• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

uzun zamndır gelmemştim burayaa 2 çeyrek de ben aldımm berketli olsunn kızlarr

Melisim nerdesin sen ya . Evet yoktun baya zamandır . Hoşgeldin cnm .:16:

günaydın kızlarr.
dün sonunda maaşımı aldım ve kumbarama 51 tl attım
yol parasından arta kalan para kumbiriğe gitti :D

Hayırlı olsun cnm kumbaralarımız dolup taşsın inşallah.:16:

kızlar bugün kumbiş hesapta 97.5 tl var
bunun 27.7 tl sini kumbarada bozuk olarak
70 tl sini de kuytu köşebankta muhafaza ediyorum .:9::9::9::9:

bunun dışında ayrıca kuytu köşebankımda 50 tl
cüzdanımda da 20 tl var.( bu 20 tl çok bereketli geldi kaç haftadır yerinden çok şükür kımıldamıyor.:nazar::nazar::nazar:aksine diğer paraları çekiyor mıknatıs gibi.:9::9::9::9::9:

bugün ekstradan kumbişime para atamam sanırım.:34:
hepinize hayırlı birikimler diliyorum canlar :16::16:

Bereketli olsun cnm . Para parayı çekiyor demek ki

cüzdanımda da 20 tl var.( bu 20 tl çok bereketli geldi kaç haftadır yerinden çok şükür kımıldamıyor.:nazar::nazar::nazar:aksine diğer paraları çekiyor mıknatıs gibi.:9::9::9::9::9:

kumbiş, kuytu köşe bank... ha ha ne güzel tabirler bunlar. tuttum valla..

ben de nişanlımın evrak çantasına dalamadım daha. aklıma geldiğinde yanımda olmuyor, yanımda olduğunda aklıma gelmiyor. bugün unutmıyım da kumbişim aç kalmasın diye bi katkısı olsun onun da:1:

benim 110 tl hep bozuk, aslında azar azar bütünlemek iyi olur herhalde ama o zamanda kumbiş ağırlaşmıyo, şıkır şıkır ses gelmiyo:27:

kızlar altın fiyatları gene aldı başını gidiyor

Hiç hesapta yokken olanları anlatayım . Bugün işten çıktım . Cüzdanımda bir kolyem vardı altın . Bir ara bozdurmayı düşünüyordum . Ama taş çatlasa 30 tl ya da 40 tl verirler dedim herhalde. Kendimi kuyumcunun önünde buldum .Param da yoktu harçlık olur diye düşündüm . Adam tarttı veeeee 140 tl dedi . Şoka girdim . Demek ki değeri daha yüksekmiş . Tamam dedim üzülerek . Bir zamanlar önemliydi benim için ama artık takamıyordum . Her neyse aldım 140 tl yi . Evin yolunu tuttum . Yolda dedim ki yine kendi kendime bu para beni bozar . En iyisi buna çeyrek alayım . Bu kez de bizim orda ki kuyumcuya girdim . Veeeeee çeyrek altın aldım . Hiç hesapta yoktu . Çok ama çok mutlu oldum . 131 tl dedi . Fakat ben 2010 tarihli 127 tl ye aldım .

:9::9:

eğer takmayacağım diyoduysan iyi yapmışsın

al sattan gelen çeyreğin hayırlı olsun :69:

döktüm kumbiriği saydım..

tamı tamına 110,90 TL. çıktı.:66::66:

:65::65:

bereketli olsun melis :66:

Günaydın kızlar dün itibariyle kumbara olayına başladım eşime de söyledim tamam dedi dah aönceden de yapmıştık zaten cocuga dıye alıyoduk altın sonra bozdurduk onalrı ev alırken baya kar ettık

vee eşimin verdiği evde bulduklarım benım cüzdanımdakılerle toplam 36.65 tl oldu kumbarada ay sonuna kadar 100 tl yada bı altın parası yaparsak ıyı olur yegenıme takacagımız altını alcaz inşallah siftah olarak:66::66::66:

:46::46:
bende her ay bır ceyrek altın yapıyorum.evlenelı 8 ay oldu ve 8 tane kucuk altınım var :) esım dıyor ceyrek altın yapma bankaya altın hesabına yatır ama oyle olmuyor daha once denedım.para lazım oldugunda bankadan cekılıyor o yuzden en ıyısı ceyrek altın.2 tane daha olsun 10lu altın yaptırıcam yada 2 tane beslı malum yaz geldı dugunler onlar varken gıdıp yenısını yapmak zor gelebılır...

bereketli olsun ayse :10:

Ne güzel bende sizler gibi çeyrek alıp biriktirmek istiyorum ama şimdiye kadar hiç yapmadım ve nasıl yapacağım ona nasıl para ayırabilirim.:44:

Ne güzel bende sizler gibi çeyrek alıp biriktirmek istiyorum ama şimdiye kadar hiç yapmadım ve nasıl yapacağım ona nasıl para ayırabilirim.:44:

hoşgeldin neriman.. katıl bize.. cebimizde kalan her metal para akşamları doğru kumbiriğe...

bazen 50 kuruş çıkıyor, bazen 20 tl. yalnız kumbirik saklanacak. ekmek parası, gazete parası diye kumbişe saldırılmayacak. atılacak unutulacak:1:

hoşgeldin neriman :69:

hiç zor değil inan herkes bütçesine göre kenara para atıyor:10:

ev hanımı olanlar mutfak harçlığından çalışanlar aylıklarından hopp birikim

ne atarsak kar :71:

herkese maşallah....:34:
valla ülkenin ekonomi bakanlığında sizler olsanız dünyanın en zengin ülkesi oluruz heralde:60:
bu arada ben de alıyorum altın maltın..ama ben hepsini altın yapmıyorum..hani dörtte üçü altınsa kalanını pay ediyorum dolar euro tl olarak...yalnız kocişin haberi yok:1: seneye nisan mayısa kadar biriktircem sonra birgün çıkarıp taaaaattttaaaaaaa diycem:17:seneye güzel bir tatil düşlüyoruz hatta tatiller:12: onun için sürpriz yapıcam..eminim çok şaşıracak çok sevinecek.....
bu arada ben kendimi tanıtmadım pardon...27 yaşım..avukatım ama çalışmıyorum 8 aylık oğluşum var..eşim yüzbaşı ve bizim gidemeyeceğimiz bir yerde görevli malesef:59: evimiz depoda geçen yıldan beri...ben oğluşla annemlerde kalıyorum....kısmet olursa seneye bu vakitlerde yeni tayin yerimizde evimizde olacağız inşallah......:10:
benim öyle kumbaram yok...kocişe gösterince size de söylerim ne kadar biriktiğini:6:

hoşgeldin cnaım.inş bereketli ve daim olsun birikimlerin...

ohhh maşallah herkeslerin kumbarası bayram etmiş:65: ben dediğim gibi anca yarın pazara çıkınca koyarım bugün eşimin maaşı yatmış bereketli bir ay olur inşallah allah hepimizi israftan korusun:nazar:altın yükselecek deyince aklıma geldi kenardaki dolarım 1.5 senedir hiç kazandırmadı 250tl yükseliyor geri iniyor acaba altınmı alsam yada bankada altın hesabınamı koysam diye düşünüyorum eşime anlattım şimdi dolarda yükselir diyor bende 1.5 yılda yükselmedi şimdiye altın olsa kar yapardık dedim ne yaparsan yap dedi:63::57:karar veremedim ne yapsam:50:

ben olsam direk altın hesabına...boşa bekletme paranı...

selamlar herkeseee benden bu hafta şimdilik 80 tl devamı gelicek bozuk para kumbiriğimde bayağı ağırlaştı yarısı dolmak üzere dürtüyor beni birşeyler aç say aç say diye ama açıp açıp sayınca erkenden bütünletiyorum :9::9: dolsun kumbiriğim bir cumhuriyet çıkıcak sanırım içinden hadi bakalım bereketli olsun :62::62::62:

ne gzel canım daim olsun bereketi paracıklarının...

