kızlar bankada açılan altın hesabının hesap işletim ücreti ne kadar? bilginiz var mı?
bankada kasa kiralamış olanınız var mı? kiraladığınız kasadan istediğiniz zaman istediğinizi alabiliyor musunuz? ekimde düğünüm olacak ve yatırımlık kendi aldıklarım dışında hediye gelenleri de saklamak için ihityacım olacak.. kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim..
rica ederim canımSidelya79 ve Farmasi size tşk eder, altınlarınızın bol olmasını dilerim :)
pazarda 5 lira harcadım çok atarım diye düşünüyordum ama kargo yolladım 5 falan tutar diye hesaplamıştım 15 tl tuttu 4saatlik yol ve ilaçtı sadeceyani yine bişey atamadımmm off bugünlerde hiç param olmuyor
pazarda 5 lira harcadım çok atarım diye düşünüyordum ama kargo yolladım 5 falan tutar diye hesaplamıştım 15 tl tuttu 4saatlik yol ve ilaçtı sadeceyani yine bişey atamadımmm off bugünlerde hiç param olmuyor
Arkadaşlar ya 1000 tl civarı bi para biriktirdim ama gidip bir türlü altın almaya fırsat olmadı..
Asıl sorun şu ki altın alsam yaz sonunda bozdurucam yani zarar mı olur kar mı anlamadım..
Sizce sadece para olarak mı biriktirsem ne yapsam?
canım benim şahsi fikrim şu eğer kısa vadede para lazım olacaksa altın almanın anlamı yok. uzun vadeli birikim düşünülüyorsa en azından 3-5 yıl gibi o zaman altın derim.
ama yaz sonu çok yakın bir zaman dilimi o yüzden tl olarak birikim yapmanı öneririm gene de karar senin.
saol canım hayırlısı olsun evetrica ederim canım
çok teşekkürler güzel dileklerin için hep beraber hayırlı ve helalinden bereketli birikimlerimiz olur inşallah canım
canım benim üzülme hayırlısı olsun
üzülme canım inş diğer haftalarda telafi edersin..
kızlar gr altını kuyumcudan mı alıyoruz
Ayyy ayy ayy kızlarrr topikcağazımızz coşmuş bilgisayarımın arızası nedeniyle epeyce takip edemedim özlemişim valla
Ayyy ayy ayy kızlarrr topikcağazımızz coşmuş bilgisayarımın arızası nedeniyle epeyce takip edemedim özlemişim valla
caanım hoşgeldinnnbugün 4.5 tl attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?