• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

birde altın hesabı olunca sanırım o altınlar paraya çevrilip konuluyor yani gidip çekmek istediğinde para olarak alıyosun biz onu yapmayız sanırım çünkü düğünde bayramda illa takılacak yerler oluyor herkes takarken kayınvalidem beni boş görmek istemiyor bende öyle hayırlısı bakalım yaa :97:

ben evde tutamam zaten yabancı memleketteyizde baya yüklü miktardaki altınlar dediğim gibi kayınvalidemlerde memelekete gidince takarım düğünlerde falan gelirken onlara bırakıyorum,onlarda demedi hiç bankayamı koysanız falan diye bende seslenmedim bakalım ancak kurbanda giderim memlekete o zaman yapabilirim altın hesabı olarak bankaya koymayı:58:bende sürekli düşünüyorum ne yapsak diye ama benden başka düşünen yok sanırım hiç güvenli değil zaten ama benden başka herkes kendine güveniyor sanırım:59:

Düşüncelerinde çok haklısın canım para kolay kazanılmıyor e malda canın yongasıdır derler bu devirde paran yoksa Allah korusun hastalansan yaşama diyorlar o yüzden önlemimizi herzaman almak gerekli :44::44:

birde altın hesabı olunca sanırım o altınlar paraya çevrilip konuluyor yani gidip çekmek istediğinde para olarak alıyosun biz onu yapmayız sanırım çünkü düğünde bayramda illa takılacak yerler oluyor herkes takarken kayınvalidem beni boş görmek istemiyor bende öyle hayırlısı bakalım yaa :97:

E canım altın hesabının yanında düğün zamanları hemen hemen bellidir az miktarda çeyrek yarım artık ne takıcaksan en azından onları evinde tutarsın daha büyük meblalar ise bankada güvende olur ..:8::8:

o değil de bendeki dolarların getiri olmuyor 1.5 senedir gözlemledim dediğim gibi bazen en fazla 250 tl artıyor sonra 250 tl düşüyor olduğu gibi duruyor yani geçen yıldan beri altın hesabına çevrilseydi baya kar olurdu bi gözlemleyeyim bakalım dolar yükselince bozdurup altın hesabına çeviririm ii kötü biriktirdiğimi de üstüne koyarım hayırlısıyla uzun süre de o paraya dokunmayı düşünmüyorum,bu arada hangi banka daha ii bu konuda bilen varmı birde bankada doları bozarlar sanırım değilmi,birde internet hesabından yaparız büyük ihtimal ama istediğin zaman üstüne para ekleyebilirmisin yani günü olmaz değil mi:26:

E canım altın hesabının yanında düğün zamanları hemen hemen bellidir az miktarda çeyrek yarım artık ne takıcaksan en azından onları evinde tutarsın daha büyük meblalar ise bankada güvende olur ..:8::8:

bitanem başkasına takmak için değil süs olarak kendime takmak için hemşom bilir bizim oralarda herkeste yular gibi altın olur boynunda:1::1:

Durumlar nasıll varmı gelişmelerr ?? :32::32:
öğleyin bugünün raporunu yazmıştıım kızzzzz
14 tl bugün:34:

o değil de bendeki dolarların getiri olmuyor 1.5 senedir gözlemledim dediğim gibi bazen en fazla 250 tl artıyor sonra 250 tl düşüyor olduğu gibi duruyor yani geçen yıldan beri altın hesabına çevrilseydi baya kar olurdu bi gözlemleyeyim bakalım dolar yükselince bozdurup altın hesabına çeviririm ii kötü biriktirdiğimi de üstüne koyarım hayırlısıyla uzun süre de o paraya dokunmayı düşünmüyorum,bu arada hangi banka daha ii bu konuda bilen varmı birde bankada doları bozarlar sanırım değilmi,birde internet hesabından yaparız büyük ihtimal ama istediğin zaman üstüne para ekleyebilirmisin yani günü olmaz değil mi:26:

canım sen niçin doların 250 tl kar edince satıp düşünce tekrar dolar ya da düşük seyrindeyse eğer altın euro almadın ki?
al sat yaparak para kazanılır yoksa o yükselir geri gelir birşey öğrenilmez yani arada alıp satmalı düşünce tekrar almalı :34:

