• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

yok cnm bol değildi
ama deniz çok dalgalıydı
o yüzden çıktı sanırım
evet daha ne kadarlık evliyiz şunun şurasında
nazara geldik galiba

günaydın herkese bol bereketli günlar kılzarr sonbahar canım üzülme cana geleceğine mala gelsin canınız yansa daha mı iyiydi
bak hasta bile olmuşsun sağlığın dönüşü yok biriktiri bıorca girer yine alırsınız inşallah,belkide nazar çıkmış üstünüzden
ben bugün sanırım 3 tl atacağım kızlarr akşama belli olur

yok cnm bol değildi
ama deniz çok dalgalıydı
o yüzden çıktı sanırım
evet daha ne kadarlık evliyiz şunun şurasında
nazara geldik galiba

geçmiş olsun mutlaka nazar değiyor canım ama olanla ölene çare yok demişler kendini üzme bende eve hırsız gırdıgınde bır sürü manevi değeri olan takım gitti maddi değerleride coktu ama ben en cok manevı degerelrıne üzüldüm ve 1 tane deildi:14: kaybetsem belkı o kadar üzülmezdim hırsıza gitti diye cok üzüldüm ama napalım ahyat devam ediyor allah beterınden korusun canım:34:

cana geleceğine mala gelsin diyelim canım, klişe ama durumu özetliyo :/
evet nazar değiyo size :nazar:

günaydın herkese bol bereketli günlar kılzarr sonbahar canım üzülme cana geleceğine mala gelsin canınız yansa daha mı iyiydi
bak hasta bile olmuşsun sağlığın dönüşü yok biriktiri bıorca girer yine alırsınız inşallah,belkide nazar çıkmış üstünüzden
ben bugün sanırım 3 tl atacağım kızlarr akşama belli olur

öyle kızlar ne yapalım artık üzülsekte dönmüyor geri
yapacak bişiy yok
yenisini alıcaz artık.

geçmiş olsun mutlaka nazar değiyor canım ama olanla ölene çare yok demişler kendini üzme bende eve hırsız gırdıgınde bır sürü manevi değeri olan takım gitti maddi değerleride coktu ama ben en cok manevı degerelrıne üzüldüm ve 1 tane deildi:14: kaybetsem belkı o kadar üzülmezdim hırsıza gitti diye cok üzüldüm ama napalım ahyat devam ediyor allah beterınden korusun canım:34:

ayy öyle cnm
Allah korusun hepimizi
hırsızıın alması daha beter tabikide

merhaba canım sen profilinden anladığım kadarıyla istanbuldasın.
peki nişanlın nerede ve ne iş yapıyor?
siz evlenince nereye yerleşmeyi düşünüyordunuz?
nişanlının oraya yerleşmekteki tereddütleri neler?
nişanlın orada rahatlıkla aynı işini bulabilir mi?

öncelikle bunları bilebilirsek yorum yapmak belki biraz daha kolaylaşır. ama kesinlikle düğün masrafları vs konusunda bence de ailene destek olmalısın canım.onları biri sürü borçla bırakıp gitmek ne kadar mantıklı olur ya da bir sürü borcu sadece nişanlın ve sen evlendikten sonra ödeyecek durumda kalsanız elbetteki 2 maaşla altından kalkmakla tek maaşla altından kalkmak bir olmaz canım:34:
bunları enine boyuna düşünüp karar vermekte fayda var.

ama daha sorularımın yanıtını almadan şu kadarını söyleyeyim keşke nişanlın senin bulunduğun yerde işini edinebilse de sen de teklif edilen işe girsen ve evinizi düzeninizi oraya kurabilseniz.:38:

Farmasicim ne güzel bir kaç soruyla ne kadar mantıklı yaklaşacağını anlattın ben istanbuldayım nişanlım mersinde nişanlım avukat olarak çalışıyor mersinde bir arkadaşıyla ortak olarak çalışıyorlar ilk andan itibaren benim oraya yerleşmem taraftarıydı benimde istanbulda sağlam bir işim yoktu aileme katkıda bulunup borç ödediğimiz için çalıştığım yerde mecburen takılıp kalmıştım ama şimdi öyle güzel bir teklifle geldilerki bana kabul ettim nişanlım kendi bürosunu kapatabilir biraz masraf yapıp istanbula gelebilir istanbulda benim alacağım maaş onun girdiği işte alacağı maaş ilk etapta faydalı olur sonra yine isterse kendi bürosunu açar diye düşünüyorum ,o epey problem yaptı bunu kolay değil küçük şehirden büyük şehre geçiş yapmak onada hak veriyorum korkuyor haklıda korkmakta ama iyi şartlarda birimizin bir işi olması daha kolay bir hayatımız olması demek yanlış düşünmüyorumdur inşallah ... Üstelik birde benim özel durumum var annem ve kardeşimden başka kimsem yok babamın olmayışı beni ailemi bırakıp başka bir şehre gitme konusunda rahatsız ediyor ama o daha rahat hem erkek hemde babası erkek kardeşi var ailesi tek değil bunları düşünüyorum maddi manevi daha iyi oluruz diyorum inşallah öyle olur bakalım ...

