Bugün benim doğum günüm :) doğum günüm sebebiyle kumbaramda hesabımda bayram etti :)))))))) kumbarama 72 lira hesabımada babam 100 lira yollamış 2-3 gündür para atamıyorum ilaç gibi geldi kavanozdakilerini toplayıp hesabıma aktarcam allah bereket versin :) kışında buraya takip ediyodum kavanozumla bi sürü para biriktirdim onları düşündükçe hırslanıyorum daha çokPP hayırlı birikimlerimiz olsun
süpperr doğum günleri güzel oluyor yaaa hemen kayınvalidemle kayınbabam verir harçlığımıBugün benim doğum günüm :) doğum günüm sebebiyle kumbaramda hesabımda bayram etti :)))))))) kumbarama 72 lira hesabımada babam 100 lira yollamış 2-3 gündür para atamıyorum ilaç gibi geldi kavanozdakilerini toplayıp hesabıma aktarcam allah bereket versin :) kışında buraya takip ediyodum kavanozumla bi sürü para biriktirdim onları düşündükçe hırslanıyorum daha çokPP hayırlı birikimlerimiz olsun
ilk 1 gr altınımı yapmış bulunmaktayım..
süpperr doğum günleri güzel oluyor yaaa hemen kayınvalidemle kayınbabam verir harçlığımıdoğum günün kutlu olsun canım
ohh maşallh allah devamını getirsin inşlhgeçen hafta 77 tl idi gramı şimdi kaç ki:26:
gel canım gel
gerçekten burada harika birikim yapılıyor .
süpperr doğum günleri güzel oluyor yaaa hemen kayınvalidemle kayınbabam verir harçlığımıdoğum günün kutlu olsun canım
ohh maşallh allah devamını getirsin inşlhgeçen hafta 77 tl idi gramı şimdi kaç ki:26:
hmm ben hiç gram altın görmedim o nasıl oluyor?teker teker mi alınıyor satarken değer kaybediyor mu nasıl oluyor anlamadım ben
nica yıllara canım..
ve bereketli olsun paracıkların inş.
nice mutlu yıllaraaaaaa bol birikimler tatlımmmm
bizler de bundan sonra dikeriz gökdelenleriAynen arkadaşım ya markete gidip alışveriş yapmaya korkuyorum param bitecek diye..
Ben eski ben olsaydım şimdiye kadar o kadar paranın altının yarısı bile birikmezdi ama kk sağ olsun..
Şimdiye kadar bu kadar azimli para biriktirseymişim gökdelen dikermişim vallahi
burayı takip et yeter canımOff bir şeyler oldu bana.
Kumbarayı boşladım ne vakittir.
Biriktiremiyorum.:26:
Ne yapsam? Akıl verin arkadaşlar.
Kendimi gaza getirmem gerek.
biriktir de ister günlük ister aylık ister haftalık canım nasıl senin için uygunsa yeterki biriktir canımcımher ay bir çeyrek almaya karar verdim hadi hayırlısı :) damlaya damlaya göl olur ben sizler gibi günübirlik atamıyorum valla
mutlu yıllar canımBugün benim doğum günüm :) doğum günüm sebebiyle kumbaramda hesabımda bayram etti :)))))))) kumbarama 72 lira hesabımada babam 100 lira yollamış 2-3 gündür para atamıyorum ilaç gibi geldi kavanozdakilerini toplayıp hesabıma aktarcam allah bereket versin :) kışında buraya takip ediyodum kavanozumla bi sürü para biriktirdim onları düşündükçe hırslanıyorum daha çokPP hayırlı birikimlerimiz olsun
bereketli olsun canımilk 1 gr altınımı yapmış bulunmaktayım..
kumbişcaaazıma bugün de 10 tl
kızlar bankada açılan altın hesabının hesap işletim ücreti ne kadar? bilginiz var mı?
bankada kasa kiralamış olanınız var mı? kiraladığınız kasadan istediğiniz zaman istediğinizi alabiliyor musunuz? ekimde düğünüm olacak ve yatırımlık kendi aldıklarım dışında hediye gelenleri de saklamak için ihityacım olacak.. kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim..
tamam hoşbuldum o zaman
yalnız altın çok yükseldi ya..bu fiyatlardan alım yapmak karlı mıdır ki...ya düşerse:44: ama işte döviz de iş yok...mecbur altın:13:
Hanımlar ben de çok heveslendim ve kumbaramda param var, o paraları önce bütünletiyor musunuz, yani kumbaramdaki param ile kuyumcuya gitsem ayıp olur değil mi:) Bir de sormak istediğim; bildiğim kadarıyla çeyreklerin yılları varmış, eski olanlar yeni olanlar, bu yılın ve başka bir yılın gibi... Acaba hangisini alınca en doğrusudur, eski mi değerli, yeni mi iyi? Bir de çeyreklerin fiyatları her yerde aynı mıdır? Kusura bakmayın bayağı sordum, biri de mazur görüp beni bilgilendirirse mutlu olurum:)
çeyrekte yıl olayı yok bildigim kadarıyla
5i biyerde olan büyük altında var bu yıl olayı.. nekadar eski ve okdarda yeni az kullanılmış olanın değeri daha fazla..
Mesela o beşliklerin 2 milyara olanıda var 5 milyarada
Çeyrek altınlarda da yıl olayı var. Ama genelde uzun vadeli yatırım için düşünüldüğü için eski tarihli alınıyor...
Teşekkür ederim bir soru daha sorabilir miyim:) Almak istediğimizde en eski tarihli olanını mı soracağız? Bir de fiyatlar her yerde sabit midir acaba?
Hanımlar ben de çok heveslendim ve kumbaramda param var, o paraları önce bütünletiyor musunuz, yani kumbaramdaki param ile kuyumcuya gitsem ayıp olur değil mi:) Bir de sormak istediğim; bildiğim kadarıyla çeyreklerin yılları varmış, eski olanlar yeni olanlar, bu yılın ve başka bir yılın gibi... Acaba hangisini alınca en doğrusudur, eski mi değerli, yeni mi iyi? Bir de çeyreklerin fiyatları her yerde aynı mıdır? Kusura bakmayın bayağı sordum, biri de mazur görüp beni bilgilendirirse mutlu olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?