• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ay kizlar bugun bozuk on eurom vardi esimin bozugu yokmus lazim oldu aldi, ama geri ver dedim, tamam borc olsun dedi:27:

günaydın kızlar herkese sağlıklı mutlu huzurlu ve de bereketli birikimler yaptığı güzel bir gün diliyorum.:16:

merhaba kızlar çarşıya çıktım akşam bahsettiğim sünnet için 1 çeyrek altın aldım , şansıma düşmüş 125 tl den aldım.:34:
ben de kalan 5 tl yi hopppppppp kumbişime attım .:9: 130 tl ye kadar alabileceğimi fazlası olursa üzerini tamamlayacağımı üzeri artarsa da benim olacağını söylemiştim eşime :9::9::9::9: kısmetimde 5 tl varmış .Allah bereket versin.:34:
şimdi salı pazarı için 20 tl kaldı bakalım salı günü nasıl geçecek hayırlısı olsun .:1:

Günaydın hanımlar..kumbaranız dolsun dolsun taşsın:) bugün bakkaldan kalan 3 tl kumbarya gitti :) hadi bakalım

merhabaaaaaaaaaaaa hemşommmmmm nasılsın canım ?:38:

merhabaaaaaaaaaaaa hemşommmmmm nasılsın canım ?:38:

iyiyim hemşommmm açık kalmış bilgisayar eczaneye reçete götürüp geldim,temizlik yapmamm lazım perdeler yıkanacak ama binanın dışına da sıva boya yapılıyor karar veremedim bitmesinimi beklesem diye sıcaktan da uykum açılmıyor dolanıp duruyorum evde:91::85:/B]

iyiyim hemşommmm açık kalmış bilgisayar eczaneye reçete götürüp geldim,temizlik yapmamm lazım perdeler yıkanacak ama binanın dışına da sıva boya yapılıyor karar veremedim bitmesinimi beklesem diye sıcaktan da uykum açılmıyor dolanıp duruyorum evde:91::85:/B]

kolay gelsin canım geçmiş olsun ayrıca.
elbetteki binanın dışındaki işler bitsin de öyle yıka istersen sil baştan olmasın emeklerin :34: gene de kendin bilirsin tatlım:38:

Herkese merhabaa nasılsınız güzeller:54:

Bugün sadece 15kr atabildim kumbarama:1:
Akşama kadar elime biraz daha gecer insallahh

Herkese merhabaa nasılsınız güzeller:54:

Bugün sadece 15kr atabildim kumbarama:1:
Akşama kadar elime biraz daha gecer insallahh

merhaba canım ve de Allah bereket versin .:34:
5 kuruş 10 kuruş demiyelim ne olursa olsun biriktirelim yeterki Rabbim hakkımızda hayırlı kılsın birikimlerimizi canlar:34::16:

merhaba kızlar:16:

bugün bir tane çeyrek aldım günüm için

124 tl den :8:

gramıda 76 dedi kuyumcu 80 lerden buralara düştü dedi :60:

içimden sen bana mı anlatıyosun biz topikçe altın uzmanıyız didim :60::60:

merhaba kızlar:16:

bugün bir tane çeyrek aldım günüm için

124 tl den :8:

gramıda 76 dedi kuyumcu 80 lerden buralara düştü dedi :60:

içimden sen bana mı anlatıyosun biz topikçe altın uzmanıyız didim :60::60:

merhaba canım hoşgeldin
ve de çeyreğin bereketli olsun inşallah.
ben de 125 tl den aldım bugün gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1 tl gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahhhhhhhhhhhhhh:60::60::60::60::60: şaka bir yana tekrar hayırlı olsun :38:
değil mi ama yatırım danışmanlığı bürosu açarız biz bu gidişle:52::52::52: neden olmasın değil mi canım:34::38:

kredi kartı extersi geldi 170 tl:62:diğeri de bu civrda gelir 350 tl desek hepsi bu topik sayesinde kızlar burayı takip etmeye başlamadan tek kart 920 tl idi toplamda 1300 falan oluyordu ikisi sayenizdee kartı da azalttım:52:harcamalar çok düzenli bikaç küçük taksit var 7-8 tl lik gibi giyim,arada bir kere yemek yemiştik dışarda bikaç kere de markette kart kullanmıştım süper oldu yaa nakit kullandığım zamanlar gereksiz bişey almadığım gibi kullandığım nakitin yarısı kumbaramda kalıyorrr:122:sizi seviyorummmmm:8::46::71::129:

Back