maşallah bereketli olsun canım
ben henüz birşey atamadım . sanırım bugün atamam .dün sabah eşimden bozukluklar gitmişti kumbişe. bir de benim ekdersten 15 tl kuytuköşebanka gitmişti.
o nedenle bugün işler şimdilik kesat
Allah eldekileri tutmayı nasip etsin artık ,bereket versin.
üzülme canım ya unutmuştur bence sıkma canını hem öyle bile olsa pazardan marketten arttırırsın sende olur yeterki yapmak istegaliba ben artık biriktiremeyeceğim,okul bitince babam harçlık vermeyi kesti sanırımbugün haftalığımı aldığım gündü ama bırakmadan gitmiş
üzülme canım ya unutmuştur bence sıkma canını hem öyle bile olsa pazardan marketten arttırırsın sende olur yeterki yapmak iste
ev hanımı olmadığım için pazar market parası da bana verilmiyor ki
benden 5 euro bugünlük az ama olsun
kızlar selamlar konu sahibesi geldiii :)
bu konuyu açalı ve girmeyeli o kadar çok olmuş ki
konuyu açmışım ve gitmişim resmen
hiç para biriktiremedim
maddi durumlar ilk yazdığımdan daha da kötü oldu
şimdi kaldı borçların bitmesine son altı ay
o yüzden ben de yeniden başladım para biriktirmeye
inşş para biriktiricem :)) hep beraber biriktirelim ben de geldiiiimmmm
sigarayı bir bıraksam bende biriktireceğim çeyrekten daha çok tutuyor vallahi
galiba ben artık biriktiremeyeceğim,okul bitince babam harçlık vermeyi kesti sanırımbugün haftalığımı aldığım gündü ama bırakmadan gitmiş
canım babandan hiç olmazsa tatil boyunca normalde verdiği harçlığın yarısını vermesini isteyemez misin?
konu mutlaka konuşmazsan bırakmaz .bunu alışkanlık yapmasını sağla.okul haricindede ihtiyaçların olur...
Kızlar bugün bir teklif aldım eski çalıştığım iş yerinden geri dönmeyi düşünürsem görüşmeye çağırıyorlar daha önce orada 6 yıl çalışmıştım iyi bir firmaydı şimdi verdikleri maaş tatmin edici olursa kabul edeyim diyorum ama nişanlım şehir dışında o buraya yerleşmekte tereddütlü ben bu işyerine girersem buraya yerleşmemiz gerekecek kararsız kaldım iyi maaş verirlerse kabul etmem lazım çünkü şu aşamada ailemede destek olmak zorundayım üstelik evlilik için birikimde yapmak zorundayım sizce ne yapmalıyım bir akıl verin sizler birikim yapan akıllı kadınlarsınız ...
haklısın canım hayırlısı artık dediğin gibi haftasonu falan kaçıveririrz buraya 1 -2 saatlik yerler çokcanım iş haberin hayırlı bir şekilde sonuçlansın da tatil olmayıversin canım
ya da uygun bir haftasonu vs denk getirebilirseniz 1-2 günlük kaçamak yaparsınız yakın bir yere . öyle de güzel olur gerçekten.
bak mesela biz mart ayında 26-27 sinde izmir selçuk tarafına gittik bir otelde 2 gece konakladık oldukça da deşarj ediyor bu tip ara kaçamaklar insanı.
inşllah caanım inşllh çok tşk ederimteşekkür ederim farmasicim..senin kadar olmasa da akılcı davranmaya çalışıcam artık
ececik çok sevindim canım inşş hayırlı sonuçlanır iş durumun
Kızlar bugün bir teklif aldım eski çalıştığım iş yerinden geri dönmeyi düşünürsem görüşmeye çağırıyorlar daha önce orada 6 yıl çalışmıştım iyi bir firmaydı şimdi verdikleri maaş tatmin edici olursa kabul edeyim diyorum ama nişanlım şehir dışında o buraya yerleşmekte tereddütlü ben bu işyerine girersem buraya yerleşmemiz gerekecek kararsız kaldım iyi maaş verirlerse kabul etmem lazım çünkü şu aşamada ailemede destek olmak zorundayım üstelik evlilik için birikimde yapmak zorundayım sizce ne yapmalıyım bir akıl verin sizler birikim yapan akıllı kadınlarsınız ...
bugün kenara bişey atamadım ama hiç para da harcamadım şükür,zaetn uykudan kalktım uyku düzenini bozunca kötü oluyor hiç gündüz uyumazdım ya oldu artıkeşim belkide bu gece son gidicekmiş pazar gitmem konuşayım diğerleriyle dedi pazartesi izmire gitmtmiz lazım çünkü:122:
bugün kumbaraya gelen giden yok ne yazık ki
evet kızlar bugün kumbişler aç kaldılar ama akşama ne olacağı belli olmaz değil mi?
ama para harcamamak da birikimdir sonuçta
malum sebeplerden ötürü benim kumbaramda akşamı bırak uzunca bi süre değişiklik olmaz
olmasın canım olayların hep iyi yanından bakmayı adet edinmiş biri olarak şunu diyorum sağlığın çok şükür yerinde ya annen baban başındalar ya gerisinin şu an için çok da öenmi yok bitanem. zamana bırak canım baba yüreği elbet seni anlayacaktır. sen de biraz kendini onun yerine koymaya çalışseni merak etmiştir senin için endişelenmiştir. seni önemsediğinin sevdiğinin sonucu bunlar...
hoşgeldin canımherkese selam kızlar ben im iki ay sonra düğünüm olacak işten ayrılmak zorunda kalacağım ve evde olacağım,benimde katkım olsun çok borcumuz olacak olmadı kendime ait maaşımı en azından devam ettirmiş olayım çünkü epey zorlanacağım koçişdeen para istemeye bu sebeplerden size katılıyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
çok geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıuyla bir kumbaramız oluyor ve içine o gün atabildiğimiz bozukulukları filan atıyoruz dimi
haklısın farmasicim ama bu kadar çok tepki verdiğinde kırılacağımı biliyordu,hatta gördü de karşısındaki halimi.5 kuruş para vermesin ama 20 yaşındaki insana da ilkokul öğrencisi gibi dışarı çıkma yasağı koyulur mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?