- 6 Ağustos 2010
- 39.449
- 70.013
- 798
Ne demişlerrr istemek başarmanın yarısıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demişlerrr istemek başarmanın yarısıdır
inşallah canım herşey düşündüğünden daha güzel olsun inşallah
:13::13::13::13:
canım bu arada irademize sahip çıkmayı da öğreneceğiz elbette.
kendimize mutlaka söz geçireceğiz
ben de bir aksilik olmazsa
15 temmuz 2012 tarihinde altın olarak birikim yapıp ; 15- 20 adet arası cumhuriyet altını alabilmeyi hedefliyorum bakalım
Vuhuhuuu inşallah kavuşursun temennilerine ki ben inanıyorum fazlasını bile yaparsın sen
ev için yaptığımız birikimde güzel şeyler olacağını dşünüyorum
kendi birikimimle ilgili çok büyük hedeflerim yok
kendime yol çizdim ve alışkanlıklarımdan kurtulduğu gördüm bu bana yetiyor
teşekkürler güzel temennilerin için
ve ben küçük bir kağıda hedefimi yazıp kuytu köşebanka koyup bakıp bakıp şevke geleyim diyorum
merhaba arkadaslar bende size katılmak istiyorumm
evleneli 2 sene olcak artık para harcadıgım yeter yahu gereksiz şeylere cok para harcıyorum dusundumde bende bunu istesem rahatlıkla yapabilirim
zaten bu ay bi ekstre gelmiş şoklara ugradım
nur yaptığın çok güzel bir alışkanlık
merhaba arkadaslar bende size katılmak istiyorumm
evleneli 2 sene olcak artık para harcadıgım yeter yahu gereksiz şeylere cok para harcıyorum dusundumde bende bunu istesem rahatlıkla yapabilirim
zaten bu ay bi ekstre gelmiş şoklara ugradım
hoşbulduk teşekkür ederim çizelge olayı devam ediyormu peki :)
merhaba hanımlar,sizi takip ediyorum ama ne zamandan beri yazamadım kumbarama az çok bişiler atıyorum aylık 100 lira harçlık alıyorum haftalık 25'e bölüyorum basıyazmazlıdan gördüm bende başladım haftalığım ne kadar kalırsa kumbarama atıyorum :) Hesabımdada haberim olmadan fon alınmış belkide aldım unuttum ondada 157 liram var gördüm çok sevindim:))) gram altın alıcam birazdan pusuya yattım düşünce alıcam hemen :). Fon alan var mı içimizde iyi mi kötü mü birikim açısından,faiz alınıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim :)
İşte bir extre kurbanı daha doğru yerdesin canım hoşgeldiinnn
devam edicek bir arkadaşımız devraldı :87::87: