• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Bugün benim doğum günüm :) doğum günüm sebebiyle kumbaramda hesabımda bayram etti :)))))))) kumbarama 72 lira hesabımada babam 100 lira yollamış 2-3 gündür para atamıyorum ilaç gibi geldi kavanozdakilerini toplayıp hesabıma aktarcam allah bereket versin :) kışında buraya takip ediyodum kavanozumla bi sürü para biriktirdim onları düşündükçe hırslanıyorum daha çok :PPP hayırlı birikimlerimiz olsun :71:

nice mutlu yıllaraaaaaa bol birikimler tatlımmmm:46:

Bugün benim doğum günüm :) doğum günüm sebebiyle kumbaramda hesabımda bayram etti :)))))))) kumbarama 72 lira hesabımada babam 100 lira yollamış 2-3 gündür para atamıyorum ilaç gibi geldi kavanozdakilerini toplayıp hesabıma aktarcam allah bereket versin :) kışında buraya takip ediyodum kavanozumla bi sürü para biriktirdim onları düşündükçe hırslanıyorum daha çok :PPP hayırlı birikimlerimiz olsun :71:
süpperr doğum günleri güzel oluyor yaaa hemen kayınvalidemle kayınbabam verir harçlığımı:1:doğum günün kutlu olsun canım:16:
ilk 1 gr altınımı yapmış bulunmaktayım.. :66::66:

ohh maşallh allah devamını getirsin inşlh:nazar: geçen hafta 77 tl idi gramı şimdi kaç ki:26:

süpperr doğum günleri güzel oluyor yaaa hemen kayınvalidemle kayınbabam verir harçlığımı:1:doğum günün kutlu olsun canım:16:

ohh maşallh allah devamını getirsin inşlh:nazar: geçen hafta 77 tl idi gramı şimdi kaç ki:26:

hmm ben hiç gram altın görmedim o nasıl oluyor?teker teker mi alınıyor satarken değer kaybediyor mu nasıl oluyor anlamadım ben:53:

gram altın da aynı çeyrek gibi mantık aynı sadece gramajı daha az o nedenle daha ucuz, işçilik olmadığı için satarken de çeyrek gibi yani fazla değer kaybetmiyor (ya da döviz gibi de diyebiliriz)
Bugün almış annem çeyreklerimi sağolsun tanesi 128.5 liraymış off ya ben ortaokulda çeyrek alırken tanesi 4.5 liraydı:52: o zamanlardan 3 tane kalmıştı kala kala üç tane de bugün aldım ben de katılmış oldum böylece aranıza. ben günlük atmıyorum maaş yattıkça ayırmaya çalışcam. Herkese hayırlı birikimler.

amin canım inşallah devamı da gelir. 78.5 tan aldım.

hmm ben hiç gram altın görmedim o nasıl oluyor?teker teker mi alınıyor satarken değer kaybediyor mu nasıl oluyor anlamadım ben:53:

bildiğim külçe altın. 24 ayar. 1-2,5-5-10-50-100 kaç gr istersen..

kumbaradan çıkan çeyreğe yetmiyordu. ben de 1 gr alıp, kalan 3-5 bozuğu tekrar attım kumbaraya..fazla değer kaybetmiyor.bildiğim kadarıyla eskisi yenisi de yok.

kızlar bankada açılan altın hesabının hesap işletim ücreti ne kadar? bilginiz var mı?

bankada kasa kiralamış olanınız var mı? kiraladığınız kasadan istediğiniz zaman istediğinizi alabiliyor musunuz? ekimde düğünüm olacak ve yatırımlık kendi aldıklarım dışında hediye gelenleri de saklamak için ihityacım olacak.. kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

nica yıllara canım..

ve bereketli olsun paracıkların inş.:32:

nice mutlu yıllaraaaaaa bol birikimler tatlımmmm:46:

çok teşekkürler kızlar :71::71:

Aynen arkadaşım ya markete gidip alışveriş yapmaya korkuyorum param bitecek diye..:53:

Ben eski ben olsaydım şimdiye kadar o kadar paranın altının yarısı bile birikmezdi ama kk sağ olsun..:49:

Şimdiye kadar bu kadar azimli para biriktirseymişim gökdelen dikermişim vallahi:65:
bizler de bundan sonra dikeriz gökdelenleri :52::72::kkk:
Off bir şeyler oldu bana.
Kumbarayı boşladım ne vakittir.:59:
Biriktiremiyorum.:26:
Ne yapsam? Akıl verin arkadaşlar.
Kendimi gaza getirmem gerek.:27::52:
burayı takip et yeter canım :34:
her ay bir çeyrek almaya karar verdim hadi hayırlısı :) damlaya damlaya göl olur ben sizler gibi günübirlik atamıyorum valla :(
biriktir de ister günlük ister aylık ister haftalık canım nasıl senin için uygunsa yeterki biriktir canımcım:38:
bereketli olsun

mutlu yıllar canım
hayırlı birikimler , bereketli olsun canım .:38:

ilk 1 gr altınımı yapmış bulunmaktayım.. :66::66:
bereketli olsun canım
kumbişcaaazıma bugün de 10 tl

bereketli olsun canım

kızlar bankada açılan altın hesabının hesap işletim ücreti ne kadar? bilginiz var mı?