haklısın canım hayırlısı artık dediğin gibi haftasonu falan kaçıveririrz buraya 1 -2 saatlik yerler çok:38:

inşllah caanım inşllh çok tşk ederim:38:

caanım ya hemşom da ne güzel yazmış:38:nişanlın keşke gelebilse işi orda olsa hem ailene yakın olursunuz hem bildiğin iş yerinde olmak ne güzel olur hadi hakkımızda hayırlısı canım:38:bende girmek için sabırsızlanıyorum eşim saolsun hiçbirşeyimi eksik etmedi ama kendi paramı kazanamak istiyorum ilk maaşımı da sevdiklerime harcamak:1:allaha şükür borcumuz vs yok bir olsa bu iş direk bankaya atarım eşiminkinden de artıyor şükür ne güzel ev dam sahibi olmaya yol açılır ama bakalım:97:

canım işte bende bunu düşünüyorum o buradaa daha kolay iş bulur en çok birkaç sene sıkıntı yaşar sonra maddi olarak toparlandığımızda kendi bürosunu açar ama benim sağlam bir işim olursa her ay ne geldiğini biliriz elimize belki bizde ev bark sahibi oluruz kötümü düşünüyorum bence mantıklı ama inşallah hayırlısı olur hakkımızda senin içinde inşallah hayırlısı olur işlerin beklediğim istediğin şekilde gerçekleşir ...

Farmasicim ne güzel bir kaç soruyla ne kadar mantıklı yaklaşacağını anlattın ben istanbuldayım nişanlım mersinde nişanlım avukat olarak çalışıyor mersinde bir arkadaşıyla ortak olarak çalışıyorlar ilk andan itibaren benim oraya yerleşmem taraftarıydı benimde istanbulda sağlam bir işim yoktu aileme katkıda bulunup borç ödediğimiz için çalıştığım yerde mecburen takılıp kalmıştım ama şimdi öyle güzel bir teklifle geldilerki bana kabul ettim nişanlım kendi bürosunu kapatabilir biraz masraf yapıp istanbula gelebilir istanbulda benim alacağım maaş onun girdiği işte alacağı maaş ilk etapta faydalı olur sonra yine isterse kendi bürosunu açar diye düşünüyorum ,o epey problem yaptı bunu kolay değil küçük şehirden büyük şehre geçiş yapmak onada hak veriyorum korkuyor haklıda korkmakta ama iyi şartlarda birimizin bir işi olması daha kolay bir hayatımız olması demek yanlış düşünmüyorumdur inşallah ... Üstelik birde benim özel durumum var annem ve kardeşimden başka kimsem yok babamın olmayışı beni ailemi bırakıp başka bir şehre gitme konusunda rahatsız ediyor ama o daha rahat hem erkek hemde babası erkek kardeşi var ailesi tek değil bunları düşünüyorum maddi manevi daha iyi oluruz diyorum inşallah öyle olur bakalım ...

burada büro açsa da ben de kk sayesinde staj yapacak yer bulmuş olsam:1:

kumbaramda toplamda 12 tl param oldu nerdeyse 1 haftada yine bozuklukları atıcam ayın 20 sinde yeni işime başlıyorum hayırlısıyla o zamanda aynı şekilde birikime devam edicem yanlız tek sorun şimdiki gibi yanınıza gelemem sık sık çok yoğun çalışıcam çünkü arada gelir toplam birikimi yazarım ay sonları muhakkak gelir birikimlerimi güncellerim akşamları sizleri takip etmeye çalışırım malum evlenicez birikim yapmak şart yeni iş bereket ve bolluk daha çok para biriktirmeyi getirir inşallah ...

Günaydınn herkeze..bugun 2 tl kadar atabildim.gün içerisinde atabilirim biraz daha umarım :1: şimdi temizlik vakti..of havada çook sıkıcı sıcak..:19:

kızlarr benım kumbirik uzun surelı bı açlıktan sonra dun bayram etti
çunku ben 50 lıra attımmm:64::64::64:
bıde bozukluk bakıcam bugun bı evı temızlesem
sağdan soldan çıkar belkı hafta sonu kalabalıktık
uff çok yoruldummmm

kızlarr benım kumbirik uzun surelı bı açlıktan sonra dun bayram etti
çunku ben 50 lıra attımmm:64::64::64:
bıde bozukluk bakıcam bugun bı evı temızlesem
sağdan soldan çıkar belkı hafta sonu kalabalıktık
uff çok yoruldummmm

Günaydınn herkeze..bugun 2 tl kadar atabildim.gün içerisinde atabilirim biraz daha umarım :1: şimdi temizlik vakti..of havada çook sıkıcı sıcak..:19:

bereketli olsun kızlar

kızlar selamlar konu sahibesi geldiii :)

bu konuyu açalı ve girmeyeli o kadar çok olmuş ki
konuyu açmışım ve gitmişim resmen
hiç para biriktiremedim
maddi durumlar ilk yazdığımdan daha da kötü oldu
şimdi kaldı borçların bitmesine son altı ay
o yüzden ben de yeniden başladım para biriktirmeye
inşş para biriktiricem :)) hep beraber biriktirelim ben de geldiiiimmmm :66:

Hoşgeldin fıstıkımm gözlerimizi yollarda bıraktın çok sevindim gelmene sefa getirdin hoşgeldiinnn :16::16::16:

Kızlaarr ben dün alışveriş çılgını gibi gene ona buna saldırdım sonuç 500 tl gitti olsun karttan çektim napıyım şimdide saate sardım 310 da ona gidicek (karne indirimiyle) kastım kastım şimdi daha çok harcıyorum keşke paylaştırabilseydim aylara ama napim çok güzel ciciler var heryerde outlet diye bir gittim anam iyiki normal mağazadan almamışsım :43::43: buarada benim bozuk para kumbiriğime 2 tl attım bugün yavaş yavaş doluyor açmamakta hala inatlaşıyorum :16::16::16: öptüm hepinizi bereketli günlerr:62::62::62:

Back