Şimdide hemşon kayıplarda allaahh alaahh ..
gelmiş hemşommmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdide hemşon kayıplarda allaahh alaahh ..
Bu topiği daha önce farketseydim keske
Herkese selam kızlarr
Bugün 21.25 tl attım kumbaramaa, bol birikimli günler hepimize
canım ben balıkesirdeyim burda outlet mağazaları var yol üstünde ordan alırım hep ama pekte ucuz sayılmaz eskiden çok alışveriş yapıyordum şimdi bıraktım bazen ayda 1 falan sıkılınca gideriz bi elbise bi pantolon vs alırım,en son 50 liraya elbise almıştım dantelli olanlardan pişman oldum param gitti diye
tebrik ediyorum canım bunu nasıl başarıyorsun yani alışverişe zaman ayırıp hem kalitelisini hemde hesaplısını mı arıyorsun ?? fikirlerin benim için çok değerli
Outlet biraz eşlerimize yarıyor gibi geldi bana izmite sadece outletten alışveriş yapmak için gitiim geçenlerde sadece bir çanta ve deri ceket aldım geldim sanki ankara bu konuda çok iyi gibi ne biliyim artık sadece marka diye dünyanın parasını vermek hiç içimden gelmiyor
ne geldi canımm
Outlet biraz eşlerimize yarıyor gibi geldi bana izmite sadece outletten alışveriş yapmak için gitiim geçenlerde sadece bir çanta ve deri ceket aldım geldim sanki ankara bu konuda çok iyi gibi ne biliyim artık sadece marka diye dünyanın parasını vermek hiç içimden gelmiyor
kendime göre bir yol tutturdum canım
bu parayı alınca haftalık bölüyorum 87.5 tl düşüyor her haftaya
ilk haftanınkini cüzdanımın ön gözüne koyup diğerlerini saklıyorum
o hafta içinde işte sebze alışverişi diğer eksikler ne lazımsa alıp hafta sonu cüzdanıma bakıyorum kalanı hopp kumbirike
bu arada eşimle beraber bozukluklarımızı da atıyoruz tabiki
alışveriş konusunda şöyle yol çizdim kendime
giyime çok para harcardım kredi kartı ile
eşim sayesinde lazımsa almayı ve nakit alışverişi öğrendim
ilk evlendiğimde aylık toplu alışveriş yapardık ihtiyaç olmayan şeyler atılırdı sepete tonla paraya
lazım oldukça ve bittikçe almaya başladım
genelde bim den yaparım alışverişimi ürünlerini ve uygunluğunu seviyorum
et,sebze meyve herşeyi yiyoruz asla kısıtlama yok
ama bütçeye göre bir yol izlendiğinde birikiminde yapılıyor alışverişte..
uzun oldu ama benim taktiklerim böyle
2 dk buradan ayrılmaya gelmiyor sayfalar uçmuş
hani sen dedin ya gökgürültüsünden korktum diye eniştenin yanına sokulsaydın diyorum şöyle bize yumuşacık bir yeğenin tohumlarını atsaydınız diyorum. biz de ona çil çil altınlarımızdan taksaydık diyorum .
2 dk buradan ayrılmaya gelmiyor sayfalar uçmuş
hani sen dedin ya gökgürültüsünden korktum diye eniştenin yanına sokulsaydın diyorum şöyle bize yumuşacık bir yeğenin tohumlarını atsaydınız diyorum. biz de ona çil çil altınlarımızdan taksaydık diyorum .
