Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne borcun var canım allah kısa zamnda ödetmeyi nasip etsin hepimize
Teşekkürler canımın içi sende durumlar nedir ??
ben dışarı çıkmadığım için pek bozuk çıkmıyor
ama haftaya tatile gidiyoruz
ev için harcayacağım para cebime kalıyor
inş dönünce yazarım ne attığımı..
millet tatilde harcar ben birikim yapıp dönücem
ben dışarı çıkmadığım için pek bozuk çıkmıyor
ama haftaya tatile gidiyoruz
ev için harcayacağım para cebime kalıyor
inş dönünce yazarım ne attığımı..
millet tatilde harcar ben birikim yapıp dönücem
kız hemşommmmmmm altınımız olsun da ister yular gibi olsun ister mular gibi Allah Allah
geçmiş olsun bitanemeşim izin alabilirse bende haftaya gidicem tatile otel parası dışında hiçbryere harcamam bende hadi hayırlısı bakalım,ama izmire de hastaneye gitmem lazım rapor için oraya benzin vs olur ona üzülüyorum
evet bitanemm yeterki altın olsunn
tam düzene sokuyorum ekonomimizi ama illa birşey çıkıyor ve alt üst oluyor ya şimdi benzin ve otel parası çıkar kredi kartına ne güzel azaltmıştık
bugün okula gitmiştim bir ara bankaların maaşımızı kendi şubelerinden aldığımız için promosyonları oluyor onun bodrosu yapılmış 66 tl onu gördüm.
15 temmuzda maaşları % 4 zamlı alacağız
bir de 14 günlük zam farkı olacak
ama arabamın da bu ay motorlu taşıtlar vergisi var
ya off o var demı bu ay bı de hıc aklımda yoktu bı yerden bı taksıt bıtıyor baska bısey cıkıyor mutlaka heray yanı degısen bısey olmuyor pek:44:
canım çok şükür paramız var ki arabaya biniyoruz paramız var ki Allah'a çok şükür vergisini benzini vs ni ödeyebiliyoruz. Allah olmayan dostlarımıza dost niyetlilerimize nasip etsin canım
akşam kimse yokmu programını izledim zaten tekim ağladım durdum,neler var şu hayatta allaha binkere şükür olsun halimize ama insanoğlunun gözü doymuyor ne olursa olsun ev alsan araba istersin arabayıda alsan 2.evi alalım yada bi yazlık olsun dersin sonugelmez yani,allah ilk başta gerçek ihtiyaç sahiplerine versin derim her zaman
kız hemşommmmmmm altınımız olsun da ister yular gibi olsun ister mular gibi Allah Allah
akşam kimse yokmu programını izledim zaten tekim ağladım durdum,neler var şu hayatta allaha binkere şükür olsun halimize ama insanoğlunun gözü doymuyor ne olursa olsun ev alsan araba istersin arabayıda alsan 2.evi alalım yada bi yazlık olsun dersin sonugelmez yani,allah ilk başta gerçek ihtiyaç sahiplerine versin derim her zaman
şu memleket neresiymiş pek bir merak ettim, hemşo muyuz acaba ???
kesinlikle rabbim önce gerçek ihtiyaç sahiplerine versin.. neler var neler var.. bizim sıkıntı dediğimiz çok şey aslında devede kulak...
hemşomla ben uşaklıyız