• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Farmasicim bir mesajımı silmiştim de yerine yenisini yazana kadar hooop cezayı alıvermişim:53::53:

Ama çok şükür mahpusluk bitti de aranıza dönebildim:52::52:

tatile girmek için son günlerim olduğundan iş yerinde günler yoğun geçiyor,bugün fatura kesmekten gözlerim pörtleri tabiri caizse.
o yüzden kaba taslak okuya bildim yazılanları.yeniden tabloo oluşmuş sanırım ellrine sağlık canım..
bende akşam toparlayıp bildiririm elimde olduğu kadarıyla.
tatil dönüşü bir hafta ongün sonra yeniden maaş almak güzel olacak inş,araba vergisi falan umarım iyi bir şekilde kapatabilirs bu ayı...
herkee yeniden ve gönülden hayırlı birikimler...

ben de bir cv atayım sizlere;

12 yaşımdan beri bankada hesabım var. ondan önce de kumbaram vardı. hiçbir zaman fuzuli harcamalar yapan bir çocuk olmadım. lise bitip üniversiteyi kazandığım yıl babamın işleri bozuldu ve dükkanı kapattı. üniversitede çok zor bir 4 yıl geçirdim. son 2 yıl çalıştım. öğrenim kredisi, eş dost yardımı ve çalıştığımdan kazandığım paralar ile okul bitti şükür. fakülteden çıkışımı aldığım günün haftasına işe başladım. istanbulda 7 ay amcamlarda kaldıktan sonra 2 yıl bir arkadaşımla 1 yıl da tek başıma yaşadım. çalıştığımdan kazandığım kira, faturalar vs ile bitiyordu. kardeşim üni kazanınca annemler de yanıma geldi. bu arada babam emekli olmuştu. 2 yıl boyunca kardeşimin tüm ihtiyaçlarını karşıladım. evin ihtiyaçlarının büyük bölümünü de yine ben karşıladım. bir kısım mobilyaları değiştirdim falan derken zaman zaman kenara koydum, zaman zaman sıfırı tükettim. aralıkta söz nişan yaptık. o günden bu yana da çeyiz anlamında hiçbirşey almamış olduğumdan dolayı birer birer birşeyler almaya çalışıyorum. son bir aydır falan da burdayım. sizleri takip ederek bundan sonrasını iyi değerlendirmek istiyorum. nişanlımla da konuştum. düğünden sonra gelen altınları peşinat yapıp bir ofis alalım diyorum. en azından kira değil kredi ödüyor oluruz. bu ara düğün telaşları için her kazandığımızı elimizde tutmak ve ihtiyaçlarımızı almak için kullanmak zorundayız. benim bozukluklar dışında pek bir şey atamam kenara.

şu anda
sözde takılan 1 gramisa dedikleri 8 ya da 10 çeyrek tam bilmiyorum.
4 çeyreğim var. bunlar benim ama kendi biriktirdiklerim değil. hediye gelenler..

buraya katıldığımdan beri kenara attığım ise
400 dolar, 1 gr altın, bir de 120 tl civarı kumbişte var.

derencim gr altını yazmamışsın listeye, başına iş çıkarıyorum ama geçen kumbarayı açtığımda çıkanı çeyreği bekleyemeden gr yapmıştım ben bir hevesle:1:

aslında şimdi bakıyorum da bunca masrafın arasında 900 tl ye yakın kenara atmışım. hiç fena bir rakam değil..

bankada da 45 gr altınım, 2000 tl ye yakın da param var.. bankaya koyduklarım düğüne kadar harcamam gerekecek paralar, ama boş durmasın altın olarak çalışsın dedim lazım olana kadar.

dua edin arkadaşlar ekim-kasım yani düğün bitene kadar sıkıntım olabilir, ondan sonra gümbür gümbür gelmek istiyorum. önümdeki bu 4-5 ayı hayırlısıyla bir atlatsam..

tatile girmek için son günlerim olduğundan iş yerinde günler yoğun geçiyor,bugün fatura kesmekten gözlerim pörtleri tabiri caizse.
o yüzden kaba taslak okuya bildim yazılanları.yeniden tabloo oluşmuş sanırım ellrine sağlık canım..
bende akşam toparlayıp bildiririm elimde olduğu kadarıyla.
tatil dönüşü bir hafta ongün sonra yeniden maaş almak güzel olacak inş,araba vergisi falan umarım iyi bir şekilde kapatabilirs bu ayı...
herkee yeniden ve gönülden hayırlı birikimler...

çok teşekkürler hep birlikte inşallah canım:38:

12 yaşımdan beri bankada hesabım var. ondan önce de kumbaram vardı. hiçbir zaman fuzuli harcamalar yapan bir çocuk olmadım. lise bitip üniversiteyi kazandığım yıl babamın işleri bozuldu ve dükkanı kapattı. üniversitede çok zor bir 4 yıl geçirdim. son 2 yıl çalıştım. öğrenim kredisi, eş dost yardımı ve çalıştığımdan kazandığım paralar ile okul bitti şükür. fakülteden çıkışımı aldığım günün haftasına işe başladım. istanbulda 7 ay amcamlarda kaldıktan sonra 2 yıl bir arkadaşımla 1 yıl da tek başıma yaşadım. çalıştığımdan kazandığım kira, faturalar vs ile bitiyordu. kardeşim üni kazanınca annemler de yanıma geldi. bu arada babam emekli olmuştu. 2 yıl boyunca kardeşimin tüm ihtiyaçlarını karşıladım. evin ihtiyaçlarının büyük bölümünü de yine ben karşıladım. bir kısım mobilyaları değiştirdim falan derken zaman zaman kenara koydum, zaman zaman sıfırı tükettim. aralıkta söz nişan yaptık. o günden bu yana da çeyiz anlamında hiçbirşey almamış olduğumdan dolayı birer birer birşeyler almaya çalışıyorum. son bir aydır falan da burdayım. sizleri takip ederek bundan sonrasını iyi değerlendirmek istiyorum. nişanlımla da konuştum. düğünden sonra gelen altınları peşinat yapıp bir ofis alalım diyorum. en azından kira değil kredi ödüyor oluruz. bu ara düğün telaşları için her kazandığımızı elimizde tutmak ve ihtiyaçlarımızı almak için kullanmak zorundayız. benim bozukluklar dışında pek bir şey atamam kenara.

