• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

çok güzel olur canım harika fikir.

bir de para kısmını kuytu köşebank ve kumbiş diye de ayırsak mı ne :34:

evet evet şahane olur çünkü bnmkinin bir kısmı vedede bi kısmı bankamatik hesabımda altınım ayrı bozuk para kumbaram bide seninkisi gibi kuytuköşe bank'ım var :17::17::1::1::1::1:

kızlar bu arada dün gidip dövizlerimi bozdurdum altına çevirdim sizin gazınızla:10: çok bişi değil ama damlaya damlaya göl olur.. inş dediğiniz gibi çok kar ederiz.....

bu arada farmasi nasıl aklımda kalmışsan gece rüyamda gördüm seni:60: yani seni derken kk olarak..çok akıllı mantıklı kadın farmasi deyip duruyodum:60::60::60::60:

bu arada birikimlerle ne yapacaksınız planınız ne hadi onları da paylaşalım:32: ben yazmıştım daha önce sizleri merak ediyorum:16: bir de kocişlerin haberi var mı:6:

pirlanta kirintisi alayim :P

bi bakiyormussunuz ben boynumda 5 i 1 yerde, kulaklarimda ceyrekten salantili küpeler geliyormusum :60:

evet evet şahane olur çünkü bnmkinin bir kısmı vedede bi kısmı bankamatik hesabımda altınım ayrı bozuk para kumbaram bide seninkisi gibi kuytuköşe bank'ım var :17::17::1::1::1::1:

kız seni alan yaşadı :66::66::66::65::65::65:
hayırlı olsun :38:
özel finans kurumundaki mevcut varlıkları da yazıyor muyuz ?
ben sadece burayı keşfettiğim nisan ayından beri elimde olanları yazdım :34:

kız seni alan yaşadı :66::66::66::65::65::65:
hayırlı olsun :38:
özel finans kurumundaki mevcut varlıkları da yazıyor muyuz ?
ben sadece burayı keşfettiğim nisan ayından beri elimde olanları yazdım :34:

:1::1::1: ahahah yaşadımı yoksa yandımı bilemiyorum vala hayatım baksana farmasiciğim forumdaki arkadaşların bile rüyasına giriyorsun hakikaten akılıı hanımsın vala ben varımı yoğumu yazdım :1::1::1: istersen yaz tatlım daha bi gaza geliriz :46::46:

kızlar bu arada dün gidip dövizlerimi bozdurdum altına çevirdim sizin gazınızla:10: çok bişi değil ama damlaya damlaya göl olur.. inş dediğiniz gibi çok kar ederiz.....

bu arada farmasi nasıl aklımda kalmışsan gece rüyamda gördüm seni:60: yani seni derken kk olarak..çok akıllı mantıklı kadın farmasi deyip duruyodum:60::60::60::60:

bu arada birikimlerle ne yapacaksınız planınız ne hadi onları da paylaşalım:32: ben yazmıştım daha önce sizleri merak ediyorum:16: bir de kocişlerin haberi var mı:6:

çok teşekkür ederim canım güzel duyguların için. ama burada hepimiz bence mantık abidesiyiz zira hiçbirimiz burada birikim amacıyla burada olmazdık değil mi? Anadolu'nun kuytu köşelerinde ne kirli çıkılar vardır da henüz burayı keşfetmemişlerdir :34:
sen buraya bayadır uğramıyon galiba kocalarımızla olan kısmını yazdık ya geriye azıcık dön bi oku canımcım.

benim birkaç hayalim var ama bakalım kısmet :34:
mesela eşimle büyük bir arazi alıp seracılık faaliyeti yapmak istiyoruz . yazlık almak istiyorum. izmirden daire almak istiyorum. herşey nasip tabiki de.
ama hayatta insanın mutlaka hayallerinin planlarının olması güzeldir.:34:

çok teşekkür ederim canım güzel duyguların için. ama burada hepimiz bence mantık abidesiyiz zira hiçbirimiz burada birikim amacıyla burada olmazdık değil mi? Anadolu'nun kuytu köşelerinde ne kirli çıkılar vardır da henüz burayı keşfetmemişlerdir :34:
sen buraya bayadır uğramıyon galiba kocalarımızla olan kısmını yazdık ya geriye azıcık dön bi oku canımcım.

