• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

farmasicimm bana yardıım edermiisn ben konu açmayı beceremedim.arıyorum ama bulamadım daha yeniyim çözemedim :14::14:

wawwwwwwwwwwwwwww bütün yatırımcılar burada hahhhhhhhhhhhh şöyle ya buralar ıssız kalmasın :52::52::52::52::52::52::52:

ezgii canım ne başlığı açaçcan söylee canım
sağolsun hemşom da yardımcı olmuş

Şimdi şekerler benim açacağım konu şu 'çok boş vaktim var evde ne yapmalıyım ' :)) olacak.ama nerden nasıl açıcam bilemedim.:50:

ezgi ne ile ilgili konu açacaksan örneğin birikimlerle ilgili diyelim o zaman ekonomi -finans sayfasına gidip tek tek hani çeyrek altın biriktirenler
kuruş kuruş biriktirenler diyor ya o sayfanın üstlerine bak YENİ KONU AÇ diyen yere tıkla ve istediğin başlıkta sayfa aç canım anladın mı ?:26:

Son düzenleme:
benden kumrama 5 tl daha...hadi hayırlısı.........
bereketli olsun canım :65::65::65:
inşlh bir an önce biter canım borçlar:38:olsun altını sünnet düğününe almışsın ama siz yapınca onlarda size getirir yatırım olmuş yine de maşallh:nazar:
evet haklısın seneye oğlanları hemen sünnet ettiriyorum :52::52::52::52::52::60::60::60::60:
bu arada geçen yılda bikaç ay takılmıştım bu topiğe 2 altın almıştım annem bize vermişti altın ona verdim ayrıyeten 500 birikmişti ufak bi kaza geçirince araba amasrafları için eşime vermiştim:59:keşke bu zamana kadar devam etseymişim:97:memlekete giderken de eşim harçlık vermişti hiç harcamadan getirmiştim onla da altın almıştım 85 ken baya kar yapmıştım onuda annecime vermiştim:38:

çok güzel birikimler yapmışsın aslında.
sen de birikim yapacak potansiyel var ve bunu yabana atma ve devamını getirmeye bak canım benim :34:

inşallah canım :38:
artık pazarlar da eskisi gibi değil elektronik tartılar var yeri geliyor kişi kilo kilo değil yiyeceği kadar 500 gr 1 kg alabiliyor böylece israf da önlenmiş oluyor. bunlar çok ciddi anlamda bütçemize artıları olan şeyler.:34:

evet farmasi

hele de yaz gelince pazardan 10 hadi bilemeidn 20 tl ye dünyanın sebzesini alabiliyoruz..

bu arada topikimiz bu sıralar çok hareketli :74:
bu hali herkesi daha çok motive ediyor sakın bir yere ayrılmayın :57:

evet farmasi

hele de yaz gelince pazardan 10 hadi bilemeidn 20 tl ye dünyanın sebzesini alabiliyoruz..

bence de kesinlikle ayrılınmaması gereken bir topik burası.
bir müddet ayrılık galiba lüzumsuz harcamaları beraberinde getirecektir :34:
birbirimizi bence çok güzel motive ediyoruz ve yapacak daha çok birikimimiz var nasipse inşallah kızlar :34::16:

merhaba arkadaslar ben okullar kapandıgı için sessiz bir dönem yasıyorum :66: ama kumbaramdan yine 34,70 tl cıktı bi güzel harcadım dün :66:
6 ay önce kredi kartım ile 2 çeyrek almıstım şimdiye kadar coktan kara geçtim iyki almısım bu ay ütü taksidim de bitti bir çeyrek daha alacagım 6 ay sonra yine kardayım:65: birde 2 gr altınım var :65: ama cok moralim bozuk bu ara bir bebek bir düğün :37: hepsi onlara gidebilir olsun canım saolsun hazır oldu elimizin altında dimi :37:

Son düzenleme:
bu Kuyumcu benı kazıklıyor mu ne!
2 adet çeyrek aldın 258 TL verdim . Bir çeyrek 129 TL oluyor .... sizler bugun 124 TL'den almışsınız bu ne iş anlamadım....
Birde Kredi kartı ile alırsan 131.5 TL diyor............ :(

evet farmasi

evet yazın pazar ucuz oluyo bgn pazara gittim 20tl ile 15tl harcadım 5 tl hopp kumbaraya.pazartesi günü nasipse gram altın alacam:32:

Demin aşkım bakkala gitti para üstüne konup 3 tl daha kumbişe gitii...oleyyyyy:66::46:

merhaba arkadaslar ben okullar kapandıgı için sessiz bir dönem yasıyorum :66: ama kumbaramdan yine 34,70 tl cıktı bi güzel harcadım dün :66:
6 ay önce kredi kartım ile 2 çeyrek almıstım şimdiye kadar coktan kara geçtim iyki almısım bu ay ütü taksidim de bitti bir çeyrek daha alacagım 6 ay sonra yine kardayım:65: birde 2 gr altınım var :65: ama cok moralim bozuk bu ara bir bebek bir düğün :37: hepsi onlara gidebilir olsun canım saolsun hazır oldu elimizin altında dimi :37:

benimde gelecek ay iki altınım bebişlere gidecek

ama biriktirmesek hiç olmayacaklardı şimdi almak zorunda kalacaktık :10:

karlıyız yinede byza:64:

Bende 100 tl ayırdım kenara . Her ay yaptığım gibi :) Herkese bol birikimler.

:46::46:

2 adet çeyrek aldın 258 TL verdim . Bir çeyrek 129 TL oluyor .... sizler bugun 124 TL'den almışsınız bu ne iş anlamadım....

:53::53:neden böyle oldu acaba :57:

arada öyle şeyler de oluyor canım ne yapalım sağlık olsun kaldığımız yerden birikime devam artık:34:
Bende 100 tl ayırdım kenara . Her ay yaptığım gibi :) Herkese bol birikimler.
bereketli olsun canım:38:
he he hee benden 4 tl daha....varmı arttıran:66::60:
wawwwww harikasın canım:65:
evet ya çok garip doğrusu :26:
evet yazın pazar ucuz oluyo bgn pazara gittim 20tl ile 15tl harcadım 5 tl hopp kumbaraya.pazartesi günü nasipse gram altın alacam:32:

ohhhhhhhhhhhh bereketli olsun canım:34:

Back