• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hemde ne kurban artık abarttıgımın farkına vardım sizlerin yazıdıgnı okuyuncA umarım bu güzel bir baslangıc olur
eger bu ay para harcamak yerıne bunu yapsaydım 8 tane ceyrek alabılırdım :S ay bunu dusununce bi kötü oldum :S
ha su var ama nakitte aynı şey olmuyor eşim bir kart verdi elime herşeyi ondan yapıyorum o yüzden nasıl kenara para atıcam orasını pek bilmiyorum ama caba vericem :S

devam ediyorsa cok güzel bugünlük 4 tl attım bi kenara hadi hayırlı ugurlu olsun :)

8 çeyrek az bir rakam değil bence tatlım oturup arkasından yas tutmayı bırakıp onları nasıl gerçeğe dönüştürebilirmiyim diye düşün bizi takip et ondan sonrası gelir zaten canım bak burda ne kirli çıkılar var başıyazmalı ececik farmasi sözlerim size canlar :9::9::9:

Buarada 4 tl'n hayırlı uğurlu olsun :64::64::64::66::65::65:

8 çeyrek az bir rakam değil bence tatlım oturup arkasından yas tutmayı bırakıp onları nasıl gerçeğe dönüştürebilirmiyim diye düşün bizi takip et ondan sonrası gelir zaten canım bak burda ne kirli çıkılar var başıyazmalı ececik farmasi sözlerim size canlar :9::9::9:

evet az bi rakam degil ama giden gitti 2 sene böyle geçti artık bir dur demek lazım ve bunun farkına sizler sayesınde varıdm :))
kirli çıkılarr vazgecmemem için bana arada gaz verin oldumuuuuu :D
teşekkür ederim nur :)

Fonunun hangi tip olduğuna bağlı canım A tipi likit fonu tavsiye etmem inişleri ve çıkışları olur önerim illa fon diyorsan B tipi likit fon azıcık aşım belasız başım diyenlerin tercihidir genelde ana para koruma garantilidir ama risk olmadığı için getiriside düşüktür likiditeside (nakit gücü, paraya çevrilme hızıda) bir okadar yüksektir.. 1000 tl üzeri bir paran varsa ben daha güzel kazanıyım ve illa bankada tutucam paramı dersen vadeli mevduat ( 1000 tl için ayda 6 tl vermekte) yada altın hesabı açabilirsin canım tutarlar bankadan bankaya farklılıklar gösterebilmekte... :34::34::34:

hesabım b tipimiş,fonum olduğunu bugün öğrendim zaten ama bana göre güzel bi para olmuş çok sevindim :) çok sağol:)

evet az bi rakam degil ama giden gitti 2 sene böyle geçti artık bir dur demek lazım ve bunun farkına sizler sayesınde varıdm :))
kirli çıkılarr vazgecmemem için bana arada gaz verin oldumuuuuu :D
teşekkür ederim nur :)

Ben gelip gelip seni şööyyle bir silkeleyip deniziiimmm hadi denizimm hadiii kumbirik seni bekler diye sana seslenirim canım benim rica ederim nedemek burdaki herkes birşeyler başardığında çok mutlu oluyoruz hepimiz :70::70::70::70:

Ben gelip gelip seni şööyyle bir silkeleyip deniziiimmm hadi denizimm hadiii kumbirik seni bekler diye sana seslenirim canım benim rica ederim nedemek burdaki herkes birşeyler başardığında çok mutlu oluyoruz hepimiz :70::70::70::70:

teşekkür ederim canım çok saol bu baslıgı ılk okudugmda bana saçma gelmişti ne garip nasıl atcak insan bi çeyrek parası su devirde diye düşünürkeeeen ne kadar saçmaladıgımın farkına vardım :D
başaracagım yaapcagım bunu kararımı verdim desteğin için çok saol

teşekkür ederim canım çok saol bu baslıgı ılk okudugmda bana saçma gelmişti ne garip nasıl atcak insan bi çeyrek parası su devirde diye düşünürkeeeen ne kadar saçmaladıgımın farkına vardım :D
başaracagım yaapcagım bunu kararımı verdim desteğin için çok saol

Rica ederiz insan isteyince herşey oluyor yeterki motive etmeyi edilmeyi bilsin o lüzümsuz harcamaların altında bir servet yatıyor bir çeyrek olmasa dahi geleceğimiz için yatırım dünyanın binbir tütlü hali var buarada geçmiş sayfalarda kumbara tarifi yaptım ona bakabilirsin arkadaşların yazdığı biriktirdiği tutarlara bir göz at gözlerin açılır vallahi bundan iyi motive mi var hihihohohoyyttt :64::64::64::64::66::66::66:

merhaba arkadaslar bende size katılmak istiyorumm
evleneli 2 sene olcak artık para harcadıgım yeter yahu gereksiz şeylere cok para harcıyorum dusundumde bende bunu istesem rahatlıkla yapabilirim
zaten bu ay bi ekstre gelmiş şoklara ugradım :D

hoşgelidn ekstre mağduru:16:

ben de sendendim bir yıla kadar ama artık akıllandım ne lazımsa nakit alıyorum

inş başarılı olucaz hep birlikte :10:

merhaba hanımlar,sizi takip ediyorum ama ne zamandan beri yazamadım kumbarama az çok bişiler atıyorum aylık 100 lira harçlık alıyorum haftalık 25'e bölüyorum basıyazmazlıdan gördüm bende başladım haftalığım ne kadar kalırsa kumbarama atıyorum :) Hesabımdada haberim olmadan fon alınmış belkide aldım unuttum ondada 157 liram var gördüm çok sevindim:))) gram altın alıcam birazdan pusuya yattım düşünce alıcam hemen :). Fon alan var mı içimizde iyi mi kötü mü birikim açısından,faiz alınıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim :)

:16:

ben bu yolla arttırıyorum evet caım

ve ben de işe yarıyor inş sende de yarar:29:

est canım :60:

Rica ederiz insan isteyince herşey oluyor yeterki motive etmeyi edilmeyi bilsin o lüzümsuz harcamaların altında bir servet yatıyor bir çeyrek olmasa dahi geleceğimiz için yatırım dünyanın binbir tütlü hali var buarada geçmiş sayfalarda kumbara tarifi yaptım ona bakabilirsin arkadaşların yazdığı biriktirdiği tutarlara bir göz at gözlerin açılır vallahi bundan iyi motive mi var hihihohohoyyttt :64::64::64::64::66::66::66:

çok dogru bi laf ettin beni bi kez daha motive ettin :D
o luzumsuz harcamalrın altında gerçekten servet yatıyor
sımdı geçmişe bir bakayım o zaman sayfa cok olunca cok detaylı bakamadım ;)

Kocişlerden saklamak en güzeli bende sevgili sevgilimden saklıyorum nolur nolmaz ilerde evlenincede saklamaya devam bütçe kontrolü şuanda bile bende vallahi mali müşavir gibi hatunum :9::9::9::9::9::9::9: ben bu küçük meblalarla ne yaparım bilmiyorum ama babamın sözü var okulum bitince araba alıcak bana bir kısmınıda ben ekliyeceğim ben biraz çılgın olduğum için kafamdaki arabayı almak istiyorum tutarlar yüksek olduğu için baya kastırmam gerek kaldı 2 sene çünkü hadi bakalım hayırlısı... buarada size bir sırrımı vereyim ben kendime hedef belirliyorum böylece tam gazzz ileriiii :10::10::10::10::10:
bende cok severım bırıkım yapmayı kızlar cocukken babamın okulda harcamak ıcın verdıgı 1 tl dıyelım harcıkları harcamaz bırıktırırdım yıyecegımı evden goturup kantınde harcamazdım.ve o paralar bırıkınce bılezık bıle almıstım hemde 2 kere bekarken kafama koymustum ve arabada aldım babamın yoktu arabası hep heves ettim bekarken gezip tozayım dıye ama aldıktan hemen sonra nişanlandım.2nci el bı arabaydı ama benım ıcın cok onemlıydı evlendıkten sonra eşim daha rahat kullanacagım bı araba alalım dedı hıdrolık dıreksıyon fılan bıraz daha üst model benım arabayı sattık üstüne yaptıgımız bırıkımlerden koyduk yenı arabamı aldık 2 seneye yakın kullandım ve bu sene girmeden eşimle benim arabamı satıp daha iyi bi araba aldık şimdi onu kullanıyoruz arabada benım üstüme.:34:
kızlar bu arada ben 2007 yazında evlendim..yüklü miktarda altınım vardı..ama malesef akılsız kafamla çoğunu har vurup harman savurduk..bi kısmı da borçlara gitti...birazını da araba alımlarımızda kullandık( ama aldık sattık borç kapadık hep şu an arabamız yok)..azar azar da kredi kartı ödemelerimize :57::57::57: çok ama çok safmışım... çeyrek o zaman 50 tl idi:84::84::84: eşim bozmayalım derdi ben amaaaaan sonra alırız tamamlarız diye ikna ederdim:41: bazen de habersiz bilezik bozardım.... siz siz olun elinizdeki altınları gıdım gıdım bozmayın benim gibi:5: gidenler geri gelmiyor..bundan sonra ancak ev alırken bozarım..aklım başıma geldi ama çok geç geldi:57:
bende altınlarımı bozdurmak zorunda kaldım eve hırsız gırdıkten sonra günlük takılarımın hepsi gitmişti kasadaki babalar duruyodu eşim kasayı görmüşler bunlar gene gelir dedi gercektende gelmısler bız umredeyken kapıyı zorlamıslar gene ama mubarek yerde ettıgımız dualardan sanırım muczıe eserı gıremeısler eve ve gedlıkten sonra bozdurduk ve bankaya koyduk sonra o para eşimin bi hatası yüzünden gitti daha dogrusu ben verdım bana borclu tabı kaptırdıgı parayı alabılırse neyse saglık olsun simdi gecen ay kredı cektık ev aldık onu ödüycez inşallah bende genede yapabıldıgım kadar bırıkım yapmaya calısıcam özlemişim çünkü:61::66:
peki kızlar seneye temmuza kadar birikim açısından neyi hedeflersiniz? yani 2012 temmzunda nasipse elinizde ne olmasını bekliyorsunuz?:34:

kesinlikle aslında kendinede bir hesap çıkartabilirsin lüzümsuz harcamaların yazıp bak istersen otutup ağlama ama arkasında :43::43::43: sevinmen gerekli çünkü bir adım attığın için hadi canım kolay gelsin sana bol bol keyifli okumalar dilerim sana :16::16:

hehe farmasiden alıntı yapmısım unutmusum yazmayı ben hedef koymadım ama koyucam cumhurıyet altınını cok sevıyom bıraz ondan bıde tam altın istiyom 1 tane de olsa düşüneyim kesin hedefimi yazarım:1:

bende cok severım bırıkım yapmayı kızlar cocukken babamın okulda harcamak ıcın verdıgı 1 tl dıyelım harcıkları harcamaz bırıktırırdım yıyecegımı evden goturup kantınde harcamazdım.ve o paralar bırıkınce bılezık bıle almıstım hemde 2 kere bekarken kafama koymustum ve arabada aldım babamın yoktu arabası hep heves ettim bekarken gezip tozayım dıye ama aldıktan hemen sonra nişanlandım.2nci el bı arabaydı ama benım ıcın cok onemlıydı evlendıkten sonra eşim daha rahat kullanacagım bı araba alalım dedı hıdrolık dıreksıyon fılan bıraz daha üst model benım arabayı sattık üstüne yaptıgımız bırıkımlerden koyduk yenı arabamı aldık 2 seneye yakın kullandım ve bu sene girmeden eşimle benim arabamı satıp daha iyi bi araba aldık şimdi onu kullanıyoruz arabada benım üstüme.:34:

:46::46::46::46: harikasın canım sanada bir kupa darısı hepimizin başına :65::65::65::65::65::65:

Kabul edin kirli çıkılaarrrr :1::1::1::81::81::81::81:

:60::60:

ahh ahh bu ismi hakemek için az uğraşmadım eşim okusa duygulanır :60:

ilk başlarda insana inandırıcı gelmiyor denizinkizi

ama şöyle düşünüp kendini motive edebilirsin

1 tl diye küçümsediğimiz parayı her gün kenara atsak ayda 30 tl yapıyor :34:

hehe farmasiden alıntı yapmısım unutmusum yazmayı ben hedef koymadım ama koyucam cumhurıyet altınını cok sevıyom bıraz ondan bıde tam altın istiyom 1 tane de olsa düşüneyim kesin hedefimi yazarım:1:

Bendede sağlam bir cumhuriyet takıntısı oluştu anlaşıldı zaten canım alıntı yaptığın :16: bence sen şimdiden yaz hedefini almayı bekleme aldıktan sonra ilk cumhuriyetini hedefinden düşersin :71::71::71:

:46::46::46::46: harikasın canım sanada bir kupa darısı hepimizin başına :65::65::65::65::65::65:
amin canım ınsallah allah hepımıızn gönlüne göre versin
Bendede sağlam bir cumhuriyet takıntısı oluştu anlaşıldı zaten canım alıntı yaptığın :16: bence sen şimdiden yaz hedefini almayı bekleme aldıktan sonra ilk cumhuriyetini hedefinden düşersin :71::71::71:

yok canım almayı beklemıycem sadece kesın hedefımı koymak ıcın etraflıca bi düşüncem kaç tane filan diye onu demek ıstedım :1:

Back