Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

inşallah istediğin gibi bir sonuç çıkar canım
bereketli olsun şimdiden

akşam azcık rahatsız gibiydim eşimle film izleyip yattık unutmuşum
o da çıkarıp vermediğine göre yoktu demek

95 tl

vay be bakalım gerçekten doğru çıkacak mı

teşekkürler verdiğin bilgiler için..

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmm

Allah'a şükürler olsun ki bu topiği keşfetmişim kızlar arkadaşlarınızın da birikim yapmasına vesile olmak hayır dualarını almak isterseniz onları böyle güzel bir topikten mahrum bırakmayın derim, en kısa zamanda yönlendirin. gerçekten insan nelere para harcıyormuş da neleri elinden kaçırıyormuş da haberi olmuyormuş bu topik beni kendime getirdi. şahsen savurgan biri olmama rağmen.

Son düzenleme:
hakikaten öyle farmasi cim. bu yaz kendime ne kıyafet ne ayakkabı. ufak tefek penye bodylar dışında hiçbirşey almadım. gerçi bende bir de düğün telaşı var. herşey para. hiç öyle bir kişiliğim olmamasına rağmen kafayı parayla, altınla bozdum resmen

alacağım en ufak şeyi bile tırım tırım araştırıyorum. nerde ne kadar diye.. başarılı da oluyorum haa..

5000 tl lik gelinlik taş çatlasın 2000 tl ye mal olacak.
damatlık ayakkabı hariç 280 tl ye geldi. üstelik düğünden sonra normal takım elbiseye dönüşecek ve günlük giyilebilecek.
mobilyalar 7000 e falan beyaz eşya 2300 e hallolacak.
diğer tüm ıvır zıvırları hiç saymıyayım.

kendimi çocuklar duymasında baba var ya indirim mühendisi oldu. onun gibi hissetmeye başladımm

tüm bunların arasında bir de burda sizin sayenizde para biriktirmeye çalışıyorum..

temmuz ayında demişlerdi yaz başı patlama olacak demek sene sonuna kadar bu düzende gidecek.almak için sanırım en doğru zamn altıncıkları.
ah patroncuk ah yaktın sen beni...:97:

valla kızlar ben kuyumcunun yalancısıyım ama sürekli aldığım bir yer. beklentiler bu yönde. bence kumbaraların yanısıra olur ya ev araba hastalık sağlık için kenarda tutulan tüm paraları altına çevirmek lazım.

dün aldığım 40 gr için bugün artı 50 tl olmuş helalinden..

kolay gelsin canım ve de tebriklerrrrrrrrrrrrrr

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selamlar herkeseee benden bu hafta şimdilik 80 tl devamı gelicek bozuk para kumbiriğimde bayağı ağırlaştı yarısı dolmak üzere dürtüyor beni birşeyler aç say aç say diye ama açıp açıp sayınca erkenden bütünletiyorum dolsun kumbiriğim bir cumhuriyet çıkıcak sanırım içinden hadi bakalım bereketli olsun

bereketli olsun inş..

herkese maşallah....
valla ülkenin ekonomi bakanlığında sizler olsanız dünyanın en zengin ülkesi oluruz heralde
bu arada ben de alıyorum altın maltın..ama ben hepsini altın yapmıyorum..hani dörtte üçü altınsa kalanını pay ediyorum dolar euro tl olarak...yalnız kocişin haberi yok seneye nisan mayısa kadar biriktircem sonra birgün çıkarıp taaaaattttaaaaaaa diycemseneye güzel bir tatil düşlüyoruz hatta tatiller onun için sürpriz yapıcam..eminim çok şaşıracak çok sevinecek.....
bu arada ben kendimi tanıtmadım pardon...27 yaşım..avukatım ama çalışmıyorum 8 aylık oğluşum var..eşim yüzbaşı ve bizim gidemeyeceğimiz bir yerde görevli malesef evimiz depoda geçen yıldan beri...ben oğluşla annemlerde kalıyorum....kısmet olursa seneye bu vakitlerde yeni tayin yerimizde evimizde olacağız inşallah......
benim öyle kumbaram yok...kocişe gösterince size de söylerim ne kadar biriktiğini

Hadi bakalım canım şimdiden hayırlı uğurlu olur inşallah birikimlerin

ohhh maşallah herkeslerin kumbarası bayram etmiş ben dediğim gibi anca yarın pazara çıkınca koyarım bugün eşimin maaşı yatmış bereketli bir ay olur inşallah allah hepimizi israftan korusunaltın yükselecek deyince aklıma geldi kenardaki dolarım 1.5 senedir hiç kazandırmadı 250tl yükseliyor geri iniyor acaba altınmı alsam yada bankada altın hesabınamı koysam diye düşünüyorum eşime anlattım şimdi dolarda yükselir diyor bende 1.5 yılda yükselmedi şimdiye altın olsa kar yapardık dedim ne yaparsan yap dedikarar veremedim ne yapsam

Altın hesabı olabilir mesela ben altının yanında vadeli mevduata da atıyorum dolara güven olmaz diye düşünmekteyim Altın al canım bence sen hem eline alırsın çil çil sayarsın bi güzel olur bi güzel tadına doyum olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…