• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

amin canım amin
Rabbim hastalara şifa dertlilere deva işsizlere hayırlı iş ,eşsizlere hayırlı eş , çocuksuzlara hayırlı bir nesil sağlayacak çocuklar ve de borçlulara ödeme kolaylığı, vakti gelmişlere de iman kuran nasip eylesin AMİN...:16:

aminn canım ağzına sağlıkkkk:71::38::46:

hepinizden allah razı olsun canlarım yaa fazla arkadaşım da yok hemen size koştum iyiki varsınız:16:eşimle gittik 1 saat falan bekledik başka hemşirelerle de görüşüyordu umudum yok olmuştu yazık kadın beni görünce gelin yemeğe çıkalım dedi eşim falan gittik,heyecanlanma falan diye elimi tuttu,2 doktor arkadaşta rica etti yakınlarımı al işe diye hafta sonu görüşcem dedi ama ayıp olmasın diye dedi,birisi direk maaş sordu birisi nişanlı nerede oturacakkları falan belli değilmiş,en çok seni sevdim dedi,hem buradasın hem güleryüzlüsün diye dedi,işi anlattı bana tayini çıkan hemşireden rica edicem 15 günde sana işleri öğretir dedi,yaptığımız heriş bilgisayardan direk sağlık bakanlığına gidiyor yanlışı affetmezler ikimize de soruşturma olur dedi hafta içi arıycam sen biraz ders çalış bende sana notlar vercem dedi valla olacak gibi bakalım 2.sene de kadroya geçiceksin bu da devlet ataması maaşlarda çok dedi,allah yüzümü kara çıakarmasın hayırlıysa hafta içi haber bekliyorum bakalım:46:

hayırlısıyla bu iş olacak gibi gözüküyor canım:69:

görorum göroruumm.. en kısa zamanda bir buzdolabı görünoor sana.. hemi de koccamannn:1::1:

valla 2.5 yıl oldu evimize girmişlerdi. benim bir laptopum ve annemin hatırası büyük ufak tefek ne takısı varsa gitmişti. sözden sonra korkudan ofisteki kasaya koymuştum altınları. ofise de girdiler. allahtan ki kasayı açmayı becerememişler, taşıyıp götürmeyi de akıl edememişler. gerçi kasa gitseydi altın dediğin ne ki bir sürü çek senet evrak var müvekkillere ait. sırf onları iptal etmek için yapacağımız masraf içindeki altınların 10 katını bulurdu herhalde. şükrettik halimize. o günden beri evde birşey bırakıp markete bile gidemedi annem. ya annemde ya kayınvalidemde duruyorlar. canım yandığı için de şimdi bankada hesap açtım. çeyrek vs almıcam, gr gr bankada tutucam, neme lazım. düğünden sonra da takıları kasaya, takılmıycak olanları da bozdurup bankadaki hesaba ekliycem..

ne diyim hırsıza kilit dayanmıyor, allah fırsat vermesin...

Ağzından bal damlıyor canım inşallah gönlüme göre alırım bir buzdolabı :69:

Hırsıza kilit dayanmıyor canım Allah fırsat vermesin hırsızlara kötü niyetlilere bizler yinede işimizi sağlama alalım altınları doğru bankaya en doğrusu bu :))

allah razı olsun bitanem inşllh olur,olmazsa da nasip değilmiş deriz napalım:71::70:

Hayırlısı olsun inşallah çok sevindim adına işsizlik çok zor Allahım kimseyi işsizlikle sınamasın hayırlı haberini bekliyoruz bence olumlu olacak gibi inşallah olur dualarını eksik etme olması yönünde bizde ederiz dua :))

amin canım amin
Rabbim hastalara şifa dertlilere deva işsizlere hayırlı iş ,eşsizlere hayırlı eş , çocuksuzlara hayırlı bir nesil sağlayacak çocuklar ve de borçlulara ödeme kolaylığı, vakti gelmişlere de iman kuran nasip eylesin AMİN...:16:

AMİNNNN ne güzel bir dua bu böyle Allahım duysun sesini ...

ay ay ne kadar çok yazmışsınız kızlar
ececik inş. hakkında hayırlısı olur canım
rabbim gönlüne göre versin.
kızlar bugün kumbarama 10 tl attım
kumbaramda böylelikle 145 tl oldu.
bakalım çarşıya çıktığımda çeyrek alabilirim

ay ay ne kadar çok yazmışsınız kızlar
ececik inş. hakkında hayırlısı olur canım
rabbim gönlüne göre versin.
kızlar bugün kumbarama 10 tl attım
kumbaramda böylelikle 145 tl oldu.
bakalım çarşıya çıktığımda çeyrek alabilirim

hadi bakalım hayırlısıyla bekliyoruz çeyrek haberlerini :38:

kızlar boyle 10 tl attım fılan dıyosunz ya yanı bozuk para bırıkmesı zor boyle hergün.tüm parada atıyomusunuz eger oyleyse ben tümde atayım ya baska türlü bir ayda bı altın parası etmıycek çünkü:1:

kızlar boyle 10 tl attım fılan dıyosunz ya yanı bozuk para bırıkmesı zor boyle hergün.tüm parada atıyomusunuz eger oyleyse ben tümde atayım ya baska türlü bir ayda bı altın parası etmıycek çünkü:1:

Canım tabi atıyoruz,sadece bozuk paralarla altın almak biraz zor olur..

Market veya pazar alışverişlerinin üstünden kalan bütün paraları da kumbaralara atıyoruz,altınları alıyoruz..:52:

kızlar selamlar konu sahibesi geldiii :)

bu konuyu açalı ve girmeyeli o kadar çok olmuş ki
konuyu açmışım ve gitmişim resmen
hiç para biriktiremedim
maddi durumlar ilk yazdığımdan daha da kötü oldu
şimdi kaldı borçların bitmesine son altı ay
o yüzden ben de yeniden başladım para biriktirmeye
inşş para biriktiricem :)) hep beraber biriktirelim ben de geldiiiimmmm :66:

Back