• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hanimlar bisey soracagim....malum hepiniz benden daha tecrubelisiniz....benim sorum su bankalar altin bozduruyorlar mi?yani altini verip paraya cevirebiliyormusun?ben yurt disinda yasiyorum,burda hic kuyumcuya gitmedim,zaten kimse burdaki kuyumcdan altin almamida tavsiye etmedi....elimdeki ceyrekleri bozdurmak istiyorum,burdaki kuyumculari bilmedigim ve pek tecrubem olmadigi icin oralarada hic sormadim acikcasi...sonra banka aklima geldi..boyle bir deneyimi ya da bu konuda bilgisi olan var mi?yardimci olursaniz sevinirim...sevgiler..

kızlar bankada açılan altın hesabının hesap işletim ücreti ne kadar? bilginiz var mı?

bankada kasa kiralamış olanınız var mı? kiraladığınız kasadan istediğiniz zaman istediğinizi alabiliyor musunuz? ekimde düğünüm olacak ve yatırımlık kendi aldıklarım dışında hediye gelenleri de saklamak için ihityacım olacak.. kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

canım benim bankada kasam var.ara ara gidip bakıyorum ekleme falan yapıyorum ücreti de senelik ödüyorum ama çok güvenli bence.düğünden kalan bütün altınları nasıl yanımda gezdircem düşün yani evde de bütün gün kimse yok.banka kasası çok kullanışlı.ama tavsiyem eğer çalışıyorsan işyerine yakın bir banka seç.yoksa çok zor olur.ev hanımıysan da evine yakın olsun.

konuyu okuyunca kıskançlık krizlerim artıyor nedense....
ama tabisi iyi anlamda ...
:1::1::1:

bu da kendime içimden geldi.

:26:

Son düzenleme:
pazarda 5 lira harcadım çok atarım diye düşünüyordum ama kargo yolladım 5 falan tutar diye hesaplamıştım 15 tl tuttu 4saatlik yol ve ilaçtı sadece:5:yani yine bişey atamadımmm off bugünlerde hiç param olmuyor:5:

Sidelya79 ve Farmasi size tşk eder, altınlarınızın bol olmasını dilerim :)
rica ederim canım
çok teşekkürler güzel dileklerin için hep beraber hayırlı ve helalinden bereketli birikimlerimiz olur inşallah canım

pazarda 5 lira harcadım çok atarım diye düşünüyordum ama kargo yolladım 5 falan tutar diye hesaplamıştım 15 tl tuttu 4saatlik yol ve ilaçtı sadece:5:yani yine bişey atamadımmm off bugünlerde hiç param olmuyor:5:

canım benim üzülme hayırlısı olsun

Arkadaşlar ya 1000 tl civarı bi para biriktirdim ama gidip bir türlü altın almaya fırsat olmadı..
Asıl sorun şu ki altın alsam yaz sonunda bozdurucam yani zarar mı olur kar mı anlamadım..
Sizce sadece para olarak mı biriktirsem ne yapsam?

Arkadaşlar ya 1000 tl civarı bi para biriktirdim ama gidip bir türlü altın almaya fırsat olmadı..
Asıl sorun şu ki altın alsam yaz sonunda bozdurucam yani zarar mı olur kar mı anlamadım..
Sizce sadece para olarak mı biriktirsem ne yapsam?

canım benim şahsi fikrim şu eğer kısa vadede para lazım olacaksa altın almanın anlamı yok. uzun vadeli birikim düşünülüyorsa en azından 3-5 yıl gibi o zaman altın derim.
ama yaz sonu çok yakın bir zaman dilimi o yüzden tl olarak birikim yapmanı öneririm gene de karar senin.:38:

canım benim şahsi fikrim şu eğer kısa vadede para lazım olacaksa altın almanın anlamı yok. uzun vadeli birikim düşünülüyorsa en azından 3-5 yıl gibi o zaman altın derim.
ama yaz sonu çok yakın bir zaman dilimi o yüzden tl olarak birikim yapmanı öneririm gene de karar senin.:38:

Teşekkür ederim canım galiba bu daha mantıklı..

rica ederim canım
çok teşekkürler güzel dileklerin için hep beraber hayırlı ve helalinden bereketli birikimlerimiz olur inşallah canım

canım benim üzülme hayırlısı olsun
saol canım hayırlısı olsun evet:71:
üzülme canım inş diğer haftalarda telafi edersin..

saol canım inşlhh,bilgisayar taksidi de bitti artık daha fazla artırırz,kart harcamıyoruz çünkü:3:bugün haftalıktan 10 lira ayırdım hemen :8:

ya şöyle iki günlük geçmişi okudumda bankalardaki kasalardan bahsetmişsiniz bende eylülde kiralamak istiyorum ama nasıl oluyo bi fikrim yok.. yıllık ücretimi var. gidip her istediğin zaman alabilirmisin ne bilem acil bi durum oldu diyelim... bide senin altınını işletip faiz olayı felan yok dimi:26: çok cahilim bu konuda hanımlar :17:

Back