çok güzel bir başlık burasıı :81:
en kısa zamanda kumbara edinip buraya başvuruyorum
Canım evi dip köşe ara bulduğun herşey kumbara olabilir maksat dışı değil içinin dolu olması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikasın canım umarım herşey gönlünce olur.Durun size hemen bi Cv cikartayim :)
ben büro ve ofis yönetimi okudum. Sonra 3ds max ögrenicem diye tutturdum ( 3 boyutlu resimleme programi) gittim istanbulda en iyi hocayi buldum ders aldim.fakat söyle bir hata yaptim isvicrede malesef pek taninan bi program degilmis o yüzden burda staj yeri bulamadim haliyle bu alanda devam edemedim
3 yil icerisinde türkiyeye dönüs yapmak istedigimiz icin orda is sykintisi cekmek istemedim malum ofis calisanlari 700 tlye calisip köle muamelesi görüyor (kimse üstüne alinmasin) en iyisi ben tekstil magazacilik olayina gireyim dedim simdi MORGAN da müdür yardimciligi yapiyorum.Kariyer netden arastirdim ve bir kac arkadasimdan bilgi aldim türkiyede magaza müdürleri ve müdür yardimcilari 3000 tl ve üstü kazaniyormus ehh buda beni kimseye muhtac etmeden güzel bi sekilde gecindirir diye düsünüyorum
dip not: ama istanbula gelince 3ds max derslerine tam gaz devam edicem :)))
yaşın kaç canım?
önceden yazmıştım canım azıcık geçmişi oku 27
malesef hala devam eden kredimiz var ne için diye sorarsan ben de bilmiyorum...araba için çekmiştik yıllar önce sonra o arabayı sattık başka borçları kapattık...olmayan arbanın kredisi de istersen..ya da aman haftada bi kaç gün dışarda farklı farklı yerlerde yemekler yemenin..sık sık tatile çıkmanın...luzümsuz kıyafet almanın....gezmenin tozmanın dibine vurmanın.....ve daha bir sürü şey geç de olsa akıllandım ama
Olsun canım burdan çok önemli bir sonuç çıkıyor başıyazmalının dediği gibi "Akıllanmışsınız"
Kesinlikle hakikaten bu sözünü aklımın bir köşesine yazdım başıyazmalım insan anca başına gelince uslanıyor
mesela ben kendimden örnekle bu atasözünü şöyle kaızmıştım aklıma
iki yıllık evliyiz
ilk senemizde bekarken alışmanında verdiği alışkanlık ile çarşıya her çıktığımda para harcardm kredi kartı kullanırdım
tabi düzenli bir kullanıcıydım ama bir akaşm ekstreyi eşim gördü
kendisi çok başarılı bu konuda laızm olduğunda parayı basıp en güzelini alır neye ihtiyacı varsa asla fuzuli harcama yapmaz
neyse banada yol gösterdi alışkanlık kazandım ve birikime başladım
bu musibeti yaşamam iyi oldu yani
Ne güzel canım kocişin yol göstermiş Allah herkese eniştemiz gibi akıllı uslu tasarruflu harika eşler nasip eder inşallah
yaşın kaç canım?
önceden yazmıştım canım azıcık geçmişi oku 27
malesef hala devam eden kredimiz var ne için diye sorarsan ben de bilmiyorum...araba için çekmiştik yıllar önce sonra o arabayı sattık başka borçları kapattık...olmayan arbanın kredisi de istersen..ya da aman haftada bi kaç gün dışarda farklı farklı yerlerde yemekler yemenin..sık sık tatile çıkmanın...luzümsuz kıyafet almanın....gezmenin tozmanın dibine vurmanın.....ve daha bir sürü şey geç de olsa akıllandım ama
geçmişi oku derken amacım laf sokmak değildi gerçekten ben arada ilk sayfaları okuyorum kimler ne gibi tecrübelerini paylaşmışlar diye o amaçla da yazmıştım.
