- 6 Ağustos 2010
- 39.452
- 70.267
- 798
farmasicimm bana yardıım edermiisn ben konu açmayı beceremedim.arıyorum ama bulamadım daha yeniyim çözemedim
wawwwwwwwwwwwwwww bütün yatırımcılar burada hahhhhhhhhhhhh şöyle ya buralar ıssız kalmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farmasicimm bana yardıım edermiisn ben konu açmayı beceremedim.arıyorum ama bulamadım daha yeniyim çözemedim
Hoşgeldin Esev..bereketli olsun kumbaran..
Şimdi şekerler benim açacağım konu şu 'çok boş vaktim var evde ne yapmalıyım ' :)) olacak.ama nerden nasıl açıcam bilemedim.
bereketli olsun canımbenden kumrama 5 tl daha...hadi hayırlısı.........
evet haklısın seneye oğlanları hemen sünnet ettiriyoruminşlh bir an önce biter canım borçlarolsun altını sünnet düğününe almışsın ama siz yapınca onlarda size getirir yatırım olmuş yine de maşallh
bu arada geçen yılda bikaç ay takılmıştım bu topiğe 2 altın almıştım annem bize vermişti altın ona verdim ayrıyeten 500 birikmişti ufak bi kaza geçirince araba amasrafları için eşime vermiştimkeşke bu zamana kadar devam etseymişim:97:memlekete giderken de eşim harçlık vermişti hiç harcamadan getirmiştim onla da altın almıştım 85 ken baya kar yapmıştım onuda annecime vermiştim
Tamam açtım kızlar.. saolun
hayırlı olsun canım nereye açtın ,gireyim.
inşallah canım
artık pazarlar da eskisi gibi değil elektronik tartılar var yeri geliyor kişi kilo kilo değil yiyeceği kadar 500 gr 1 kg alabiliyor böylece israf da önlenmiş oluyor. bunlar çok ciddi anlamda bütçemize artıları olan şeyler.
evet farmasi
hele de yaz gelince pazardan 10 hadi bilemeidn 20 tl ye dünyanın sebzesini alabiliyoruz..
bu arada topikimiz bu sıralar çok hareketli
bu hali herkesi daha çok motive ediyor sakın bir yere ayrılmayın
evet farmasi
hele de yaz gelince pazardan 10 hadi bilemeidn 20 tl ye dünyanın sebzesini alabiliyoruz..
bu arada topikimiz bu sıralar çok hareketli
bu hali herkesi daha çok motive ediyor sakın bir yere ayrılmayın
merhaba arkadaslar ben okullar kapandıgı için sessiz bir dönem yasıyorum ama kumbaramdan yine 34,70 tl cıktı bi güzel harcadım dün
6 ay önce kredi kartım ile 2 çeyrek almıstım şimdiye kadar coktan kara geçtim iyki almısım bu ay ütü taksidim de bitti bir çeyrek daha alacagım 6 ay sonra yine kardayım birde 2 gr altınım var ama cok moralim bozuk bu ara bir bebek bir düğün hepsi onlara gidebilir olsun canım saolsun hazır oldu elimizin altında dimi
Bende 100 tl ayırdım kenara . Her ay yaptığım gibi :) Herkese bol birikimler.
bu Kuyumcu benı kazıklıyor mu ne!
2 adet çeyrek aldın 258 TL verdim . Bir çeyrek 129 TL oluyor .... sizler bugun 124 TL'den almışsınız bu ne iş anlamadım....
Birde Kredi kartı ile alırsan 131.5 TL diyor............
arada öyle şeyler de oluyor canım ne yapalım sağlık olsun kaldığımız yerden birikime devam artıkmerhaba arkadaslar ben okullar kapandıgı için sessiz bir dönem yasıyorum ama kumbaramdan yine 34,70 tl cıktı bi güzel harcadım dün
6 ay önce kredi kartım ile 2 çeyrek almıstım şimdiye kadar coktan kara geçtim iyki almısım bu ay ütü taksidim de bitti bir çeyrek daha alacagım 6 ay sonra yine kardayım birde 2 gr altınım var ama cok moralim bozuk bu ara bir bebek bir düğün hepsi onlara gidebilir olsun canım saolsun hazır oldu elimizin altında dimi
bereketli olsun canımBende 100 tl ayırdım kenara . Her ay yaptığım gibi :) Herkese bol birikimler.
wawwwww harikasın canımhe he hee benden 4 tl daha....varmı arttıran
evet ya çok garip doğrusu :26:bu Kuyumcu benı kazıklıyor mu ne!
2 adet çeyrek aldın 258 TL verdim . Bir çeyrek 129 TL oluyor .... sizler bugun 124 TL'den almışsınız bu ne iş anlamadım....
Birde Kredi kartı ile alırsan 131.5 TL diyor............
evet yazın pazar ucuz oluyo bgn pazara gittim 20tl ile 15tl harcadım 5 tl hopp kumbaraya.pazartesi günü nasipse gram altın alacam