Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ne zamandır birikim yapmak istiyorum ama olmuyo 1 2 derken elde avuçta kenara koycak bişi kalmıyo.bide kendime açılamayan kumbara almak istiyorum. bu da işe yarar sanırım.
kumbaranı açıp içerisinden lazım oldukça alıyorsan eğer o zaman açılmayan kumbara almanda fayda var
ama bence kumbaraya vereceğin parayı basit bir kavanozdan kumbara yapsan da kendine oraya atsan iradene de hakim olmaya çalışsan daha iyi olmaz mı canım ?
evet haklısın aslında.bi kaç gün önce okudum.burda yazılanları o günden beri biriktirmeye çalışıyorum.ve o günden beri elimi sürmüyorum paralara.bu arada çeyrek ne kadar?
çok güzel hayırlı birikimler canım.
altın 129-130 tl
her ay çeyrek alamasamda gram altın alcam allah izin verirse innş
saol bitanembereketli olsun canım
canım ben 10 gün önce falan sordum 77 tl idiaz önce saydım kumbaramda 64,50 lira birikmiş
gran altın kaç lirakii:97:
çok müsrif bir insanım.elime geçen paranın haddi hesabı yok.elimde değil.alışveriş ve güzelleşme tutkumdan vazgeçemiyorum.bu alışkanlığımdan nasıl vazgeçebilirim.bir fikri olan var mı???
saol bitanem
canım ben 10 gün önce falan sordum 77 tl idi
valla bende alışveriş hastasıydım,burayı okuyunca faydası olur,şimdi de o kadar gözümün kaldığı şeyler varki ama tutuyorum kendimi,mesela bugün çarşıya çıktık eşimle ayakkabı mağazası açıldı yeni rengarek ayakkabılar canım kaldı eşimde o kadar sıkma aşkım kendini ne beğeniyorsan al dedi yok aşkım ay sonunda param yanımda kalınca daha mutlu oluyorum dedimdolabım dolu ve alıpta giymediğim çok şey vardı ve ben giyene kadar modası geçiyordu bu sene kilo aldım çoğu denk gelmiyor bende yeğenime götürdüm memlekete giderken birsürü hem azalıyor dolaptakiler kendimi şımartacağım bir an gelirse alırım yeni şeylerkuruyemişççinin önünden geçiyorduk eşime dedim aşkım alsana sen seversin oda dediki aşkım aklımdan geçti ama sen şimdi paramız gitti diye üzülürsün diye demedim dedi,yazık adamı ne hale getirmişim 2 aydayok aşkım o kaarda değil dedim aldıkama kendimi tutamayıp haftalık paramdan 10 liraya şu 7 li fillerden aldımneyse napaım o kadarlık olur
hoşgeldin canım
yazıları okuyunca insan gaza geliyo.
Gün için 50 tl ayırdım . Ayın 1.inde ve 15.inde veriyoruz . Her ay 100 tl birikiyor bu şekilde . Yoksa başka türlü birikeceği yok paranın
bankada 3185 tl oldu
3 tanede güne girdim harçlıklarımla veriyom
eyll ekim gibide bi 3,500 tl gelecek
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...
slm kızlar:79:
ben de cumartesi günü 127 den 6 dene çeyrek aldım.40 liram kaldı ööyle bakınıyodum altıncıklara tezgahtar dediki yarım gram altın alabilirsiniz ben de bayıldım tabi hemen aldım.yaa kızlar gramında gramı çıkmış iyi mi... paracıklarınızı bekletmeyin yarım yarım alın derim ülkemizde istikrar devam ettikçe altına bişeycikler olmaz diye düşünüyorum:82:
bu arada dün çeyreği sordum hemen yükselmiş 130 olmuş.
bankada 3185 tl oldu
3 tanede güne girdim harçlıklarımla veriyom
eyll ekim gibide bi 3,500 tl gelecek
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...