• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hanımlar bugün bir bütün altın aldım.538 liraydı.
eve geldim kumbarama da 27 lira attım.hadi hayırlısı bakalım

ben bugün kullanmadığım bir çantanın içinde 50 tl buldum ve direk kumbişime tabiki :64::64::64:

selam kızlar topiğiniz ilgimi çekti bende para biriktirmek istiyorum ama bir sıkıntım var benim elimde sadece kredi kartı oluyor eşim nakit vermiyor kendisi esnaf en nasıl para biriktirebilirim bir fikri olan var mı? sadece pazara çıktığımda 35 tl nakit veriyor fikirlerinizi bekliyorum.

selam kızlar topiğiniz ilgimi çekti bende para biriktirmek istiyorum ama bir sıkıntım var benim elimde sadece kredi kartı oluyor eşim nakit vermiyor kendisi esnaf en nasıl para biriktirebilirim bir fikri olan var mı? sadece pazara çıktığımda 35 tl nakit veriyor fikirlerinizi bekliyorum.

Canım altını kartla alsan veya karttan nakit çekip altın alsan olmaz mı?

benden bugun bes sterlin esimin bozuklari:23: pantolon ceplerinden nasiplendim:27:

merhaba
hamilesiniz sanırım.Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
bir arkadaşım yapmıştı sizi görünce aklıma geldi.doğan bebeğine banka hesabında altın biriktirmeye başladı.şu an bebeği 4 yaşına geldi üç beş ata ata hesapta 3500liralık altın biriktirmiş.iyi para ama.öneri olarak sunuyorum.bol birikimler dilerim

bu ay çok parasızım.ama 2 tam altınım oldu buna da şükür.
4 tl de benden kumbaraya

bugun 2 tam altın aldım ... ama hadi hayırlısı bakalım altın almak ne kadar karlı bilemiyorum ama :) aldık işte

3 gündür tek kuruş atamıyorum:( bakalım yarın paramı artırırsam atıcam artık :///////////

kızlar dün seçimde sandık kurulu başkanlığı yaptım nasipse oradan gelecek paramı üzerine ekleyip cumhuriyet altını alarak değerlendirmek istiyorum.

Back