benim birkaç hayalim var ama bakalım kısmet :34:
mesela eşimle büyük bir arazi alıp seracılık faaliyeti yapmak istiyoruz . yazlık almak istiyorum. izmirden daire almak istiyorum. herşey nasip tabiki de.
ama hayatta insanın mutlaka hayallerinin planlarının olması güzeldir.:34:

Kocişlerden saklamak en güzeli bende sevgili sevgilimden saklıyorum nolur nolmaz ilerde evlenincede saklamaya devam bütçe kontrolü şuanda bile bende vallahi mali müşavir gibi hatunum :9::9::9::9::9::9::9: ben bu küçük meblalarla ne yaparım bilmiyorum ama babamın sözü var okulum bitince araba alıcak bana bir kısmınıda ben ekliyeceğim ben biraz çılgın olduğum için kafamdaki arabayı almak istiyorum tutarlar yüksek olduğu için baya kastırmam gerek kaldı 2 sene çünkü hadi bakalım hayırlısı... buarada size bir sırrımı vereyim ben kendime hedef belirliyorum böylece tam gazzz ileriiii :10::10::10::10::10:

çok güzel olur canım harika fikir.

bir de para kısmını kuytu köşebank ve kumbiş diye de ayırsak mı ne :34:

bence çok karışık olur bu şekilde devam edelim konuyu açan arkadaşımızda yapardı bu şekilde daha düzenli olurdu

siz toplu söyleyin paralarınızı

benim eşimin haberi var zaten o beni teşvik etti ve destek oluyor..

ihtiyaçlarımı alayım diye attığım bozuklar birkime dönüştü şimdilik ne yaparım bilmiyorum henüz yolun baındayım

:1::1::1: ahahah yaşadımı yoksa yandımı bilemiyorum vala hayatım baksana farmasiciğim forumdaki arkadaşların bile rüyasına giriyorsun hakikaten akılıı hanımsın vala ben varımı yoğumu yazdım :1::1::1: istersen yaz tatlım daha bi gaza geliriz :46::46:

canım madem yaz dedin yazıyorum :34:

bankada 50000 tl yi geçik param.( bana ait)
1 arabam( bana ait)
1 devremülküm ( bana ait)
kullandığım takılarım var.onların da değeri en az 3000- 5000 tl arası .
2 tane cumhuriyet altınım var.
ve kumbaramda 105
cüzdanımda 15 tl.
çantamın kuytu bir yerinde 50 tl

ve ödemem gereken 2200 tl borcum
işte benden haberler bugünlük böyle

canım madem yaz dedin yazıyorum :34:

bankada 50000 tl yi geçik param.( bana ait)
1 arabam( bana ait)
1 devremülküm ( bana ait)
kullandığım takılarım var.onların da değeri en az 3000- 5000 tl arası .
2 tane cumhuriyet altınım var.
ve kumbaramda 105
cüzdanımda 15 tl.
çantamın kuytu bir yerinde 50 tl

ve ödemem gereken 2200 tl borcum
işte benden haberler bugünlük böyle

:53::53::53::53::53: hay maşallahh ne kirli çıkıymışsın sen canım benim Allah banada buradaki tüm hanımlarada senin gibi olmayı nasip etsin tamam açıklıyorum topikimizin 1. si sensin (diğer kirli çıkıları bilmiyorum onndan dedim) aferim kızlar helal olsun size :64::64::66::66::46::46::46::46::46::46:

bence çok karışık olur bu şekilde devam edelim konuyu açan arkadaşımızda yapardı bu şekilde daha düzenli olurdu

siz toplu söyleyin paralarınızı

benim eşimin haberi var zaten o beni teşvik etti ve destek oluyor..