öğleyin bugünün raporunu yazmıştıım kızzzzz
14 tl bugün:34:

canım sen niçin doların 250 tl kar edince satıp düşünce tekrar dolar ya da düşük seyrindeyse eğer altın euro almadın ki?
al sat yaparak para kazanılır yoksa o yükselir geri gelir birşey öğrenilmez yani arada alıp satmalı düşünce tekrar almalı :34:

bilmem ki canımmm bende düşünüyorum da eşimle rahat kafayla konuşmak lazım,biraz önce uykuluyken konuştum sen bilirsin ne yaparsan yap dedi,uykusunu alınca konuşayım bari:1:

ayın 5 i oldu ekdersim hala yatmamış yatınca 2500 tl borcumdan düşeceğim inşallah nasipse 300 tl yatacak :34:

evet canım vadeli altın mevduat hesabı açtırmıyorsan istediğin dakika ekleyebilir, istediğin dakika satıp nakite çevirebilirsin.
bende 400 dolar vardı, bozup altın yapayım dedim. o ara bir arkadaşıma 300 ünü borç verdim, bugünlerde geri alıcam. aldığımda 400 ü bozdurup bankaya, ordan da altın hesabına atıcam.. dolar yükseldi ama altın daha garanti geliyor bana.. bi de kuyumcudan al sat pratik değil. internetten her dakika yapılabildiği için yükseldiğinde sat, düştüğünde al.
ayın 5 i oldu ekdersim hala yatmamış yatınca 2500 tl borcumdan düşeceğim inşallah nasipse 300 tl yatacak :34:

en kısa zamanda yatsın da borcun 2200 kalsın canımmm..

evet canım vadeli altın mevduat hesabı açtırmıyorsan istediğin dakika ekleyebilir, istediğin dakika satıp nakite çevirebilirsin.
bende 400 dolar vardı, bozup altın yapayım dedim. o ara bir arkadaşıma 300 ünü borç verdim, bugünlerde geri alıcam. aldığımda 400 ü bozdurup bankaya, ordan da altın hesabına atıcam.. dolar yükseldi ama altın daha garanti geliyor bana.. bi de kuyumcudan al sat pratik değil. internetten her dakika yapılabildiği için yükseldiğinde sat, düştüğünde al.

en kısa zamanda yatsın da borcun 2200 kalsın canımmm..

amin bitanem çok sağol iyi dileklerin için .
sonrasında da ayın 15 i gelsin değil mi ?:34: hayırlısıyla :38:

kız hemşommmmmmm altınımız olsun da ister yular gibi olsun ister mular gibi Allah Allah :52::52::52::52::52:

herkese maşallah....:34:
valla ülkenin ekonomi bakanlığında sizler olsanız dünyanın en zengin ülkesi oluruz heralde:60:
bu arada ben de alıyorum altın maltın..ama ben hepsini altın yapmıyorum..hani dörtte üçü altınsa kalanını pay ediyorum dolar euro tl olarak...yalnız kocişin haberi yok:1: seneye nisan mayısa kadar biriktircem sonra birgün çıkarıp taaaaattttaaaaaaa diycem:17:seneye güzel bir tatil düşlüyoruz hatta tatiller:12: onun için sürpriz yapıcam..eminim çok şaşıracak çok sevinecek.....
bu arada ben kendimi tanıtmadım pardon...27 yaşım..avukatım ama çalışmıyorum 8 aylık oğluşum var..eşim yüzbaşı ve bizim gidemeyeceğimiz bir yerde görevli malesef:59: evimiz depoda geçen yıldan beri...ben oğluşla annemlerde kalıyorum....kısmet olursa seneye bu vakitlerde yeni tayin yerimizde evimizde olacağız inşallah......:10:
benim öyle kumbaram yok...kocişe gösterince size de söylerim ne kadar biriktiğini:6:
hadi bakalım bereketli olsun inş :10:

ohhh maşallah herkeslerin kumbarası bayram etmiş:65: ben dediğim gibi anca yarın pazara çıkınca koyarım bugün eşimin maaşı yatmış bereketli bir ay olur inşallah allah hepimizi israftan korusun:nazar:altın yükselecek deyince aklıma geldi kenardaki dolarım 1.5 senedir hiç kazandırmadı 250tl yükseliyor geri iniyor acaba altınmı alsam yada bankada altın hesabınamı koysam diye düşünüyorum eşime anlattım şimdi dolarda yükselir diyor bende 1.5 yılda yükselmedi şimdiye altın olsa kar yapardık dedim ne yaparsan yap dedi:63::57:karar veremedim ne yapsam:50:

keisnlikle altına çevir derim..
en çok kar altında
Kızlaaaarr bozuk para cüzdanımdan tam tamına 22.20 tl cıktııı:52::52::52::66::61:

yihhuuu :32:

Back