• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Durun size hemen bi Cv cikartayim :)

ben büro ve ofis yönetimi okudum. Sonra 3ds max ögrenicem diye tutturdum ( 3 boyutlu resimleme programi) gittim istanbulda en iyi hocayi buldum ders aldim.fakat söyle bir hata yaptim isvicrede malesef pek taninan bi program degilmis o yüzden burda staj yeri bulamadim haliyle bu alanda devam edemedim:43::43::43::43::43::43::43::43:
3 yil icerisinde türkiyeye dönüs yapmak istedigimiz icin orda is sykintisi cekmek istemedim malum ofis calisanlari 700 tlye calisip köle muamelesi görüyor (kimse üstüne alinmasin) en iyisi ben tekstil magazacilik olayina gireyim dedim simdi MORGAN da müdür yardimciligi yapiyorum.Kariyer netden arastirdim ve bir kac arkadasimdan bilgi aldim türkiyede magaza müdürleri ve müdür yardimcilari 3000 tl ve üstü kazaniyormus ehh buda beni kimseye muhtac etmeden güzel bi sekilde gecindirir diye düsünüyorum

dip not: ama istanbula gelince 3ds max derslerine tam gaz devam edicem :)))
harikasın canım :46::46::46::46::46::46:umarım herşey gönlünce olur.:34:
çok güzel bir başlık burasıı :81:
en kısa zamanda kumbara edinip buraya başvuruyorum :kkk:

hemen gel canım :38:

yaşın kaç canım?

önceden yazmıştım canım azıcık geçmişi oku :6: :1: 27:31:

malesef hala devam eden kredimiz var :37: ne için diye sorarsan ben de bilmiyorum:24:...araba için çekmiştik yıllar önce sonra o arabayı sattık başka borçları kapattık...olmayan arbanın kredisi de istersen..ya da aman haftada bi kaç gün dışarda farklı farklı yerlerde yemekler yemenin..sık sık tatile çıkmanın...luzümsuz kıyafet almanın....gezmenin tozmanın dibine vurmanın.....ve daha bir sürü şey:27: geç de olsa akıllandım ama:61:

Olsun canım burdan çok önemli bir sonuç çıkıyor başıyazmalının dediği gibi "Akıllanmışsınız" :16::16::34::71::71::71:

Kesinlikle hakikaten bu sözünü aklımın bir köşesine yazdım başıyazmalım :70: insan anca başına gelince uslanıyor :20::20:

mesela ben kendimden örnekle bu atasözünü şöyle kaızmıştım aklıma

iki yıllık evliyiz

ilk senemizde bekarken çalışmanında verdiği alışkanlık ile çarşıya her çıktığımda para harcardm kredi kartı kullanırdım

tabi düzenli bir kullanıcıydım ama bir akaşm ekstreyi eşim gördü :60:

kendisi çok başarılı bu konuda laızm olduğunda parayı basıp en güzelini alır neye ihtiyacı varsa asla fuzuli harcama yapmaz

neyse banada yol gösterdi alışkanlık kazandım ve birikime başladım

bu musibeti yaşamam iyi oldu yani:9:

Son düzenleme:

iki yıllık evliyiz

ilk senemizde bekarken alışmanında verdiği alışkanlık ile çarşıya her çıktığımda para harcardm kredi kartı kullanırdım

kendisi çok başarılı bu konuda laızm olduğunda parayı basıp en güzelini alır neye ihtiyacı varsa asla fuzuli harcama yapmaz

Ne güzel canım kocişin yol göstermiş Allah herkese eniştemiz gibi akıllı uslu tasarruflu harika eşler nasip eder inşallah :16:

yaşın kaç canım?

önceden yazmıştım canım azıcık geçmişi oku :6: :1: 27:31:

malesef hala devam eden kredimiz var :37: ne için diye sorarsan ben de bilmiyorum:24:...araba için çekmiştik yıllar önce sonra o arabayı sattık başka borçları kapattık...olmayan arbanın kredisi de istersen..ya da aman haftada bi kaç gün dışarda farklı farklı yerlerde yemekler yemenin..sık sık tatile çıkmanın...luzümsuz kıyafet almanın....gezmenin tozmanın dibine vurmanın.....ve daha bir sürü şey:27: geç de olsa akıllandım ama:61:

geçmişi oku derken amacım laf sokmak değildi gerçekten ben arada ilk sayfaları okuyorum kimler ne gibi tecrübelerini paylaşmışlar diye o amaçla da yazmıştım.
27 güzel rakam bence süper birikim yaparsın kendini lüzumsuz harcamalardan alıkoyarsan hem de süperrrrrrrrrrr:38:
ben de dışarıda yemek yediğimiz zaman hemen maliyet hesabı yaparım. arada tabiki yenmeli ama sürekliliği her açıdan bana göre değil .
hem maddi hem de manevi açıdan.insanın kendi mutfağı gibisi yok bence:34:

Canım evi dip köşe ara bulduğun herşey kumbara olabilir maksat dışı değil içinin dolu olması :15::15::9::9::9:
haklısın nur :10: kumbara alana kadar bi kavanozu kullanıyım :17:
akşam evde nekadar bozuk para varsa topliycam, ay başından yakaladım topici hem, ay sonuna kadar biriktiririm umarım :)))

hemen gel canım :38:
hemen geldiiim :16:

iki yıllık evliyiz

ilk senemizde bekarken çalışmanında verdiği alışkanlık ile çarşıya her çıktığımda para harcardm kredi kartı kullanırdım

enişte beyi tebrik ediyorum doğru yolu bulman da yardımcı olduğu için
seni de tebrik ediyorum akıllı davranıp söz dinlediğin için:71:

geçmişi oku derken amacım laf sokmak değildi gerçekten ben arada ilk sayfaları okuyorum kimler ne gibi tecrübelerini paylaşmışlar diye o amaçla da yazmıştım.
27 güzel rakam bence süper birikim yaparsın kendini lüzumsuz harcamalardan alıkoyarsan hem de süperrrrrrrrrrr:38:
ben de dışarıda yemek yediğimiz zaman hemen maliyet hesabı yaparım. arada tabiki yenmeli ama sürekliliği her açıdan bana göre değil .
hem maddi hem de manevi açıdan.insanın kendi mutfağı gibisi yok bence:34:

yok canım senin iyiniyetini biliyorum zaten:71:
inşallah canım inşş oğlum biraz büyüse ve ben de çalışmaya başlasam daha süper olacak ama bakalım....

haklısın nur :10: kumbara alana kadar bi kavanozu kullanıyım :17:
akşam evde nekadar bozuk para varsa topliycam, ay başından yakaladım topici hem, ay sonuna kadar biriktiririm umarım :)))

hemen geldiiim :16:

hoşgeldin canım
canım hep yazdım gene yazıyorum kumbara alacağınıza kumbara parasını atın kavanoza :9::9::9:

peki kızlar seneye temmuza kadar birikim açısından neyi hedeflersiniz? yani 2012 temmzunda nasipse elinizde ne olmasını bekliyorsunuz?:34:

peki kızlar seneye temmuza kadar birikim açısından neyi hedeflersiniz? yani 2012 temmzunda nasipse elinizde ne olmasını bekliyorsunuz?:34:

Hemmen söyliyeyim çizelgeme bakmam lazım ama :9::9::9: ben 2013 temmuz hedeflemiştim 5600 tl daha para ve 5 tane daha cumhuriyet hedeflemiştim ama daha fazlasınada hayır demem doğrusu :9::9::9::9:

hoşgeldin nektar

bekliyoruz aramıza:10:

amin canım inş..

:69::69:
hoşbuldum canım :71:

hoşgeldin canım
canım hep yazdım gene yazıyorum kumbara alacağınıza kumbara parasını atın kavanoza :9::9::9:
ama farmasi, benim kumbaramın kapağı açılmaması lazım :9: içinden tırtıklarım diye korkuyorum :18: inş burda sizin gibi düşünmeye de başlarım, daha mantıklı harcamalar yaparım :65:

benim seneye yaza almak istediğim şey böyle küçük, ikinci el bi araba.. bana ait olucak, tabi bu kış ehliyet alırsam..ama çok fena takıldım bu fikre, istiyorum olucak :10: inşallah :18:

ama farmasi, benim kumbaramın kapağı açılmaması lazım :9: içinden tırtıklarım diye korkuyorum :18: inş burda sizin gibi düşünmeye de başlarım, daha mantıklı harcamalar yaparım :65:

benim seneye yaza almak istediğim şey böyle küçük, ikinci el bi araba.. bana ait olucak, tabi bu kış ehliyet alırsam..ama çok fena takıldım bu fikre, istiyorum olucak :10: inşallah :18:

Ne demişlerrr istemek başarmanın yarısıdır :34::34::34::54::54:

Hemmen söyliyeyim çizelgeme bakmam lazım ama :9::9::9: ben 2013 temmuz hedeflemiştim 5600 tl daha para ve 5 tane daha cumhuriyet hedeflemiştim ama daha fazlasınada hayır demem doğrusu :9::9::9::9:
inşallah canım herşey düşündüğünden daha güzel olsun inşallah:38:
ben demiştim ya sana içi dolu altın diye görmüştüm onları diye :1::1::1::1:
:60::60::60::13::13::13::13:

canım bu arada irademize sahip çıkmayı da öğreneceğiz elbette.:34:
kendimize mutlaka söz geçireceğiz :38:

Back