ihtiyaçlarımı alayım diye attığım bozuklar birkime dönüştü şimdilik ne yaparım bilmiyorum henüz yolun baındayım
canım haklısın tl ve altın olarak yazdırsak çok mantıklı .:34:
Kocişlerden saklamak en güzeli bende sevgili sevgilimden saklıyorum nolur nolmaz ilerde evlenincede saklamaya devam bütçe kontrolü şuanda bile bende vallahi mali müşavir gibi hatunum :9::9::9::9::9::9::9: ben bu küçük meblalarla ne yaparım bilmiyorum ama babamın sözü var okulum bitince araba alıcak bana bir kısmınıda ben ekliyeceğim ben biraz çılgın olduğum için kafamdaki arabayı almak istiyorum tutarlar yüksek olduğu için baya kastırmam gerek kaldı 2 sene çünkü hadi bakalım hayırlısı... buarada size bir sırrımı vereyim ben kendime hedef belirliyorum böylece tam gazzz ileriiii :10::10::10::10::10:

hadi hayırlısı canım bereketli olsun inşallah:38:

canım haklısın tl ve altın olarak yazdırsak çok mantıklı .:34:

hadi hayırlısı canım bereketli olsun inşallah:38:

Ozaman bende kuytu köşe bank ile altınlarımı sölerim size bozuk para kumbiriğim ve kuytuköşe bank ile cumhuriyet alacağım çünkü gene vadesiz mevduatımda acil durumlar için öleee durup duruyor

Farmasi en kisa zamanda bulusma ayarliyalimmm sen hepimize bi elini sürtü ver sendeki bu akil bu tutumluluk bizede gecsin :34:

FARMASI SENI GURU ILAN EDIYORUM :65:

:53::53::53::53::53: hay maşallahh ne kirli çıkıymışsın sen canım benim Allah banada buradaki tüm hanımlarada senin gibi olmayı nasip etsin tamam açıklıyorum topikimizin 1. si sensin (diğer kirli çıkıları bilmiyorum onndan dedim) aferim kızlar helal olsun size :64::64::66::66::46::46::46::46::46::46:

canım çok teşekkürler güzel cümlelerin için.
ama eminim sizler beni koyup geçersiniz inşallah.
benim yaşım 34 sizler en az benden 8-10 yaş küçüksünüz ve bunlar da bence çok önemli artılar canım.
sizleri çok seviyorum ve Rabbim helalinden birikimler yapmayı hepimize nasip etsin diyorum canlar.:16: /COLOR]

Farmasi en kisa zamanda bulusma ayarliyalimmm sen hepimize bi elini sürtü ver sendeki bu akil bu tutumluluk bizede gecsin :34:

FARMASI SENI GURU ILAN EDIYORUM :65:

ben sizleri çok öptümmmmmmmmmm:69::69::69::54::54::54::54:
ne ilan ettin anlayamadım tatlım .

canım çok teşekkürler güzel cümlelerin için.
ama eminim sizler beni koyup geçersiniz inşallah.
benim yaşım 34 sizler en az benden 8-10 yaş küçüksünüz ve bunlar da bence çok önemli artılar canım.
sizleri çok seviyorum ve Rabbim helalinden birikimler yapmayı hepimize nasip etsin diyorum canlar.:16: /COLOR]

Saol canım benim ne güzel dileklerde bulunmuşsun canım benim senin yaşında olupta kuruşu olmayanlara harika örneksin yürekten çok çok kutluyorum senii :16::16::38::38::38::38:

Senin için fan sitesi kurucam farmasi'ciğim farmasi gelsin bize sürtünsün az dokunsun sizi altınlara boğsun diyenlerin kulübü :9::9::9::9::9::60::60::60::60:

ben sizleri çok öptümmmmmmmmmm:69::69::69::54::54::54::54:
ne ilan ettin anlayamadım tatlım .

# Brahmacı eğitimde, yüksek kasttan gençleri ve öğrencileri yetiştiren kimse.

# Herhangi bir sanat dalında veya işte en üst derecede değerlendirilen usta, pir.

valla bende 28 yasindayim aradaki farki 6 yil icerisinde kapamak icin cok ugrasmam gerek :43:

Back