şu anda
4 çeyreğim var. bunlar benim ama kendi biriktirdiklerim değil. hediye gelenler..

derencim gr altını yazmamışsın listeye, başına iş çıkarıyorum ama geçen kumbarayı açtığımda çıkanı çeyreği bekleyemeden gr yapmıştım ben bir hevesle:1:

aslında şimdi bakıyorum da bunca masrafın arasında 900 tl ye yakın kenara atmışım. hiç fena bir rakam değil..

bankada da 45 gr altınım, 2000 tl ye yakın da param var.. bankaya koyduklarım düğüne kadar harcamam gerekecek paralar, ama boş durmasın altın olarak çalışsın dedim lazım olana kadar.

dua edin arkadaşlar ekim-kasım yani düğün bitene kadar sıkıntım olabilir, ondan sonra gümbür gümbür gelmek istiyorum. önümdeki bu 4-5 ayı hayırlısıyla bir atlatsam..

canım gerçekten maşallahın var:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah yardımcın olsun bitanem:38:

şu anda

şu söz nişan düğün arefeleri hem tatlı hemde zor zamanlar.
bende o zmana kadar sıkışmadan bişiyler yapmak istiyorum ama yerimde sayıyorum:)
umarım en iyi şekilde atlatırsın.
Allah yardımcınız olsun canım...

kızlar görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın yemeğimi yiyip gelirim birazdan nasipse :34:

şimdi ben hesabımı yaptım tatil paramıda ayırdım.artarsa gelince eklemeye yaparım ama şu anlık alacaklarımla falan elimde olan

1800 tl :31: beni de ekleyebilirsin canım listeye.

şu anda tl olarak çünkü hepsini elime almadan içim rahat etmiyor.ama tatil dönüşü karar veririm ne yapacağıma eresem o günlere bakalım...

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI TAM ALTIN
1 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 4çeyrek 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
Ekledim cnm umarım doğru anlamışımdır . :16:

Son düzenleme:
Ekledim cnm umarım doğru anlamışımdır[/COLOR] . :16:

canım benim 400 doları yazmamışsın ama sorun değil. 300 ünü borç vermiştim alınca bozup altın yapıcam. o zaman altın olarak söylerim. onu ekleriz tabloya. yalnız 4 çeyrek benim kumbişten çıkan değil, hediye geldi onlar. düzeltmeye çalışayım ben..

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI TAM ALTIN
1 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
Ekledim cnm umarım doğru anlamışımdır . :16:

Fazla mal göz çıkarmaz ama burda sadece sizinle bir araya geldiğimden beri kendi biriktirdiğimi yazmak için değiştirdim. :kkk: ve bu topiği çok sevdimmmmm:71::70::38::38:

deren 8 . sıradan beni ata ata 18 e getirdin bakalım :52::52::52:
keşke bu gün sırası olsaydı . ne güzel en sonda ben olurdum altınları, paraları en son bana getirirdiniz .:60::60::60::60:

epeydir okuyorum ne eğlenceli bir topikmiş burası şimdi sizleri okudumda bir hesap yaptım hergün 2 tl kenara atsam 60 tl de gelen ekstra bir param var ufak ufak birikir ayda 120 tl para eder altın almasam bile kenara atarım alınacak eksik çok çünkü hepsi para ...

iyiki sayende gelmişim buraya teşekkürler taydimcim :71:

süper hesap ya var ya 50 kuruşu bile küçümsemek amaç olmalı bence

herkesler dağılmış kaç saatttir mutfaktaydım,sarma yaptım taze fasulye yaptım yarın için,birde hamur yaptım aızıck sabah için poğaça yapıcam :56::1:komşum geldi enjeksiyon yaptırmaya dün gece aşağı mahalleye hırsız girmiş yine deyip korkuttu gitti,bu gece yine uyku yok bana evimden soğudum resmen:18::58:

şu anda

sen de yolunu çizen arttırmasını bilen arkadaşlarımızdan biriisn canım

inş en güzel şekilde atlatırsın sıkışıkları :69:

şimdi ben hesabımı yaptım tatil paramıda ayırdım.artarsa gelince eklemeye yaparım ama şu anlık alacaklarımla falan elimde olan

1800 tl :31: beni de ekleyebilirsin canım listeye.

şu anda tl olarak çünkü hepsini elime almadan içim rahat etmiyor.ama tatil dönüşü karar veririm ne yapacağıma eresem o günlere bakalım...

bereketli olsun lahanam :16:

herkesler dağılmış kaç saatttir mutfaktaydım,sarma yaptım taze fasulye yaptım yarın için,birde hamur yaptım aızıck sabah için poğaça yapıcam :56::1:komşum geldi enjeksiyon yaptırmaya dün gece aşağı mahalleye hırsız girmiş yine deyip korkuttu gitti,bu gece yine uyku yok bana evimden soğudum resmen:18::58:

Allah korusun canım

sokağa bakan bir odanın ışığını açık bırak bari :50:

Back