Kızlaaaarr bozuk para cüzdanımdan tam tamına 22.20 tl cıktııı:52::52::52::66::61:

:46:

ben dışarı çıkmadığım için pek bozuk çıkmıyor

ama haftaya tatile gidiyoruz

ev için harcayacağım para cebime kalıyor :66:

inş dönünce yazarım ne attığımı..

millet tatilde harcar ben birikim yapıp dönücem :60:
:82:
tatilde dibindeyim hangimiz daha gölze artıracağız bakalım

bugün okula gitmiştim bir ara bankaların maaşımızı kendi şubelerinden aldığımız için promosyonları oluyor onun bodrosu yapılmış 66 tl onu gördüm.
15 temmuzda maaşları % 4 zamlı alacağız
bir de 14 günlük zam farkı olacak :64::64::64::64:
ama arabamın da bu ay motorlu taşıtlar vergisi var :37::37::37::37::52::52::52::52::52::52:

ne güzel haberler bunlar cnaım.hayırlı solun.evet malesef bu ay birde vergi ayı...

akşam kimse yokmu programını izledim zaten tekim ağladım durdum,neler var şu hayatta allaha binkere şükür olsun halimize ama insanoğlunun gözü doymuyor ne olursa olsun ev alsan araba istersin arabayıda alsan 2.evi alalım yada bi yazlık olsun dersin sonugelmez yani,allah ilk başta gerçek ihtiyaç sahiplerine versin derim her zaman:59:

aminnnnnnnnnnnnnn

Hiç hesapta yokken olanları anlatayım . Bugün işten çıktım . Cüzdanımda bir kolyem vardı altın . Bir ara bozdurmayı düşünüyordum . Ama taş çatlasa 30 tl ya da 40 tl verirler dedim herhalde. Kendimi kuyumcunun önünde buldum .Param da yoktu harçlık olur diye düşündüm . Adam tarttı veeeee 140 tl dedi . Şoka girdim . Demek ki değeri daha yüksekmiş . Tamam dedim üzülerek . Bir zamanlar önemliydi benim için ama artık takamıyordum . Her neyse aldım 140 tl yi . Evin yolunu tuttum . Yolda dedim ki yine kendi kendime bu para beni bozar . En iyisi buna çeyrek alayım . Bu kez de bizim orda ki kuyumcuya girdim . Veeeeee çeyrek altın aldım . Hiç hesapta yoktu . Çok ama çok mutlu oldum . 131 tl dedi . Fakat ben 2010 tarihli 127 tl ye aldım .

en güzel para hiç tahmin etmediğin yerden ve zamnda gelen paradır.hayırlı olsun altıncığın canım...

döktüm kumbiriği saydım..

tamı tamına 110,90 TL. çıktı.:66::66:

:74:

melis canım nerelerdesin sen.ama bu arada boş durmamışsın.helal sana:
65:

süpersinizz yaa gelsin çeyrekler:65:bende yarın pazara çıkınca alacağım çeyrek:32:annemi aramıştım kayınvalidem de annemlerdeymiş,dedim 3 çeyreğim oldu annem aferim kızıma dedi,eskden kıafete çok verirdim sen gideli daha bir cimri oldum dedim:1:şu çeyreklerden künye oluyorya ondan istiyordum bir ara annem ondanmı yaptırcan dedi bende yok anne sana olan borcumu vercem dedim annem boşver dedi yok içim rahat etmez dedim,kayınvalidem de o çeyrekli künyelerin modası geti gibi oldu kızım daha şık bişey alırız biz sana babana derim dedi:66:hele birde bize torun müjdesi verirsen bebekten önce baban sana istediğin bileziiği alacak dedi hadi hayırlısı:1:

bileziği alcam diye gaza gelme he.iyi düşün taşın:)

:71:

günaydın kızlarr.
dün sonunda maaşımı aldım ve kumbarama 51 tl attım
yol parasından arta kalan para kumbiriğe gitti :D

hayırlı olsun canımcım...

bende her ay bır ceyrek altın yapıyorum.evlenelı 8 ay oldu ve 8 tane kucuk altınım var :) esım dıyor ceyrek altın yapma bankaya altın hesabına yatır ama oyle olmuyor daha once denedım.para lazım oldugunda bankadan cekılıyor o yuzden en ıyısı ceyrek altın.2 tane daha olsun 10lu altın yaptırıcam yada 2 tane beslı malum yaz geldı dugunler onlar varken gıdıp yenısını yapmak zor gelebılır...