bankada kasa kiralamış olanınız var mı? kiraladığınız kasadan istediğiniz zaman istediğinizi alabiliyor musunuz? ekimde düğünüm olacak ve yatırımlık kendi aldıklarım dışında hediye gelenleri de saklamak için ihityacım olacak.. kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

ben kiraladım kasa bankadan..
evet istedigin zaman gitme hakkın var ama öyle sen istesende sürekli gidiyim yapmıyosun çünkü gidince vezneye çıkacaksın imza atacaksın oradan bir güvenlik seçilecek yanında vezneci adamla kasaya ineceksin.. bazen öyle bi oluyoki ADAM YORGUN İNECEK HALİ YOK TUHAF BAKIYO :) ben toplasan 2 defa indim kasama gecen gittiğimde bir şey bırakmak için vezneci ben müsait değilm gişeci bayanlar gelsin dedi gişecilerde şeyleri kaldırıp hangimiz gelsek muhabbetine girince sinirlendim ve" naptıgınızı sanıyosunuz her geldiğimizde böylemi oalcak benmi düşünecem kim gelecek diye yaa kim görevliyse gelsin "dedim de kadınlardan biri indi ..:9: Böyle yanii ama veden daha güvenli tavsiye ederim..

tamam hoşbuldum o zaman:8:
yalnız altın çok yükseldi ya..bu fiyatlardan alım yapmak karlı mıdır ki...ya düşerse:44: ama işte döviz de iş yok...mecbur altın:13:

ben geçen gün sordum kuyumcuya aynen yatırım için şuan alsakmı altın beklesekmi ..
dediki altın her zaman için yatırım.. arada 3-5 oynar tmam ama nasılsa hemen bozdurmiyacaksın o o farkı kapartır ve zamanla kara geçer..
altında zarar olmaz dedi.. altın öyle fazlada inmez dedi....

Hanımlar ben de çok heveslendim ve kumbaramda param var, o paraları önce bütünletiyor musunuz, yani kumbaramdaki param ile kuyumcuya gitsem ayıp olur değil mi:) Bir de sormak istediğim; bildiğim kadarıyla çeyreklerin yılları varmış, eski olanlar yeni olanlar, bu yılın ve başka bir yılın gibi... Acaba hangisini alınca en doğrusudur, eski mi değerli, yeni mi iyi? Bir de çeyreklerin fiyatları her yerde aynı mıdır? Kusura bakmayın bayağı sordum, biri de mazur görüp beni bilgilendirirse mutlu olurum:)

Hanımlar ben de çok heveslendim ve kumbaramda param var, o paraları önce bütünletiyor musunuz, yani kumbaramdaki param ile kuyumcuya gitsem ayıp olur değil mi:) Bir de sormak istediğim; bildiğim kadarıyla çeyreklerin yılları varmış, eski olanlar yeni olanlar, bu yılın ve başka bir yılın gibi... Acaba hangisini alınca en doğrusudur, eski mi değerli, yeni mi iyi? Bir de çeyreklerin fiyatları her yerde aynı mıdır? Kusura bakmayın bayağı sordum, biri de mazur görüp beni bilgilendirirse mutlu olurum:)

çeyrekte yıl olayı yok bildigim kadarıyla
5i biyerde olan büyük altında var bu yıl olayı.. nekadar eski ve okdarda yeni az kullanılmış olanın değeri daha fazla..
Mesela o beşliklerin 2 milyara olanıda var 5 milyarada

çeyrekte yıl olayı yok bildigim kadarıyla
5i biyerde olan büyük altında var bu yıl olayı.. nekadar eski ve okdarda yeni az kullanılmış olanın değeri daha fazla..
Mesela o beşliklerin 2 milyara olanıda var 5 milyarada

Teşekkür ederim cevap için fakat çeyrekte de yıl olayı olması lazım.

Teşekkür ederim bir soru daha sorabilir miyim:) Almak istediğimizde en eski tarihli olanını mı soracağız? Bir de fiyatlar her yerde sabit midir acaba?

Altın almak istediğinizde eski tarihli demeniz yeterli. 2005 olsun 2010 olsun hepsi aynı fiyat, yalnızca 2011 tarihliler farklıdır. Fiyatlar genelde aynıdır. Eski ve yeni tarihli çeyreklerde 3-5 tl oynar. İyi yatırımlar.... :)

tabiki paraları bütünleştirip gitmek daha iyi olur :34:
ben altın alırken eski tarihli alıyorum 2010 tarihli de 2005 tarihli de fiyat olarak aynı değişen birşey yok
yatırım amaçlı düşünüldüğü için 2011 tarihli alıp dafazla para vermenin anlamı yok canım:34: sarraflara kazandırmaktan başka birşey olmaz.
altın fiyatları şehir şehir değişiklik gösterebilir.

Back