merhaba
hamilesiniz sanırım.Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
bir arkadaşım yapmıştı sizi görünce aklıma geldi.doğan bebeğine banka hesabında altın biriktirmeye başladı.şu an bebeği 4 yaşına geldi üç beş ata ata hesapta 3500liralık altın biriktirmiş.iyi para ama.öneri olarak sunuyorum.bol birikimler dilerim
al benden de o kadar bende de tık yok3 gündür tek kuruş atamıyorumbakalım yarın paramı artırırsam atıcam artık :///////////
süpersin yaaa ne güzel keşke bende yapsaymışım para kaanmak istiyorum ama nasılkızlar dün seçimde sandık kurulu başkanlığı yaptım nasipse oradan gelecek paramı üzerine ekleyip cumhuriyet altını alarak değerlendirmek istiyorum.
gün işleri ii ya bizim komşular yaz geldi diye bitirdi günü,50 tl lik 100 tl lik günleri var ama benim tanımadığım başka mahallellerden katılıyolar sanırım o yüzden giremiyorumBen de dün 50 tl verdim anneme . Gün parası için . Haziran ayı için 100 tl biriktirmiş oldum.
evet hamileyim cok tesekkur ederim guzel dileginiz icin
2 hafta once actim bankada bir hesap yavas,yavas biriktirdigim parayi yatiriyorum hesabima.
ben ingilteredeyim burada altin hesabi yok sadece para olarak birikim yapabiliyorum bu birikimin yarisini bebegimin ihtiyaclarini almak iicn kullanicam.yine birikime devam edecegim tabiki
çok güzel Allah bereketini versin.Ben de dün 50 tl verdim anneme . Gün parası için . Haziran ayı için 100 tl biriktirmiş oldum.
al benden de o kadar bende de tık yok
süpersin yaaa ne güzel keşke bende yapsaymışım para kaanmak istiyorum ama nasıl
gün işleri ii ya bizim komşular yaz geldi diye bitirdi günü,50 tl lik 100 tl lik günleri var ama benim tanımadığım başka mahallellerden katılıyolar sanırım o yüzden giremiyorum
bebeğin sağ salim dünyaya gelir inşlh,birikimlerin de bereketli olsun inşlh
süpersiz canım bereketli olsunilk paramı 23 mayısta atmışım kumbarama. bugün açtım 80 küsur tl çıktı. 80 i bütünledim. yarın gidip bir gram altın alayım
o günden bugüne buraya gelip gün gün yazamadım ama kumbaraya atmışım paraları
canım önemli olan şeylerden biri de borçsuz birikim yapabilmek yani öncelikle varsa borçlarımızı kapatıp rahat bir kafa ile birikim yapmak yoksa borcun sıkıntısı içimizi kemirir durur.dün bende 10 lira attım kumbaracığıma. bu aralar kart ödemeleriyle boğuşuyorum pek biriktiremiyorum
dün uzun zaman sonra ilk kez 23 tl harcadım
nasıl bir alışkanlık kazandık kızlar burda ki benim içim cozurdadı resmen
fena alıştık birikime benden söylemesi
varyemez oldum resmen
dün uzun zaman sonra ilk kez 23 tl harcadım
varyemez oldum resmen
Aynen arkadaşım ya markete gidip alışveriş yapmaya korkuyorum param bitecek diye..
Ben eski ben olsaydım şimdiye kadar o kadar paranın altının yarısı bile birikmezdi ama kk sağ olsun..
Şimdiye kadar bu kadar azimli para biriktirseymişim gökdelen dikermişim vallahi
süpermiş canım yaaa valla gün işleri iyiymiş,eşim arkadaşına 550 tl vermişti bugün vermiş belki 50 lirasını verir bana büyük para olduğundan bankaya atıyor benim birikim ayrı
çok güzel Allah bereketini versin.
sağol canımbenim günlerim de bitiyor artık ama ben her ay günüm varmış gibi durmadan yoluma devam etmeyi düşünüyorum sana tavsiyem gün miktarını baştan bir kenara ayır tıpkı günün varmış gibi canımcım.
benim okulda bayan arkadaşlarla ayda 100 tl günüm var. haziranda son.
erkek bayan karışık arkadaşlarla da her 15 gün de bir 50 tl veriyorduk ayda o da 100 tl ediyordu. haziranda son.
bir de annemlerle her 15 günde bir 50 tl günüm var o da ayda 100 tl ediyor. bu günüm de ramazan ayına kadar devam ediyor ramazanda ara veriyoruz.
ama benim düşüncem şu diğer biten iki günüm tıpkı devam ediyor gibi en azından temmuz ağustos aylarında ayda 200 tl gün parası ayırıp koymak.
o da yaz tatili boyunca 400 tl eder bence fena rakam değil.
bir de her ay olduğu gibi inşallah bir aksilik olmazsa bunların haricinde 1 adet cumhuriyet altını alırsam haziran temmuz ağustos 3 tane cumhuriyet altını almış olurum. bakalım şimdilik orta vadeli planlarım bunlar hayırlısı olsun
ooo maşallhhhBugün kumbaraya 70 tl daha attım..
Allah bereketimizi arttırsın..
süpersinnn canımben de bugün 9 tl attım
maşallh canım inşlh daha çok artarilk paramı 23 mayısta atmışım kumbarama. bugün açtım 80 küsur tl çıktı. 80 i bütünledim. yarın gidip bir gram altın alayım
o günden bugüne buraya gelip gün gün yazamadım ama kumbaraya atmışım paraları
olsun canım güzel atmışsın yine,bir an önce biter inşlh kart borçlarıdün bende 10 lira attım kumbaracığıma. bu aralar kart ödemeleriyle boğuşuyorum pek biriktiremiyorum
evet yaa eskiden koymuyordu insana şimdi benimde içim gidiyor ya eşim tutumluluğu geçtin resmen cimri oldun diyordün uzun zaman sonra ilk kez 23 tl harcadım
varyemez oldum resmen
evet kk sayesinde tutumlu olduk şükür,bir zaman ara verdim vermeseydim şimdiye bisürü param olacaktı ilk başladığım zamanlar 500 tl falan biriktirmiştim 2 ay da falanAynen arkadaşım ya markete gidip alışveriş yapmaya korkuyorum param bitecek diye..
Ben eski ben olsaydım şimdiye kadar o kadar paranın altının yarısı bile birikmezdi ama kk sağ olsun..
Şimdiye kadar bu kadar azimli para biriktirseymişim gökdelen dikermişim vallahi
her ay bir çeyrek almaya karar verdim hadi hayırlısı :) damlaya damlaya göl olur ben sizler gibi günübirlik atamıyorum valla
Off bir şeyler oldu bana.
Kumbarayı boşladım ne vakittir.
Biriktiremiyorum.:26:
Ne yapsam? Akıl verin arkadaşlar.
Kendimi gaza getirmem gerek.
Bugün benim doğum günüm :) doğum günüm sebebiyle kumbaramda hesabımda bayram etti :)))))))) kumbarama 72 lira hesabımada babam 100 lira yollamış 2-3 gündür para atamıyorum ilaç gibi geldi kavanozdakilerini toplayıp hesabıma aktarcam allah bereket versin :) kışında buraya takip ediyodum kavanozumla bi sürü para biriktirdim onları düşündükçe hırslanıyorum daha çokPP hayırlı birikimlerimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?