• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

inşallah kızlar :81: akşam bozuk paraları topliyım, yarın kumbaramın nekadar parayla açılış yaptığını yazarım :9:

inşallah canım herşey düşündüğünden daha güzel olsun inşallah:38:

:60::60::60::13::13::13::13:

canım bu arada irademize sahip çıkmayı da öğreneceğiz elbette.:34:
kendimize mutlaka söz geçireceğiz :38:

İnşallah inşallah canım benim benimde sevimlimi sevimli bir arabam olsun artık :64::64: buarada sen ne planlıyorsun canımcım yazdıysan ve gözümden kaçtıysa kusuruma bakma olurmu :38: hı irade demişken arada o irade geri tepiyor ama sonra üzülüp misli misli geri dönüyor :52::52::52: artık işyerinde para harcamamak için ve sağlık için atıveriyorum çantama bişeyler kotlarım yırtılmıtı ya benim kot olayını sonbahara bıraktım bahaneyle kapri etek elbise giyer diğer giymediğim kotları eskitirim :15::15::15:

ben de bir aksilik olmazsa
15 temmuz 2012 tarihine kadar altın olarak birikim yapıp ; 15- 20 adet arası cumhuriyet altını alabilmeyi hedefliyorum bakalım :34:

Son düzenleme:
ev için yaptığımız birikimde güzel şeyler olacağını dşünüyorum

kendi birikimimle ilgili çok büyük hedeflerim yok

kendime yol çizdim ve alışkanlıklarımdan kurtulduğu gördüm bu bana yetiyor

Vuhuhuuu inşallah kavuşursun temennilerine ki ben inanıyorum fazlasını bile yaparsın sen :46::46::46::46:

teşekkürler güzel temennilerin için
ve ben küçük bir kağıda hedefimi yazıp kuytu köşebanka koyup bakıp bakıp şevke geleyim diyorum:34:

ev için yaptığımız birikimde güzel şeyler olacağını dşünüyorum

kendi birikimimle ilgili çok büyük hedeflerim yok

kendime yol çizdim ve alışkanlıklarımdan kurtulduğu gördüm bu bana yetiyor

canım benzer durumu ya da durumları az çok yaşamış biri olarak şunu söylüyorum en büyük kazanç zaten lüzumsuz alışkanlıkları bırakmış olmak :38:
gerisi kendiliğinden zaman içerisinde elbette bir aksilik çıkmazsa geliyor.:38:

teşekkürler güzel temennilerin için
ve ben küçük bir kağıda hedefimi yazıp kuytu köşebanka koyup bakıp bakıp şevke geleyim diyorum:34:

Ben direk kredi kartı extrelerimi, biriken tutarları yazdığım bir kağıda iliştirdim tutara yaklaştıkça ordan düşüyorum ve direk cüzdanımda duruyor genelde hergün sıkılıkla bakıyorum kendilerine :60::60::66::66:

nur yaptığın çok güzel bir alışkanlık

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende size katılmak istiyorumm
evleneli 2 sene olcak artık para harcadıgım yeter yahu gereksiz şeylere cok para harcıyorum dusundumde bende bunu istesem rahatlıkla yapabilirim
zaten bu ay bi ekstre gelmiş şoklara ugradım :D

evleneli 2 sene olcak artık para harcadıgım yeter yahu gereksiz şeylere cok para harcıyorum dusundumde bende bunu istesem rahatlıkla yapabilirim

o zaman hoşgeldin aramıza :71:

nur yaptığın çok güzel bir alışkanlık

Teşekkür ederim canımcım herkese tavsiye ediyorum söz uçar yazı kalır ve zaman içerisinde katettiği yolları görünce insan dahada motive oluyor insanın kendi kendini güdüleyebilmesi çok önemli birşey ben öyle düşünmekteyim :78::78::79::79:

İşte bir extre kurbanı daha doğru yerdesin canım hoşgeldiinnn :4::4::3::3:

merhaba hanımlar,sizi takip ediyorum ama ne zamandan beri yazamadım kumbarama az çok bişiler atıyorum aylık 100 lira harçlık alıyorum haftalık 25'e bölüyorum basıyazmazlıdan gördüm bende başladım haftalığım ne kadar kalırsa kumbarama atıyorum :) Hesabımdada haberim olmadan fon alınmış belkide aldım unuttum ondada 157 liram var gördüm çok sevindim:))) gram altın alıcam birazdan pusuya yattım düşünce alıcam hemen :). Fon alan var mı içimizde iyi mi kötü mü birikim açısından,faiz alınıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim :)

merhaba hanımlar,sizi takip ediyorum ama ne zamandan beri yazamadım kumbarama az çok bişiler atıyorum aylık 100 lira harçlık alıyorum haftalık 25'e bölüyorum basıyazmazlıdan gördüm bende başladım haftalığım ne kadar kalırsa kumbarama atıyorum :) Hesabımdada haberim olmadan fon alınmış belkide aldım unuttum ondada 157 liram var gördüm çok sevindim:))) gram altın alıcam birazdan pusuya yattım düşünce alıcam hemen :). Fon alan var mı içimizde iyi mi kötü mü birikim açısından,faiz alınıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim :)

Fonunun hangi tip olduğuna bağlı canım A tipi likit fonu tavsiye etmem inişleri ve çıkışları olur önerim illa fon diyorsan B tipi likit fon azıcık aşım belasız başım diyenlerin tercihidir genelde ana para koruma garantilidir ama risk olmadığı için getiriside düşüktür likiditeside (nakit gücü, paraya çevrilme hızıda) bir okadar yüksektir.. 1000 tl üzeri bir paran varsa ben daha güzel kazanıyım ve illa bankada tutucam paramı dersen vadeli mevduat ( 1000 tl için ayda 6 tl vermekte) yada altın hesabı açabilirsin canım tutarlar bankadan bankaya farklılıklar gösterebilmekte... :34::34::34:

İşte bir extre kurbanı daha doğru yerdesin canım hoşgeldiinnn :4::4::3::3:

hemde ne kurban artık abarttıgımın farkına vardım sizlerin yazıdıgnı okuyuncA umarım bu güzel bir baslangıc olur
eger bu ay para harcamak yerıne bunu yapsaydım 8 tane ceyrek alabılırdım :S ay bunu dusununce bi kötü oldum :S
ha su var ama nakitte aynı şey olmuyor eşim bir kart verdi elime herşeyi ondan yapıyorum o yüzden nasıl kenara para atıcam orasını pek bilmiyorum ama caba vericem :S

devam edicek bir arkadaşımız devraldı :87::87:

devam ediyorsa cok güzel bugünlük 4 tl attım bi kenara hadi hayırlı ugurlu olsun :)

Back