görümcem kızının birine kendi babaannesinin adını verdi kayınpederim biz vermedik ama kızım düşünmüş dedi,sanki kendi adı olsa memnun olacak gibi algıladımbabacım seni çok seviyorum ama kusura bakma ismini vermeyi düşünmüyorummmm :97:
Hoşbulduumm hoşbuldum fıstıkım koşturuyordum da bakamadım azcık geç yazdım ama çok özledim sizlerii
çok konu dışı mesaj yazmışım kusura bakmayın kızlarya ben dayamıycam gidip kumbaramı saysam mı kiiii nasıls altın param çıktıysa kalan diğer aya devrolur zaten çarşamba attabilirim biraz sonra açacaktım gidiyorum saymaya yaaa:84::18::18:
saydım geldim 170 tl birikmiş çarşamba altın alırım bitane daha kalan kumbaray gitsin boş kalmasın2 ayda 3 altın hiç fena değil birikmese harcanırdı çoğu
wawwwwwwwwwwwww süpersin hemşom bereketli olsun canım benim
hemşomm saydın mıııııııııı
bitanem saolll canım benim hepimizinki bereketli olsun inşlhh
saydım saydımmmmmm
açıklıyorum
kumbiş hesapta 71 tl var bunun dağılımı şöyle oluyor
36 tl bozuk kumbişte muhafaza ediliyor
35 tl si kağıt para olduğu için kuytu köşebankta muhafaza ediliyor
kızlar ben anlamadım elinizdeki paralarımı atıyorsunuz kumbaraya yada bişeylerden kısarakmı bozuklarımı
kızlar ben anlamadım elinizdeki paralarımı atıyorsunuz kumbaraya yada bişeylerden kısarakmı bozuklarımı
kız bakkal amcanın ekmeğine mani olacaksın hiç amcanın yanında öyle söylenir migeçen ayda bozuk 1 tl lik götürmüştüm bakkala 50 yaptırdım poşetle götürmüştüm bi çocuk girdi bakkala abla poşet kumbaramı yaptın dedibende kumbaradan boşalttım buna niye geldin bakkala ıvır zıvır alma ha sakın kumbarana at dedim de bakkalda gülmüştü akşamüstü yine bozuk 1 lik götürcem 50 tl alcam
süpersin canımmmm
bizde seni özledik bitanemmmmhemen kumbişimi sayıp gelcem heyecan yaptım :18::18:
kız bakkal amcanın ekmeğine mani olacaksın hiç amcanın yanında öyle söylenir mi
bak bütünlemez bozukluklarını haaaaaaa
karışmasam olmazdı demi elin çocuğunanapim tutamadım kendimi çocukta pek şekerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?