Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben dantel yapıyorum,normalde solak değilim ama sadece dantel yaparken sol el ile alışmışım daha önce saattım ama kadının canı istemiyor solak diye halbüki çok var öyle satan 2 takım var elimde satabilsem 100 den fazla alırım ama bakalım
bu arada ben dantel yapıyorum,normalde solak değilim ama sadece dantel yaparken sol el ile alışmışım daha önce saattım ama kadının canı istemiyor solak diye halbüki çok var öyle satan 2 takım var elimde satabilsem 100 den fazla alırım ama bakalım
canım bende aynılarını yapıyorum artık ama ben naptımmbime gittim yumurta 3.25 tl idi başka markette en son 2.15 tl den almıştım neyse dedim ordan alırım sonra baya gitmedim markete harcarım diye sonra gittim yumurta almaya baktım 3.50 olmuşordan da almadım sonra bime gittim 3.00 olmuş aman almıycam dedim eşimde kızdıı bana gitmiş almış gelmiş
harikasın tatlım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok akıllıca Allah razı olsun senden değerli paylaşımın için canımcım
sen mimar değil misin hemşom ?:26:
eczaneye gittim girdim elimi attım çantaya reçeteyi unutmuşumallahtan tanıdıktı verdi saolsun ekmek aldım fırından 4.40 tl daha attım bugünn
ohhh bereketli olsun inşallah canım benim
sağol canım sonunda lehime çevirmeyi başardım bakalım hayırlısı olsun
bebişine Rabbim uzun ömürler versin çok öpüyorum onu
sana bereketli birikimler canım
harikasın tatlım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah'a emanet ol bitanem
dikkat et civciv çıkarmasın enişte
ben indirimleri takip ederim.
ayrıca marka takıntım da yoktur
200 tl ye de giyinirim
5 tl ye de hiç sorun yok yani
çok akıllıca Allah razı olsun senden değerli paylaşımın için canımcım
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Allah' a emanet ol canım benim
Kız sen bize verecek ol o fıstığı ağırlığınca altın yapalım biz ona
gene öldüm gülmekten
sağolasın canım bende kendımı tanıtıyım buraya yazmassam bırıktıremıcem bılıyorum
2 senelık evlıyım 2 aylık bı kızım var daha once burda 15 tane altın bırıktırdım ve bozdurdum:))
lazım oldugu ıçın bırıkım yapmak benım ruhumda var ama eşım azcık savurgandı onuda tutumlu
olmaya zorluyorum market alışverışını bımden yapıyorum zaten evıme yakın tek market bım
pazar alışverışını pazarda yapıyorum gerçı 2 aydır yapamıyodum bebek oldugu ıçın
eşım yapıyodu ama sağolsun baya har vurup harman savurdu şımdı yenıden ev ekonomısını
kurtarmalıyım:)ay başında lıstede yapsak ıyı olur ama benım ıçın bıdahakı ay başında:))
hanımlar topik dahilindeki ilk çeyreğimi aldım bugün bu arada bugün iş görüşmesine gitmiştim ama maaş 600 lira dediler,ne yol var ne yemek.o işe başlarsam birikim yapmayı bırak,aç kalırım ben yaa
çeyreğin hayırlı olsun canım .
iş konusuna gelince 600 + sigorta+ yemek + yol olsaymış keşke
sadece sigorta var,yol yemek yok.babam da kızdı,ilkokul mezunları bile daha fazla kazanıyor,seni ne sanıyorlar diye
canım mesleğin nedir ?
ve söz konusu iş neydi ?
ben hukuk öğrencisiyim,daha doğrusu mezun sayılırım.bu sene son sınıftaydım,sınavlarım bitti ama sonuçlardan açıklanmayan var 2 tane.resmi staj olmasa da stajer gibi başlayacaktım sınav sonuçları açıklanana kadar
canım benim umarım inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
hayırlısıyla da okulunu bitirirsin .