• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selam arkadaşlar bende katılmak istiyorum nasıl ypacam bilgi verirseniz sevinirim...:kkk:

hoşgeldin canım :71:
öyle herhangi bir kuralımız yok herkes kendi gerçeklerine uygun özgür bir biçimde birikimini yapıyor.
ama burada deneyimlerimizi paylaşarak , çok verimli vakit geçiriyoruz. :34:

selam arkadaşlar bende katılmak istiyorum nasıl ypacam bilgi verirseniz sevinirim...:kkk:

Hoşgeldin öncelikle..bende yeniyim yaklaşık 3 günlüğüm burda.yaptığım şey günlük bakkaldan yada evdeki sağ soldan çıkan bozulukları kumbaraya atmak..ay sonundada altın alıcak kadar biriktirmek amaç.kenara koyup biriktirmek çok iyi oluyo.güzel bi yatırım altın.tavsiye ederim..:46::46:

teşekkür ederim aslında hep biriktiriyorum fakat altın hiç aklıma gelmemişti sizlerle başlıyorum hayırlı yollarda harcanır inşallah cümlemizinki ...

kızlar bugün sadece 2 tl atabildim kumbarama..ama olsun hiç yoktan iyidir...

malum ben geçen hafta sormuştum çok yükseldi bu ara hala alıyor musunz diye sesimi duydu nedir düşmeye başladı altın fiyatları. Annem gecen hafta alamadı çünkü bizim evde tadilat başladı mutfak-banyo-tuvalet hepsi birden mafolduk valla hiç bi yere gidemedik. Anneme 400 lira verdim benim için 100 lira da üstünü tamalayıp kendine alması için bakalım hangi gün alabilecek:79:

Teşekkür ederim farmasicimmm..hepimizin inşallah.senin nasıl kumbişinn:38:
canım sabahtan yazdığım gibi bugün 10 tl attım kumbişime :34:
kızlar bugün sadece 2 tl atabildim kumbarama..ama olsun hiç yoktan iyidir...
Allah bereket versin canım :38:
malum ben geçen hafta sormuştum çok yükseldi bu ara hala alıyor musunz diye sesimi duydu nedir düşmeye başladı altın fiyatları. Annem gecen hafta alamadı çünkü bizim evde tadilat başladı mutfak-banyo-tuvalet hepsi birden mafolduk valla hiç bi yere gidemedik. Anneme 400 lira verdim benim için 100 lira da üstünü tamalayıp kendine alması için bakalım hangi gün alabilecek:79:

çok güzel şansına altın düşmüş en güzeli böyle zamanları değerlendirmek :34:
hayırlı olsun şimdiden :34:

süperrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
altın düşüşte takipte ol istersen canım :34:

sağolasın hemşom:1::1:

çok ama çok sinir bozucu bir durum gerçekten
demekki insanlar birbirlerinde kredilerini bu şekilde bitiriyorlar:41::41::41:

sağolasın hoşgeldin canım
altın düşüyor istersen takipte ol canımcım:34:

kesinlikle evetttttttttttttttttt:34:

farmasi canım sen bu yatırım işlerindne anlıyorsun..
altına yatırım yapıyordum nicedir.hatta biraz nakitim var ata lira alıyım diyordum almasam mı:)

altına yatırım yapıyordum nicedir.hatta biraz nakitim var ata lira alıyım diyordum almasam mı:)

teşekkür ederim canım
ben olsam bu hafta ne olacak bir izlerim piyasaları altın düşüşteyse bekler hafif yükselme eğilimi içerisine girerse alırdım.
ayrıca elimdeki 2 cumhuriyet altınını keşke satsaydım diyorum.ve de tekrar düşünce alsaydım diyorum ama bu seferlik geçti hayırlısı olsun:34:

teşekkür ederim canım
ben olsam bu hafta ne olacak bir izlerim piyasaları altın düşüşteyse bekler hafif yükselme eğilimi içerisine girerse alırdım.
ayrıca elimdeki 2 cumhuriyet altınını keşke satsaydım diyorum.ve de tekrar düşünce alsaydım diyorum ama bu seferlik geçti hayırlısı olsun:34:
teşekkür ederim canım
canım valla benimde kafam karışıyor türk lirası olarak kalıncada değer kaybediyor sanki,..altın hep uzun vadede kazandıran bir yatırım olarak görülür ya hep...zaten bizim en az 3 sene büyük birşey almaya niyetimiz ve konumumuz yok.. ne yapmalı ne yapmalı??

