Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bereketli olsun canımaz önce saydım kumbaramda 11,85 tl cıktı
bu sefer harcamak kimseye kaptırmak yok gözümü altın bürüdü yahu
altın fiyatları şehre göre değişir mi ? peki siz nerelisiniz? ben ankaradan alıyorum off midme bulandı bu durumdan gidip kuyumcuyu dövesim var.
merhaba canlar herkese sağlıklı mutlu huzurlu sabahlar diliyorum.
gününüz aydın birikimleriniz bol ve bereketli olsun inşallah .
kızlar malum düğün sünnet mevsimi bir yığın davetiye dolu uzak yakın demeyip millet davetiye yağmuruna tutmuşlar
ben de hemen hemen herkesi bir şekilde gönüllemek icab eder diye düşünüyorum. kimisine altın alınıyor kimisine de para veriliyor.
dün akşam bu uzaktan davetiye sahipleri için eşimden 10 tl para almıştım zarfın içerisine koymak için. sabah sabah yatağımdan kalkerken aklıma geldi de ben eve bazen lazım olacağını düşündüğüm hediye olarak götürebileceğim uygun fiyatlı gördüğüm cam eşya almayı severim. ve de dolabımın bir bölümünü hediyelik olarak ayırdığım eşyalara ayırdım.işte onlardan münasip olarak paşabahçenin 6 lı çerez yoğurt komposto vs gibi çok amaçlı kullanılabilecek takım aklıma geldi. onları götüreceğim nasipse ve böylelikle 10 tl hoooooooooopppppppppppppppp kumbişe nasıl ama kızlar ?
Allah iyiliğini versin canım..
merhaba canlar herkese sağlıklı mutlu huzurlu sabahlar diliyorum.
gününüz aydın birikimleriniz bol ve bereketli olsun inşallah .
kızlar malum düğün sünnet mevsimi bir yığın davetiye dolu uzak yakın demeyip millet davetiye yağmuruna tutmuşlar
ben de hemen hemen herkesi bir şekilde gönüllemek icab eder diye düşünüyorum. kimisine altın alınıyor kimisine de para veriliyor.
dün akşam bu uzaktan davetiye sahipleri için eşimden 10 tl para almıştım zarfın içerisine koymak için. sabah sabah yatağımdan kalkerken aklıma geldi de ben eve bazen lazım olacağını düşündüğüm hediye olarak götürebileceğim uygun fiyatlı gördüğüm cam eşya almayı severim. ve de dolabımın bir bölümünü hediyelik olarak ayırdığım eşyalara ayırdım.işte onlardan münasip olarak paşabahçenin 6 lı çerez yoğurt komposto vs gibi çok amaçlı kullanılabilecek takım aklıma geldi. onları götüreceğim nasipse ve böylelikle 10 tl hoooooooooopppppppppppppppp kumbişe nasıl ama kızlar ?
kumbaramı saydım şimdi,2 gün önce aldığım çeyrekten sonra 38,40 lira olmuş,bu hafta üzerine 100 liralık haftalığımı koyup bi tane daha çeyrek alsam mı,ne dersiniz kızlar:26:
canım birkaç gün bekleyip al altın düşecek diyorlar hayırlısı olsun
süperrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnnnnkumbaramı saydım şimdi,2 gün önce aldığım çeyrekten sonra 38,40 lira olmuş,bu hafta üzerine 100 liralık haftalığımı koyup bi tane daha çeyrek alsam mı,ne dersiniz kızlar:26:
sağolasın hemşomsüpersin hemşom evet bizim oralarda uzaktan gelen davetiyelere götürrürler ii akıl etmişsin valla
çok ama çok sinir bozucu bir durum gerçektenbikaç yıl önce annemden 12 küçük altın almıştık,3 tane verdim daha annem acelesi yok kızım ben teyzene ona buna vermiştim daha onlar almadı siz yabancımısınız ihtiyacım yok şimdilik dedi ama içime sinmiyor biriktirdiklerimi anneme vermeye karar verdimbu arada bizim orda geline çok altın takılır ama anne de kalır altınlar teyzemler kamyon almıştı battılar açıkgöz teyzem hemen annemin altınlara dadanmış annem de kardeşim sonuçta diyerek 65 çeyrek altn vermiş teyzem ondan bundan birsürü aldı işte borç hala 1 tane bile ödemedi 4 yıl olacak ve de o kadar borcu varken hala ana kız buldukları parayı giyim kuşama harcıyolarr siinirden çatlıycaammkuzenimde ii kötü annemin işleri hallediyor yardım ediyor diye 30 tane de o almıştı o diyormuş gerçi anneme bugün dersen bugün öderim diye ama çok siinr oluyorum böyle şeylere yaaa
sağolasın hoşgeldin canımArkadaşlar herkese hayırlı birikimler.Benim de biraz param var altın almak istiyorum ama düşmesinimi beklesem diye düşünmeden edemiyorum.Of alsam mı acaba?
galiba en iyisi bekleyip,tekrar yükselmeye başladığı anda almak
bende kumbarama 7,5 tl attım..gezmeden artan paracık hooppp kumbişe..yaşasınnn altınlarrr