet tabi gurbet eldeki kişiye ilerde çoluğunun çocuğunun davetiyesi büyük ihtimal nasip olmayabilir. tabak bence çok iyi tatlım :38:

annem iyi çok şükür hemşom evimizin yakınlığı annemle yürüyerek 5 dk arabayla 1 dk .:34:

bitanem sen yazarken ben gitmişim anlaşılan .
evet tabi gurbet eldeki kişiye ilerde çoluğunun çocuğunun davetiyesi büyük ihtimal nasip olmayabilir. tabak bence çok iyi tatlım :38:

annem iyi çok şükür hemşom evimizin yakınlığı annemle yürüyerek 5 dk arabayla 1 dk .:34:

caanım ne kadar şanslısınn ya maşallahh çok sevindim çok güzzell:38::38:doğru diyosun canım tabakları çantama koyayım bakalım komşular ne götürecek veriverim kalabalıkta:1:

Selam kızlar.ben geldim 2 gün kadar arkadaşımın yazligindaydik:) tabimi kumbaraya para ayrıldı bugün 20 tl aticam.gecmis olan sayfaları incelicem yrin bakalım durumlarınız nasıl :)

topik size emanet.
hamdolsun ....
görüşmek üzere inş...

oyy kuzum bak gördün mü üzüldüğüne değmedi hamdolsun harçlığıda kaptın:16:
o zöküz den böyle bir jest beklemezdim :60:

bu arada kızlar ben de lahanamla tatile ayrılıyorum
hakkınızı banada helal edin inş birikimlerle dönerim :60:

bugün kumbiriğe 14 tl attım giderayak :34:
bereketli olsun :86:

Son düzenleme:
günaydın kızlar kimseler gelmemiş,eşim 9 da geldi öğleden sonra 3 te gidicek yine gece 1 de gelecek 1 haftada izinli sonra da gündüz gidecek 3 hafta geceleri yanımdaa:66:kurtulduk geceden oh be yarın erkenden izmire gidicez hastaneye inşlh 1 günde biter işimiz,bu arada kumbarama 4.5 tl attım:8:

günaydın kızlar kimseler gelmemiş,eşim 9 da geldi öğleden sonra 3 te gidicek yine gece 1 de gelecek 1 haftada izinli sonra da gündüz gidecek 3 hafta geceleri yanımdaa:66:kurtulduk geceden oh be yarın erkenden izmire gidicez hastaneye inşlh 1 günde biter işimiz,bu arada kumbarama 4.5 tl attım:8:

merhaba canım hemşom sabah girdim çıktım topiğe kimse yoktu ben gitmişim sen gelmişsin bu sefer de sen yoksun yaa:59::59:
senden gelen haberler güzel bugün.
ohhh enişte de yanında sevindim canım. hayırlı yolculuklar size ve de inşallah işleriniz yolunda gider canım.
4.5 tl de bereketli olsun bitanem:64::64::38:

Back