canımcım burada hepimiz kendi çapımızda haklıyız .
ama enişte bey hakkını helal etmemek gibi bir ifade kullandığı için senin durumun çok daha farklı bir boyut alıyor. o zaman gizli bir birikim senin için çok da hoş olmazberaber yaparsınız birikiminizi olur biter.
eşlerin rızası herşeyden önce gelir canım benim
canımmmmmmmmmmmmm bereketli olsun inşallah harikasıngünaydınnn fıstıklarr oooo yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişşgüzelde paralar atılmış kumbaralara bende haftalıktan kalan 20 tl yi atıverdim kumbarama yarın atamam çarşamba pazara çıkarım haftalığımı da çekerim hadi hayırlısı bakalım
kızlar ark. yerde 50 kuruş bulmuş
bana getirio
sen biriktiriosun ben biriktiremiyrm harcarım gider sende kalsın dio
2.5 tl atmış oluyrm bugün Allah bol bereket versin hepimize inş.
canımmmmmmmmmmmmm bereketli olsun inşallah harikasın
sonbahar çıkar o 50 kuruşu bir çocuğa ver yahu başkasının parası o hayır getirmez gene de sen bilirsin
kızlar ark. yerde 50 kuruş bulmuş
bana getirio
sen biriktiriosun ben biriktiremiyrm harcarım gider sende kalsın dio
2.5 tl atmış oluyrm bugün Allah bol bereket versin hepimize inş.
canım benim kıyamam umarım herşey en kısa zamanda istediğin gibi yoluna girer
lahana en kısa zamanda çözümlenir maaş durumu inş.
insanın bütün sinirlerini bözmaya yetiyor zaten.
bende biraz önce paramı bütünlettim.
içim rahatladı :)
15 15 verip eşimle çeyrek alıcaz.
bua rada bugün 2 tl attım kumbarama bugün
kızlar benim de bugün kumbişime 10 tl gitti bile
eşimden sabah 20 tl aldım 10 tlsini bugünkü sünnet düğününe ayırdım 10 tl sini de kumbişe attım
yarın için de cumartesi akşamından aldığım 20 tl pazar parası var bakalım yarın olsun hayır olsun
ben kumşime kağıt para atmıyorum birinin eline geçip de Allah korusunben kumbişime koyacağım kağıt paraları kuytuköşebankıma koyuyorum yanına da küçük bir kağıda bir not alıyorum kumbiş için diye kumbişimin hesabı karışmasın diye
Allah kolaylık versin canım gerçekten.bu ay sonu görümcem doğum yapacak,ona da birşey almak lazım bebeği erkek diğerine eşim künye almış biz evlenmeden bitane daha oldu onada kıyafet falan almıştık,bu da erkek ya künye ya yarım altın gibi birşey almamız lazım çünkü biri düğünde bana şuan 1300 tl olan 2.5 lu sanırım altın,diğeride kapkalın şık bir bilezik almıştı bakalım hayırlısı düğünde bilezik takarız kıza, oğlana büyük altın şimdi ne yapıcaz bilmiyorum gerçi kurbana kadar göremeyiz sanırım yada ramazanda 1 gün tatil oluyor eşimin istanbula gidiverirriz memlekete gitmeye değmiyor 1 gün
inş caım artık her ay başı topiğe küçük emrah modunda mesaj yazmaktan usandım:97:
hemde nasıl yetiyor canım.cumartesi kötüydü zaten pazar evde aklıma getirmedim ama sabah gelip yine aynı ortam insan ister istemez içinde buluyor kendini...
bereketli olsun.
okuyunca çok karışık geliyor ama sen çok düzenli bir birikimcisin
kızlar ya tatilden dönünce eğer düşündüğüm gibi bi harcamayla dönebilirsem elimde olan paramıda içine katıp 22 ayar bozdurunca değeri düşmeyecek ama şimdide koluma takabileceğim yani çok ağır olmayacak tip bakımından gnlükte kullanabileceğim birşey istiyorum.kayıp mı olur sizce bu...
2 tl attım bugün
bndende 15 tl bugün maasımdan da yaırıcam bi ara biriktiriodum bıraktım ama tekrar gayret hadi bismillah bereketli olsun kızlar kumbaralarımız....
Geldim geldim geldiimm birikimli günler kızlarr
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn bitanem
canımmmmmmmmmmmmm bereketli olsun inşallah harikasın
sonbahar çıkar o 50 kuruşu bir çocuğa ver yahu başkasının parası o hayır getirmez gene de sen bilirsin
evet canım nazicane fikrim 50 kuruşu çıkar farmasiciğimin dedidiği gibi bir çocuğun eline falan veriver bende geçen bakkala gittiğimde bişey aldım bisürü bozuk üstü aldım kumbarama atacakken saydım 1 lira fazla vermiş gittim geri verdim kumbaralarımızın bereketi kaçmasın bitanem
ay hiç aklıma gelmedi kızlar
burda çoluk çocuk olmayınca insanın aklına gelmio.
artık çarşıya çıkınca sadaka niyetine veririm üstüne biraz daha ekleyip
arada o da lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?