eşim sabah işten gelip yatıyrya tıkırtı şangırtı olmasın diye canımhemde sıkılıyorum akşamları,binanın dışınada köpük döşüyolar önde badana boya var arkada yatak odası kısmındada matkaplaa çar çarr çok aşırı gürültülü uyuyamıyor zaten de
ya ben bişey soracam bu konunun sahibi nerde??:44:
annemle konuştum az önce yarın sabah gdip alacakmış altınımı
konu sahibi borçları kapatıp altın zengini oldu herhalde,daha da gelmez buraya
konu sahibi borçları kapatıp altın zengini oldu herhalde,daha da gelmez buraya
kızlar bugün çocuklarla beraber lunaparka götürecekti eşim bizi . götürmeden önce herkesin parasını peşin veriyorum diye çocuklara 10 ar tl verdi.
ben de bana yok mu dedim al sana da diyerek 1 tl verdi.
oradaki 10 tl bana bakıyor, olmaz sadece 1 tl dedim .
çıkardı 10 tl de bana verdi
böylelikle bugün toplamda kumbişime 21 tl atmış oldum.
Allah'a şükürler olsun bugün ne kısmetliymişim ben ya
bereketli olsun kızlar..
aramıza hoşgeldin..
birgün hepimiz zengin olcaz ayağımızda ayakkabı olmıcak
bende bu sene tüm ayakkabılarımı eksitmeyi planlıyorum ev boşalsın hem ama dışarıya da çıktığım yokki ah işimiz olsa keşke:97:
aminnnnnnn çok sağol canımbereketli olsun inş.paracıkların
aferin o miniğebenimde bugün 1 tl girdi kumbarama onuda oğlum verdi
kumbaraya koyayım diye
ben eşimin cebine bakmadım bakalım ne kadar çıkacak
darısı başımıza.. Gerçi ben bekarım daha önce bi borç yapmam lazım kapatmak için :76:Tam altın kaç lira bu ara alan var mı?
haftasonu düğün nikah derken 4 çeyrek dağıttık. çıkıp almaya fırsat bulamadığım için nişanda hediye edilenleri dağıtmıştık. dün gidip 4 çeyrek aldım tanesi 128 den 512 tl ye geldi. bu arada yeni tarihli. bu hafta baya düştü ama kuyumcuyla konuştum sene sonuna gramı 95 tl yi bulacakmış. uzun vadede altına yatıran herhalükarda kazanacak yani.
altın düşmüşken mobilya vs için bankada tuttuğumuz paralardan 40 gr altın aldım. tl olarak bekleyeceğine altın olarak beklesin dedim.
altınla ilgili bu tüyoları paylaşıyorum şimdi herkesle, parası olan altın alsınnn..kaybetme ihtimali çok düşük. faize de bulaşmamış oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?