hayırlı olsun canımkızlar nasipse yarın ilk altınımı alcam ama çeyrek alamıyorum o kadar çıkmadı.gram altın alcam.olsun hiç yoktan iyidir.eğer altın almazsam 1 2 derken elimizdeki parada biter.
süper bereketli olsun canımcımgünaydınlar kızlar
haftasonu cumartesi ve pazar 5 tl attım kumbiriğime
sonrada saydım.
100 tl olmuş bütünletmeye getirdim bugün iş yerime.
haftasonuda üzerine ekleyip çeyrek alıcaz kısmetse eşimle
merhaba hoşgeldin aramıza iyiki buldun bizi canımcım ama biz saklanmamıştık kibuldum siziiii
bende cok birikim seven biriyim cocuklugumdan beri.hatta aılemde cimri bile derler ama cimri deilim paranın nasıl kazanıldıgını ve bu zamanda hayat şartlarının ne kadar zor olduğunu bilen ve ona göre hareket etmeye çalışan biriyim sadece.yoksa harcamada yaparım fuzulı bıle yanı cımrı olan kısı fuzulı harcama asla yapmaz dısarda yemek yemeyen bıle var yanı sırf cimrilikten.
Bende aranıza katılmak ısterım ama sanırım uzun vadede alırım altıncıkları zira gecen ay birikim amaçlı ucuz bi ev aldık kredıyle ayda 1000 tl ödememiz var cocuk bakımı ıcınde para verıyorum bıraz sıkısacaz belkıde zaten ayda 100 tl ye kayınvaldemlerde gün param dönüyor.birde ihtiyacalr oluyor sürekli cocugun ıhtıyacları yanı aklıda olmayan seyelr cıkabılıyor ama cok severım altını ben hem bırıkım olarak hemde takı olarak gercektende karlı bulurum ama koruması cok zor 2 sene önce evimize hırsız girdi ve bu yüzden bir sürü takım gittineysekı simdi lojmanlara gectıkde daha rahatım bu konuda.
merhaba canım kim sevmez ki hep para harcasın ama hiç parası bitmesin ama böyle birşey yokmerhaba bayanlar,
ben kumbarada yapsam sonra bi şekilde onun içindeki parayı alıp harcıyorum
nasıl yapıcam bunu bilmiyorum... orda kalmasını becerebilsem bende yaparım bi çeyrek sanırım.... :)
günaydın arkadaşlar hepinize mutluluk ve huzur bir gün diliyorum
birikim yapmak istiyorum ama bende alışveriş hastalığı var hergün bi kıyafet ayakkabı aksesuar almazsam duramıyorum hiçbişi alamazsam 1milyoncudan abidik kubidik şeyler alıyorum biri bana durrrrr desin yar bana bir çareeeeeeeeeeeeeeeee
Birde bu durumdan eşlerinizin haberi var mı yoksa gizli mi yapıyorsunuz
hayırlı haftalar güzel ve zengin hatuncuklar...
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz .merak etmeyin burdaki altın ve para uzmanı arkadaşlar siiznde alışveriş tutukunuza son verip çil çil altıncıklarınız olmasını sağlayacaklar:)
beni soracak olursanız cumartesi günü yine bir maaş krizi yaşadım.şimdi moralim bozuk,bezgin ve bitkin bir haldeyim.inş sorunsuz bir şekilde en kısa azmanda hallolur .umarım...
canım şahsen benim eşimin kumbaramdan haberi var ama ne kadar altın aldım ne ettim tek tek rapor vermem verme taraftarı da değilim.
seni çok ama çok iyi anlıyorum canım ama biraz vakit ayırır da diğer sayfaları okursan neden gizli birikime de ihtiyaç olduğunu anlarsınyanı demek ıstedıgım benım eşimin haberi olurs amutlaka sorar ayrıntıları meraklıdır dah aöncede beraber altın alıyoduk ev alırken sattık gizli yapmamı hiç istemez ama laf aramızda benım gizli bi param var bankada önceden kalan ve haberı yok hıcbıseyde yapamıyorum kaldı param oyle ne artıyo ne bısey calıstıgım ıcın fırsat da olmuyo gıdıp kontrol etmeye anpcam bılmıyom ılerde bu durumu
selam güzeller güzeli hanımlar..yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.burayı takiip ederseniz zaten gaza gelip güzel birikimler yapabilirsiniz.ve çok fazla gereksiz harcamalardanda kurtulmuş olursunuz.şahsen ben kurtuldum.bugun işim vardı çarşıya çıktım (küçük ildeyim malüm çarşı var) normalde saçma sapan şeyler almış olurdum ama almadım oleeyyyy..ve kumbara 5,5 Tl gittiii.
seni çok ama çok iyi anlıyorum canım ama biraz vakit ayırır da diğer sayfaları okursan neden gizli birikime de ihtiyaç olduğunu anlarsın
yoksa hepimiz elbette biliyoruz eşlerin özellikle de erkeklerin gizli bir hesabımız olmasını istemeyeceklerini ama acaba biz gerçekten kimin ne yaptığını biliyor muyuz ki? çünkü insanoğlu gizemli bir kutu
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işte budurharikasın bereketli olsun canım.
haklsın canım bende bu mantıktayım zaten ama eşim benden gizli yaparsan hakkımı helal etmem dedi çıktı para konusunda cok hassas en ufak bıseyde tartısma yasayabılıyoruz.yanı yanlıs bısey yapmam demi gizli yaparsam yanı vıcdanen de rahat olmak ıstıyorum acıkcası :44: yoksa benden para kacırmaz kendısı elınden geldıgınce bütün imkanları sunar ama dedıgın gıbı gelecegı bılemeyız ben okurum gecmısı mutlaka
kızlar benim de bugün kumbişime 10 tl gitti bile
eşimden sabah 20 tl aldım 10 tlsini bugünkü sünnet düğününe ayırdım 10 tl sini de kumbişe attım
yarın için de cumartesi akşamından aldığım 20 tl pazar parası var bakalım yarın olsun hayır olsun
ben kumşime kağıt para atmıyorum birinin eline geçip de Allah korusunben kumbişime koyacağım kağıt paraları kuytuköşebankıma koyuyorum yanına da küçük bir kağıda bir not alıyorum kumbiş için diye kumbişimin hesabı karışmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?