teşekkür ederim canım
canım valla benimde kafam karışıyor türk lirası olarak kalıncada değer kaybediyor sanki,..altın hep uzun vadede kazandıran bir yatırım olarak görülür ya hep...zaten bizim en az 3 sene büyük birşey almaya niyetimiz ve konumumuz yok.. ne yapmalı ne yapmalı??

uzun vadeli yatırım için en iyi araçtır altın
mesela 2007 yılında cumhuriyet altını 150 tl idi
bugün 500 tl sen düşün aradaki farkı ve kazancı sadece 4 yılda üstelik :34:

örneğin 2007 yılında 100 tane cumhuriyet altını almış biri 150 x100 =15000 tl sinin
2011 de 500x100=50000 tl olduğunu görecekti.

Son düzenleme:
uzun vadeli yatırım için en iyi araçtır altın
mesela 2007 yılında cumhuriyet altını 150 tl idi
bugün 500 tl sen düşün aradaki farkı ve kazancı sadece 4 yılda üstelik :34:

örneğin 2007 yılında 100 tane cumhuriyet altını almış biri 150 x100 =15000 tl sinin
2011 de 500x100=50000 tl olduğunu görecekti.

doğru diyorsun canım hesap inanılmaz..
birde altın bu fiyatı bulmuş daha nereye kadar çıkacak diyorum bir yandan..çok uçuk cumhuriyet 535 olmuşş..
ben gene alayım altın dursun kenarda bakalım ne olacak:)

az önce saydım kumbaramda 11,85 tl cıktı :37:
bu sefer harcamak kimseye kaptırmak yok :66: gözümü altın bürüdü yahu :37:
bereketli olsun inş:65:

kumbaramı saydım şimdi,2 gün önce aldığım çeyrekten sonra 38,40 lira olmuş,bu hafta üzerine 100 liralık haftalığımı koyup bi tane daha çeyrek alsam mı,ne dersiniz kızlar:26:

ben al derim elime geçen parayla hemen alıyorum çıkış iniş beklemiyorum sonuçta uzun vadede yatırım yapıyoruz

Arkadaşlar herkese hayırlı birikimler.Benim de biraz param var altın almak istiyorum ama düşmesinimi beklesem diye düşünmeden edemiyorum.Of alsam mı acaba?

elimizde para olarak kalınca harcanıyor ladin altın almak en iyisi bence..

farmasi arkadaşımız aydınlatmış ama ben de eklemek isterim denyimlerimizden

eşimle geçen yıl 375 tl den aldığımız cumhuriyet altını bugün 53o tl :10:

altın her zaman kar..

Son düzenleme:
farmasi arkadaşımız aydınlatmış ama ben de eklemek isterim denyimlerimizden

eşimle geçen yıl 375 tl den aldığımız cumhuriyet altını bugün 53o tl :10:

altın her zaman kar..

altın konusunda hem fikirimiz canım gerçekten öyle
ben oğlumun kumbarasındaki paralarını altın alalım dedim yavruma o da tamam anne dedi sözümü dinledi daha 6 ay olmuyor 385 tl den aldık şimdi 500 ü geçik yani:34:

kızlar bende katılıyorum. Çok mantıklı bencede ekmekten falan artan paraları füzuli yere harcamak yerine kenara atıp altın yapmak daha mantıklı altın fiyatı artsada insede çok zarar etceğimizi sanmıyorum. Bozdurmak istersek altın fiyatlarının yüksek olduğu dönemi bekleriz çok acil bişey olmadığı sürece

kızlar bende katılıyorum. Çok mantıklı bencede ekmekten falan artan paraları füzuli yere harcamak yerine kenara atıp altın yapmak daha mantıklı altın fiyatı artsada insede çok zarar etceğimizi sanmıyorum. Bozdurmak istersek altın fiyatlarının yüksek olduğu dönemi bekleriz çok acil bişey olmadığı sürece

hoşgeldin ve de hayırlı birikimler canım :71:

Back