27 güzel rakam bence süper birikim yaparsın kendini lüzumsuz harcamalardan alıkoyarsan hem de süperrrrrrrrrrr
ben de dışarıda yemek yediğimiz zaman hemen maliyet hesabı yaparım. arada tabiki yenmeli ama sürekliliği her açıdan bana göre değil .
hem maddi hem de manevi açıdan.insanın kendi mutfağı gibisi yok bence
haklısın nur kumbara alana kadar bi kavanozu kullanıyımCanım evi dip köşe ara bulduğun herşey kumbara olabilir maksat dışı değil içinin dolu olması
hemen geldiiimhemen gel canım
mesela ben kendimden örnekle bu atasözünü şöyle kaızmıştım aklıma
iki yıllık evliyiz
ilk senemizde bekarken çalışmanında verdiği alışkanlık ile çarşıya her çıktığımda para harcardm kredi kartı kullanırdım
tabi düzenli bir kullanıcıydım ama bir akaşm ekstreyi eşim gördü
kendisi çok başarılı bu konuda laızm olduğunda parayı basıp en güzelini alır neye ihtiyacı varsa asla fuzuli harcama yapmaz
neyse banada yol gösterdi alışkanlık kazandım ve birikime başladım
bu musibeti yaşamam iyi oldu yani
geçmişi oku derken amacım laf sokmak değildi gerçekten ben arada ilk sayfaları okuyorum kimler ne gibi tecrübelerini paylaşmışlar diye o amaçla da yazmıştım.
27 güzel rakam bence süper birikim yaparsın kendini lüzumsuz harcamalardan alıkoyarsan hem de süperrrrrrrrrrr
ben de dışarıda yemek yediğimiz zaman hemen maliyet hesabı yaparım. arada tabiki yenmeli ama sürekliliği her açıdan bana göre değil .
hem maddi hem de manevi açıdan.insanın kendi mutfağı gibisi yok bence
yok canım senin iyiniyetini biliyorum zaten
inşallah canım inşş oğlum biraz büyüse ve ben de çalışmaya başlasam daha süper olacak ama bakalım....
haklısın nur kumbara alana kadar bi kavanozu kullanıyım
akşam evde nekadar bozuk para varsa topliycam, ay başından yakaladım topici hem, ay sonuna kadar biriktiririm umarım :)))
hemen geldiiim
hoşgeldin canım
canım hep yazdım gene yazıyorum kumbara alacağınıza kumbara parasını atın kavanoza
hoşgeldin canım
canım hep yazdım gene yazıyorum kumbara alacağınıza kumbara parasını atın kavanoza
Tam yazıcaktım canım sana bak farmasinin kumbiriklerine hepsi çikolata reklamı gibi diycektim dememe gerek kalmadan yazmış bile sana
...............
peki kızlar seneye temmuza kadar birikim açısından neyi hedeflersiniz? yani 2012 temmzunda nasipse elinizde ne olmasını bekliyorsunuz?
çikolata kutusu değil onlar kumbara kumbara bakış açısı işte ne olduğu değil ne olarak görmek istediğin aslolan
hoşbuldum canımhoşgeldin nektar
bekliyoruz aramıza
amin canım inş..
ama farmasi, benim kumbaramın kapağı açılmaması lazım içinden tırtıklarım diye korkuyorum :18: inş burda sizin gibi düşünmeye de başlarım, daha mantıklı harcamalar yaparımhoşgeldin canım
benim seneye yaza almak istediğim şey böyle küçük, ikinci el bi araba.. bana ait olucak, tabi bu kış ehliyet alırsam..ama çok fena takıldım bu fikre, istiyorum olucak inşallah :18:peki kızlar seneye temmuza kadar birikim açısından neyi hedeflersiniz? yani 2012 temmzunda nasipse elinizde ne olmasını bekliyorsunuz?
hoşbuldum canım
ama farmasi, benim kumbaramın kapağı açılmaması lazım içinden tırtıklarım diye korkuyorum :18: inş burda sizin gibi düşünmeye de başlarım, daha mantıklı harcamalar yaparım
benim seneye yaza almak istediğim şey böyle küçük, ikinci el bi araba.. bana ait olucak, tabi bu kış ehliyet alırsam..ama çok fena takıldım bu fikre, istiyorum olucak inşallah :18:
inşallah canım herşey düşündüğünden daha güzel olsun inşallahHemmen söyliyeyim çizelgeme bakmam lazım ama ben 2013 temmuz hedeflemiştim 5600 tl daha para ve 5 tane daha cumhuriyet hedeflemiştim ama daha fazlasınada hayır demem doğrusu
:13::13::13::13:ben demiştim ya sana içi dolu altın diye görmüştüm onları diye
hoşbuldum canım
ama farmasi, benim kumbaramın kapağı açılmaması lazım içinden tırtıklarım diye korkuyorum :18: inş burda sizin gibi düşünmeye de başlarım, daha mantıklı harcamalar yaparım
benim seneye yaza almak istediğim şey böyle küçük, ikinci el bi araba.. bana ait olucak, tabi bu kış ehliyet alırsam..ama çok fena takıldım bu fikre, istiyorum olucak inşallah :18: