• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım ya bizde 2 kişi çalışıyoruz bizde çoğu zaman dışarda yiyoruz eşimle paylaşım yaptık kira elektirk kendi ihtiyaçlarım kasko vs bana su mutfak benzin ona ait ama onun kredi kartı hep 2.000 tl geliyor ben şok oluyorum yani mutfak yeme içme adam 1.000tl harcıyor ben anlamadım ya okadarda uygun yerlerde yemeğe çalışıyoruz

ne kadar fazla geliyormuş
neler aldığınızı yazın liste yapın.

bizim market alışverişimiz 70 80 tl tutuyor aylık
ama yoğurt süt ekmek akşamları ıvır zıvır bişiyler hariç
sebze meyve çok tutuyor
pazara gidemiyrm çalışınca
manavdan alıyrz. azar azar alıyrm haftalık çürümesin die
ama o da aylık 70 gibi bişiy tutuyordur
yani 200 250 tl mutfak masrafımız var.
su 12 geldi ama 15 günlük
elektrik 27
doğal gaz 10 tl gelio.

Bu topiği daha önce farketseydim keske:31:
Herkese selam kızlarr
Bugün 21.25 tl attım kumbaramaa, bol birikimli günler hepimize:64::64:

Hoşgeldiiinn aramızaa sende bir adım atmışsın senide tebrik eder başarılarının devamını dileriz buarada başlangıç için şahane bir rakam bereketli olur inşallah :64::64:

merhaba hanımlarr
kızım henuz 2 aylık oldugu ıçın çok sık yazamıyorum
ama bugun 20 lıra koyuyorumm alkışşş bana:)))keendıme ayın 15 ıne kadar
zaman vermıştım bakalım ınşallah olcak hepınıze hayırlı bırıkımlerr

Ben çok yeniyim burda hatta ilk msjım :)

Arkadaşlar ne kadar güzel birikim yapıyosunuz..ben kendimi bildim bileli her ay altın alıcam diyorum ama almıyorum saçma sapan şeylere para gidiyo.ayrıca 2 aylık evliyim.şu anda çalışmıyorum.eşimin işi dolayısıyla tayinimiz çıktı kırklareliye.sanırım bende sizden biraz örnek alıp kenara para atıcam :)) inşallah yaparım..:46:

bende bekarken çalışıyordum evlenince ayrıldım inan çalıştığım dönemden daha çok birikim yaptım :9:
bozukluklardan başla istersen ben öyle yaptım ihtiyacım olanı alırım diye diye attığım bozuklar birikime dönüştü hamdolsun

Burayı takip ettiğimden beri 9 çeyrek, 7 gr altın aldım.:74: Kumbaramda da şu an bir çeyrek parası var.:86:
Bugün 5 tanesini bozduruyorum.Malum tatil zamanı yanımızda bulunsun.:)
Zaten bunun için biriktirmiştik.
Bu arada Nisan ayında krd krt ile bilezik almıştım 6 taksit.
Alırken çok tereddüt etmiştim vade farkından dolayı ama kendini çoktan amorti etti.:1:
Son iki taksidi kaldı.Bitince tekrar alacağım.
Hepinize bol bereketli birikimler.

bereketli olsun ladyfog :65:
ben de burayı takip edeli 8 çeyrek parası biriktirmişim :74:

Canlar benimde şimdi Farmasi'ciğimin tabiriyle cüzdanınımın kuytuköşe bankında 170 tl var bugünde vade günüm sabahtan bankaya da uğrayamadım çıkınca bakıcam artıkın caresine ama malum para yatıramıycam hafta sonu şehir dışı bide yarın pati oğlan veterinere gidecek nolur nolmaz diye bulundurucam bakalım şimdilik.. ya kızlar benim altın konusunda cumhurriyet takıntım var aslında gramda çeyrekte aynı hesap ama ne biliyim kendime söz geçiremiyorum :18::18::18::18: sadece 1 tanecik cumhuriyetim var şimdilik diğerini hediye ettim bile çünküm :44::44: bide kızlar kredi kartıyla alsak çok mu faiz farkımız olur :31::31::31::31:

oyss sorma nur:1:
eşimle ev için yaptığımız birikimi cumhuriyet olarak yapıyorduk
onlar ne tatlı şeyler öyle :60:
ama şimdi altın hesabında devam ediyoruz evde tehlike yaratmaması açısından..

ya biran önce günler geçsin param çoğalsın istiyorum:52::52:

sabır esevcim

hemde öyle bir çoğalıyor ki kendin bile inanamıyorsun:66:

günde 1 tl atsan ayda 30 tl hiç fena değil :68:

merhaba hanımlarr

Sanada bir kupa :65::65::65::65: ayın 15'ine kadarda oldukça zaman var bol birikimli günler dilerim :16::16:

oyss sorma nur:1:
eşimle ev için yaptığımız birikimi cumhuriyet olarak yapıyorduk
onlar ne tatlı şeyler öyle :60:
ama şimdi altın hesabında devam ediyoruz evde tehlike yaratmaması açısından..

Evet oda bir sorun evde çelikten açılmayan bir kasamız olmadığı için banka en güvenlisi gerçekten çok güzeller ciddi ciddi bir takıntı oluştu bende elimden bırakasım gelmiyor Allahım sen aklımı koru :1::1::1::1::90::90::90::90:

Hoşgeldiiinn aramızaa sende bir adım atmışsın senide tebrik eder başarılarının devamını dileriz buarada başlangıç için şahane bir rakam bereketli olur inşallah :64::64:

Hosbuldum canım
Evet öyle oldu başlığı görünce odayı şöööyle bi kolaçan ettim bukadar bozuk cıktı bende hepsini attım gitti:64:

Bu topiği daha önce farketseydim keske:31:
Herkese selam kızlarr
Bugün 21.25 tl attım kumbaramaa, bol birikimli günler hepimize:64::64:

hoşgeldin kryozlm:71:
bereketli olsun inş :46:

merhaba hanımlarr

:46::46::46:
aminn canım..

ben mutfak masrafı için 350 alıyorum eşimden

ve bunun içinden bazen kendi ihtiyaçlarımı ıvır zıvırıda alıyorum

ve para da arttıyorum :65:

ben mutfak masrafı için 350 alıyorum eşimden

ve bunun içinden bazen kendi ihtiyaçlarımı ıvır zıvırıda alıyorum

ve para da arttıyorum :65:

:66::66::66::46::46::46::46: tebrik ediyorum canım bunu nasıl başarıyorsun yani alışverişe zaman ayırıp hem kalitelisini hemde hesaplısını mı arıyorsun ?? fikirlerin benim için çok değerli :54::54:

ayyy kaç defa eşime dedim benim ödediklerimi sen öde senin ödediklerini ben deviralayım yoksa batacağız dedim kuruş biriktiremiyoruz ev kira çocuk küçük market alışverişinin taşıma işine karışmam ozaman dedi oda işime gelmeyince bukez evde sahanda yumurta falan yapmaya başladım adam belki anlar nekadar masraflı olduğumuzu diye ayyyy allahım ne oldu tahmin edin yumurtaya bayıldı 1 aydır her akşam yumurta istiyor zaten öyle takıntılarıda vardır

Kızlar aklıma birşey geldi bilemiyorum giyim alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz bana kalırsa giyime dünyanın parasını vermek son derece anlamsız bu durumda outlet mağazaları devreye giriyor bunları takip edip tasarrufta bulunduğunuz oluyor mu ?? :13::13:

ayyy kaç defa eşime dedim benim ödediklerimi sen öde senin ödediklerini ben deviralayım yoksa batacağız dedim kuruş biriktiremiyoruz ev kira çocuk küçük market alışverişinin taşıma işine karışmam ozaman dedi oda işime gelmeyince bukez evde sahanda yumurta falan yapmaya başladım adam belki anlar nekadar masraflı olduğumuzu diye ayyyy allahım ne oldu tahmin edin yumurtaya bayıldı 1 aydır her akşam yumurta istiyor zaten öyle takıntılarıda vardır

:60::60::60::60::60::1::1::1:alerji olursunuz allah korusun bende geçen hafta takmıştım yumurtaya bıraktım şükür görmek dahi istemiyom:1::1:

:1::1::1::1::1: yumurtada besleyici canım birde o açıdan bak :9::9: en azından bir süre marketten uzak kalmışsınız iyimi :60::60::60::60::60: sana tavuk hediye alalım bizce komple bizim topik olarak :60::60::60: (bu arada n'olursun beni yanlış anlama gülelim eğlence olsun diye söyledim)

Kızlar aklıma birşey geldi bilemiyorum giyim alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz bana kalırsa giyime dünyanın parasını vermek son derece anlamsız bu durumda outlet mağazaları devreye giriyor bunları takip edip tasarrufta bulunduğunuz oluyor mu ?? :13::13:

canım ben balıkesirdeyim burda outlet mağazaları var yol üstünde ordan alırım hep ama pekte ucuz sayılmaz eskiden çok alışveriş yapıyordum şimdi bıraktım bazen ayda 1 falan sıkılınca gideriz bi elbise bi pantolon vs alırım,en son 50 liraya elbise almıştım dantelli olanlardan pişman oldum param gitti diye:1:

Back