hoşgeldin ayşecim.aynen senin gibi düşünüyorum hesaba koyma konusunda ama başka çare yok malesef.ama sen kardasın her ay koyabilmişsin bravo.bereketli olsun...

günaydın fıstıklarım:3:bilezik için kimse beni gaza getiremez ne hazır hissedersek nasip ne zaman sa bebiş o zaman olsun:emir_bebek:birazdan pazara gidicem şimdi çok sıcak bakalım ne kadar artırıcam:18:ne güzel kumbaralarınızı doyurmuşsunuz ya benimki aç kaldı:9:bakalım çeyrek ne kadar inşlh fazla demez de alırım :5:

günaydın fıstıklarım:3:bilezik için kimse beni gaza getiremez ne hazır hissedersek nasip ne zaman sa bebiş o zaman olsun:emir_bebek:birazdan pazara gidicem şimdi çok sıcak bakalım ne kadar artırıcam:18:ne güzel kumbaralarınızı doyurmuşsunuz ya benimki aç kaldı:9:bakalım çeyrek ne kadar inşlh fazla demez de alırım :5:

Cnm dün 130-131 tl ydi .

bugün ne giyin topiğinde nightwalker diye biri 3 haftadır resim ekliyordu millette bayılıyordu meğer yabancı oyuncunun resimlerini yutturmuş herkese akşam herkrs şok geçirdi ama geyik topiği diye msjlar silinmiş,birde kocam türk diyordu kocada yabancı,kızıyla resimler koymuş bugün 2 yaşındaysa bebek ertesi gün yine bugün ben diyordu kızz 4 yaşında kimse de uyanamamış ben dahil arada bakıp çıkıyordum:60:

Bereketli olsun cnm . Para parayı çekiyor demek ki
sağol canım :38:
kumbiş, kuytu köşe bank... ha ha ne güzel tabirler bunlar. tuttum valla..

ben de nişanlımın evrak çantasına dalamadım daha. aklıma geldiğinde yanımda olmuyor, yanımda olduğunda aklıma gelmiyor. bugün unutmıyım da kumbişim aç kalmasın diye bi katkısı olsun onun da:1:

benim 110 tl hep bozuk, aslında azar azar bütünlemek iyi olur herhalde ama o zamanda kumbiş ağırlaşmıyo, şıkır şıkır ses gelmiyo:27:
evet canım kuytuköşebank ve kumbişşşşşş:60::60::60::60:
dünde eşim baya düşmüş diyor 524 e bozdurdugumuz cumhurıyet altınını 505 e alıyolarmıs dedı:44:
arama motorundaki altın fiyatları sayfalarına bak canım artışa geçti.:34:
şimdi baktım da 80 e ramak kalmış.. pazartesi haftaya 77.2 ile başlamıştı...
evet çok doğru canım :34:
canım herkes kendi evinin ve hayatının gerçeklerine göre bir birikim yapma yolu buluyor :34:
bu arada hoşgeldin :71:

hoşgeldin neriman.. katıl bize.. cebimizde kalan her metal para akşamları doğru kumbiriğe...

bazen 50 kuruş çıkıyor, bazen 20 tl. yalnız kumbirik saklanacak. ekmek parası, gazete parası diye kumbişe saldırılmayacak. atılacak unutulacak:1:
çok güzelllllllllllllllllllllllllll :71::70::34::38:

canım inşallah alırsın şimdiden hayırlı olsun :38::38::38:

hoşbulduk canım bende bu8 hafta başlamayı düşünüyorum gaza geldim sayenizde :))

sağol canım :38:

evet canım kuytuköşebank ve kumbişşşşşş:60::60::60::60:

arama motorundaki altın fiyatları sayfalarına bak canım artışa geçti.:34:

evet çok doğru canım :34:

canım herkes kendi evinin ve hayatının gerçeklerine göre bir birikim yapma yolu buluyor :34:
bu arada hoşgeldin :71:

çok güzelllllllllllllllllllllllllll :71::70::34::38:

canım inşallah alırsın şimdiden hayırlı olsun :38::38::38:

valla çok hoşuma gitti bu iş en kısa sürede başlıyorummmm sonra unuturm birikir birikir bir anda çıkınca ortaya çok mutlu olurumm ayyyy :46:

Back