- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
turuncu hesabı nasıl oluoyor :26:
Harikasınız maharetli hanımlar bende geçte olsa katılmak isterim aranıza geçte olsa derken ne zamandır takipteyim bu topiğidehanımlar ne düşünüyorsunuz altın sizce şuan yüksek mi beklemeli mi biraz daha yoksa almalımıyım hepinize teşekkürlerrr
bence almalısın canım..
bir arkadaş yazdı daha da yükselecekmiş..
şimdiden alıp koy istersen kenara..
bence almalısın canım..
bir arkadaş yazdı daha da yükselecekmiş..
şimdiden alıp koy istersen kenara..
aynen kuyumcular al al al dedi banadaha da yükselecek.ah kızlar ah ben 2007 yılında pazara çıkardım parayı artırıp çeyrek alırdım çeyrek o zaman 35 liraydı 40 liraydı.böyle olucanı bilsem neyim var neyim yok satıp altın alırdım.
bende haftalıktan kalan 15 lirayı attım kumbaraya bakalım bugün pazardan ne artacak inşşlh artar
Erkek arkadaşım dün 4 tane çeyrek almış . Toplamda 16 tane çeyreğimiz olduOnu da ben birikim konusunda yüreklendirdim . Eline para geçince hemen altın alıyor
Aldım fıstıkım teşekkür ederim biraz düşüktü ben dün aldığımda cumruriyeti 510 dan aldım
kızllarrrr beni de kabul edermisinizzz aranızaaa,, benimde para biriktirmem lazııım, hep har vurup harman savururum, hiç de bitmez borclarımmm
bana da ögretin şu işi noluuuuyyyyy :26:
Hoşgeldiiinn ne güzel işte bak düşünüp bir adım atmışsın inşallah başarılı olursun tüm hanımların emekleri boşa gitmez inşallahh
kızllarrrr beni de kabul edermisinizzz aranızaaa,, benimde para biriktirmem lazııım, hep har vurup harman savururum, hiç de bitmez borclarımmm
inşallah canım, hepimizin..
8 tl attım kumbarama, başladım bile, ya bismillahhhh
Buarada konunun tamamını okuyamadım kızlar malumm çok sayfa vardı merak ettiğim konu şu ne amaçla birikim yapıyorsunuzz ???
ah canıım seni çok iyi anlıyorum.:13:ben de zaman zaman kendimi gariban gibi hissediyorum ama o zamanlarda hemencik biriktirdiğim paracıklarımı düşünüyorum rahatlıyorummalesef pazardan 1 tl arttı çünkü patatese 5 tl verdimmarkete gittim eskiden ıvır zıvır alırdım kartla 10 gündür kartıda bıraktım herşeyde indirimdeydi ama yoğurtla şamouan alıp çıktım çikolata bile almadım kendime sonra çıkınca üzüldüm halimee,kendimi gariban gibi hissettim ama olsun gereksiz hiçbişey almadım
yeni birikim yapmaya başlayan arkadaşlar istikrarlı olun az demeyin 3 lira 5 lira ayda olur 50 100 lira yıl sonunda bakmışsınızki 1000 lirayı bile bulmuşsunuz herkese bol hayırlı birikimler dilerim...
ah canıım seni çok iyi anlıyorum.:13:ben de zaman zaman kendimi gariban gibi hissediyorum ama o zamanlarda hemencik biriktirdiğim paracıklarımı düşünüyorum rahatlıyorum
bence kredi kartını tamamen hayatından çıkar.kredi kartıyla alışveriş yapmak bedava alıyormuş hissi veriyor önüne geçemiyorsun sonra.geçi hayatımda hiç kredi kartı olmadı. sadece gözlemlerime dayanarak bu sonucu çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?