Taktiklerini çok sevdim mesela artık bende bir ürünü ilk gördüğüm yerden hemen zıplayıp almıyorum fiyat araştırıp tüketici rantımı korumaya bakıyorum o cüzdanda bölme meselesini bende yapıyorum son derece etkili teşekkür ederim canımcımm
Canlar muhabbete doyum olmaz ama nur kaçar öptüm hepinizi çok yarın bol birikimlerle görüşmek dileğiyle esen kalınız
kendime göre bir yol tutturdum canım
o hafta içinde işte sebze alışverişi diğer eksikler ne lazımsa alıp hafta sonu cüzdanıma bakıyorum kalanı hopp kumbirike
ilk evlendiğimde aylık toplu alışveriş yapardık ihtiyaç olmayan şeyler atılırdı sepete tonla paraya
sağol canım sonunda lehime çevirmeyi başardım bakalım hayırlısı olsunKesinlikle çok şanslısın canım sansını kendi aleyhine çevrimişsin tebrik ederim
bebişine Rabbim uzun ömürler versin çok öpüyorum onumerhaba hanımlarr
kızım henuz 2 aylık oldugu ıçın çok sık yazamıyorum
ama bugun 20 lıra koyuyorumm alkışşş bana:)))keendıme ayın 15 ıne kadar
zaman vermıştım bakalım ınşallah olcak hepınıze hayırlı bırıkımlerr
harikasın tatlım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben mutfak masrafı için 350 alıyorum eşimden
ve bunun içinden bazen kendi ihtiyaçlarımı ıvır zıvırıda alıyorum
ve para da arttıyorum
Allah'a emanet ol bitanemkızlar mesai bitiyor
çıkıyrm ben.iyi tatillerr.
haftasonunuz bol bereketli olsun inş.
dikkat et civciv çıkarmasın enişteayyy kaç defa eşime dedim benim ödediklerimi sen öde senin ödediklerini ben deviralayım yoksa batacağız dedim kuruş biriktiremiyoruz ev kira çocuk küçük market alışverişinin taşıma işine karışmam ozaman dedi oda işime gelmeyince bukez evde sahanda yumurta falan yapmaya başladım adam belki anlar nekadar masraflı olduğumuzu diye ayyyy allahım ne oldu tahmin edin yumurtaya bayıldı 1 aydır her akşam yumurta istiyor zaten öyle takıntılarıda vardır
ben indirimleri takip ederim.Kızlar aklıma birşey geldi bilemiyorum giyim alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz bana kalırsa giyime dünyanın parasını vermek son derece anlamsız bu durumda outlet mağazaları devreye giriyor bunları takip edip tasarrufta bulunduğunuz oluyor mu ?? :13::13:
çok akıllıca Allah razı olsun senden değerli paylaşımın için canımcımkendime göre bir yol tutturdum canım
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canımcaanım yaa sen altın getireceksen hemen koşup gidiyorumayy yazık kız kocama adam sabah geldi işten 1 de yattı şimdi duydum yine aradılar tel.den uyandırdılarşaka maka düşünüyor gibiyim bebiş bakalım hayırlısı ama şu sıralar kocamı görmüyorum desem yeridir:76:
Allah' a emanet ol canım benimCanlar muhabbete doyum olmaz ama nur kaçar öptüm hepinizi çok yarın bol birikimlerle görüşmek dileğiyle esen kalınız
Kız sen bize verecek ol o fıstığı ağırlığınca altın yapalım biz onahemşom yaaa hala gülüyorummmsenin yakışıklı çocukların vardı dimi hemen bi kız yapayım dünür olalımm,ama düğünde masraf olmasın diye harcama da yapmazsak oda var
canım bende aynılarını yapıyorum artık ama ben naptımmbime gittim yumurta 3.25 tl idi başka markette en son 2.15 tl den almıştım neyse dedim ordan alırım sonra baya gitmedim markete harcarım diye sonra gittim yumurta almaya baktım 3.50 olmuşordan da almadım sonra bime gittim 3.00 olmuş aman almıycam dedim eşimde kızdıı bana gitmiş almış gelmiş
hemşom özelden msj yazdım ama bi yerlere tıklarken yok oldu geldimi acabaa kontrol etsen
gelmiş hemşom
ya ben size laf yetiştirmeye çalışmaktan özelime bakamıyorum