Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evet bende öyle düşünüyorumda iki burmam var zaten yatırım bu öle olmasın kolumada takıyım istiyorum.dönünce en iyisi bir tur ataıyım kuyumcularda.yazık anneciğimde sevinsin bari görünürde bişiy görsüsnde....

saydım geldim 170 tl birikmiş çarşamba altın alırım bitane daha kalan kumbaray gitsin boş kalmasın2 ayda 3 altın hiç fena değil birikmese harcanırdı çoğu

maaşallah sübhanallah.bin bereketli olsun inş...

sende bereketini gör canım .hayırlı günlerde hayırlı işlere olsun inş...

amin sağolasın bitanem hepimiz hayrını görelim birikimlerimizin inşallah

muhabbet süpermiş kızlarrr..yeni geldim yemek,temizlik vs..ben saymadım kumbarayı.sannki bana bereketi kaçıcak gibi geliyo zaten daha 4 gün oldu.çoğaldığını hissettiğimde hemen sayıcam

muhabbet süpermiş kızlarrr..yeni geldim yemek,temizlik vs..ben saymadım kumbarayı.sannki bana bereketi kaçıcak gibi geliyo zaten daha 4 gün oldu.çoğaldığını hissettiğimde hemen sayıcam

yokk o zaman sen daha sayma 1 ay olsun öyle say ben cuma açacaktım ama çarşambdan başka atamam zaten ondan saydım

bu arada aceleyle kuyumcuya sordum çeyrek 130 dedi paramı yanıma almamıştım çarşamba alırım artık çeyreğimi geçen ayda 130 dan almıştım ben alana kadar çıkmasın hatta düşsün azcık

bugun bende 30 lıra attım kumbarama
ayın 15 ıne kadar bı çeyrek almalıyım
dun çarşıya gıtmıştım ayakkabı alsammı dıye duşundum almadım
ve bende attım parasını sayki aldım dedım kendı kendıme:))
artık kendımı kandırıyorum

saydım geldim 170 tl birikmiş çarşamba altın alırım bitane daha kalan kumbaray gitsin boş kalmasın2 ayda 3 altın hiç fena değil birikmese harcanırdı çoğu

bereketli olsun kızlar..

aramıza hoşgeldin..

birgün hepimiz zengin olcaz ayağımızda ayakkabı olmıcak

merhaba kızlar sünnet yemeğini yedim geldim.

merhaba kızlar sünnet yemeğini yedim geldim.

afiyet olsunn bitanembende eşimi işe gönderdim tek başıma yemek yicem canım da istemiyor ama patates kızartıyorum yarınki yemeğimi de birazdan pişireyim adam adam kaç gündür kızartmayla makarnadan bıkmıştır

inşallah canım
çok güzel
bereketli olsun kızlar..

aramıza hoşgeldin..

birgün hepimiz zengin olcaz ayağımızda ayakkabı olmıcak
ayakkabısız zenginler kısmına bayıldım
kocişim bozuk 4,5 TL verdi..hoppp kumbarayaaaa

ohhhhh bereketli olsun canım

yarınki yemeği şimdiden niye pişiriyorsun ki? yarın akşama daha çok var canımcım

yarınki yemeği şimdiden niye pişiriyorsun ki? yarın akşama daha çok var canımcım

eşim sabah işten gelip yatıyrya tıkırtı şangırtı olmasın diye canım hemde sıkılıyorum akşamları,binanın dışınada köpük döşüyolar önde badana boya var arkada yatak odası kısmındada matkaplaa çar çarr çok aşırı gürültülü uyuyamıyor zaten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…