Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

harikasın canım umarım herşey gönlünce olur.
çok güzel bir başlık burasıı :81:
en kısa zamanda kumbara edinip buraya başvuruyorum

hemen gel canım

Kesinlikle hakikaten bu sözünü aklımın bir köşesine yazdım başıyazmalım insan anca başına gelince uslanıyor

mesela ben kendimden örnekle bu atasözünü şöyle kaızmıştım aklıma

iki yıllık evliyiz

ilk senemizde bekarken çalışmanında verdiği alışkanlık ile çarşıya her çıktığımda para harcardm kredi kartı kullanırdım

tabi düzenli bir kullanıcıydım ama bir akaşm ekstreyi eşim gördü

kendisi çok başarılı bu konuda laızm olduğunda parayı basıp en güzelini alır neye ihtiyacı varsa asla fuzuli harcama yapmaz

neyse banada yol gösterdi alışkanlık kazandım ve birikime başladım

bu musibeti yaşamam iyi oldu yani

Son düzenleme:

Ne güzel canım kocişin yol göstermiş Allah herkese eniştemiz gibi akıllı uslu tasarruflu harika eşler nasip eder inşallah

Canım evi dip köşe ara bulduğun herşey kumbara olabilir maksat dışı değil içinin dolu olması
haklısın nur kumbara alana kadar bi kavanozu kullanıyım
akşam evde nekadar bozuk para varsa topliycam, ay başından yakaladım topici hem, ay sonuna kadar biriktiririm umarım :)))

hemen gel canım
hemen geldiiim

enişte beyi tebrik ediyorum doğru yolu bulman da yardımcı olduğu için
seni de tebrik ediyorum akıllı davranıp söz dinlediğin için

haklısın nur kumbara alana kadar bi kavanozu kullanıyım
akşam evde nekadar bozuk para varsa topliycam, ay başından yakaladım topici hem, ay sonuna kadar biriktiririm umarım :)))

hemen geldiiim

hoşgeldin canım
canım hep yazdım gene yazıyorum kumbara alacağınıza kumbara parasını atın kavanoza

peki kızlar seneye temmuza kadar birikim açısından neyi hedeflersiniz? yani 2012 temmzunda nasipse elinizde ne olmasını bekliyorsunuz?

peki kızlar seneye temmuza kadar birikim açısından neyi hedeflersiniz? yani 2012 temmzunda nasipse elinizde ne olmasını bekliyorsunuz?

Hemmen söyliyeyim çizelgeme bakmam lazım ama ben 2013 temmuz hedeflemiştim 5600 tl daha para ve 5 tane daha cumhuriyet hedeflemiştim ama daha fazlasınada hayır demem doğrusu

hoşgeldin nektar

bekliyoruz aramıza

amin canım inş..

hoşbuldum canım

hoşgeldin canım
canım hep yazdım gene yazıyorum kumbara alacağınıza kumbara parasını atın kavanoza
ama farmasi, benim kumbaramın kapağı açılmaması lazım içinden tırtıklarım diye korkuyorum :18: inş burda sizin gibi düşünmeye de başlarım, daha mantıklı harcamalar yaparım

benim seneye yaza almak istediğim şey böyle küçük, ikinci el bi araba.. bana ait olucak, tabi bu kış ehliyet alırsam..ama çok fena takıldım bu fikre, istiyorum olucak inşallah :18:

Ne demişlerrr istemek başarmanın yarısıdır

Hemmen söyliyeyim çizelgeme bakmam lazım ama ben 2013 temmuz hedeflemiştim 5600 tl daha para ve 5 tane daha cumhuriyet hedeflemiştim ama daha fazlasınada hayır demem doğrusu
inşallah canım herşey düşündüğünden daha güzel olsun inşallah
ben demiştim ya sana içi dolu altın diye görmüştüm onları diye
:13::13::13::13:

canım bu arada irademize sahip çıkmayı da öğreneceğiz elbette.
kendimize mutlaka söz geçireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…