Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

turuncu hesabı nasıl oluoyor :26:

ing bankın bir hesabı. vadeli gibi %9 faiz veriyor ama vade bozdurma gibi bir sıkıntı yok. istediğin zaman para yatırıp çekebiliyorsun. normal vadeli hesap gibi kesmiyorlar. alt limit de yok. ben 100 tl ile başladım.

bence almalısın canım..

bir arkadaş yazdı daha da yükselecekmiş..

şimdiden alıp koy istersen kenara..

bence almalısın canım..

bir arkadaş yazdı daha da yükselecekmiş..

şimdiden alıp koy istersen kenara..

aynen kuyumcular al al al dedi bana daha da yükselecek.ah kızlar ah ben 2007 yılında pazara çıkardım parayı artırıp çeyrek alırdım çeyrek o zaman 35 liraydı 40 liraydı.böyle olucanı bilsem neyim var neyim yok satıp altın alırdım.

bende haftalıktan kalan 15 lirayı attım kumbaraya bakalım bugün pazardan ne artacak inşşlh artar

Erkek arkadaşım dün 4 tane çeyrek almış . Toplamda 16 tane çeyreğimiz oldu Onu da ben birikim konusunda yüreklendirdim . Eline para geçince hemen altın alıyor

Hakikaten ben biraz daha sıkıp kendimi buaralar almaya hepten gayret ediyim ozaman teşekkür ederim

bende haftalıktan kalan 15 lirayı attım kumbaraya bakalım bugün pazardan ne artacak inşşlh artar

ben az önce pazara çıktım

meyve hariç herşeyi aldım

10 tl harcamışım

markete yığınla para yatırdıktan sonra komik geldi bu tutar

Erkek arkadaşım dün 4 tane çeyrek almış . Toplamda 16 tane çeyreğimiz oldu Onu da ben birikim konusunda yüreklendirdim . Eline para geçince hemen altın alıyor

maşAllah canım ne güsel

bir elin nesi var iki elin sesi var demişler :81:

ilerde acaip işinize yarayacak

Aldım fıstıkım teşekkür ederim biraz düşüktü ben dün aldığımda cumruriyeti 510 dan aldım

en güzelini yaptın canım

bereketli olsun inş:92:

kızllarrrr beni de kabul edermisinizzz aranızaaa,, benimde para biriktirmem lazııım, hep har vurup harman savururum, hiç de bitmez borclarımmm

bana da ögretin şu işi noluuuuyyyyy :26:

en güzelini yaptın canım

bereketli olsun inş:92:[/QUOTE]

İnşallahh inşallahh hepimizinn bugün bitane daha alıcam diğeri hediye edildi bile

kızllarrrr beni de kabul edermisinizzz aranızaaa,, benimde para biriktirmem lazııım, hep har vurup harman savururum, hiç de bitmez borclarımmm

Hoşgeldiiinn ne güzel işte bak düşünüp bir adım atmışsın inşallah başarılı olursun tüm hanımların emekleri boşa gitmez inşallahh

hoşgeldin öncelikle

har vurup harman savurmayı bıraktıktan sonra emin ol çok kolay ilerliyor herşey..

biriktiğini gördükçe gaza geleceksin zaten

ve alışkanlık haline gelecek..

Buarada konunun tamamını okuyamadım kızlar malumm çok sayfa vardı merak ettiğim konu şu ne amaçla birikim yapıyorsunuzz ???

malesef pazardan 1 tl arttı çünkü patatese 5 tl verdimmarkete gittim eskiden ıvır zıvır alırdım kartla 10 gündür kartıda bıraktım herşeyde indirimdeydi ama yoğurtla şamouan alıp çıktım çikolata bile almadım kendimesonra çıkınca üzüldüm halimee,kendimi gariban gibi hissettimama olsun gereksiz hiçbişey almadım

Buarada konunun tamamını okuyamadım kızlar malumm çok sayfa vardı merak ettiğim konu şu ne amaçla birikim yapıyorsunuzz ???

canım ben evimin borcunu kapatmak için biriktiriyorum.borcum 27000.18000 tl yaptım önümüzdeki yıl allahın izniyle borcu kapatacak meblaya ulaşıcam.toki peşin ödemelerde belirli dönemlerde %20 indirim yapıyor.ondan da faydalanıcam o zaman 27000 den daha az bir borcum kalıyor.borcum kapandıktan sonra biriktirmeye dvm tabi o zamanda pazar yeri almayı düşünüyorum inşallah.
ah canıım seni çok iyi anlıyorum.:13:ben de zaman zaman kendimi gariban gibi hissediyorum ama o zamanlarda hemencik biriktirdiğim paracıklarımı düşünüyorum rahatlıyorum
bence kredi kartını tamamen hayatından çıkar.kredi kartıyla alışveriş yapmak bedava alıyormuş hissi veriyor önüne geçemiyorsun sonra.geçi hayatımda hiç kredi kartı olmadı. sadece gözlemlerime dayanarak bu sonucu çıkardım.

aramıza hogeldin canım
elin çok açıksa ve çalışıyorsan her ay bir altın al çeyrek veya gram hangisine gücün yeterse böylece istesende harcayamazsın.ama diyosanki ben paramı biriktirebilirim irademe güveniyorum o zaman para yap altını takip et düştüğünde altına çevir derim....
bide hep biriktirdiğin parayı mesela ayda bir çeyrek alsam senede ne kadar eder vs gibi hesaplar yapmakta insanı gaza getiriyor

bende dün damlaya damlaya göl olur hesabıyla açtığım banka hesabına 50 tl yatırdım ay sonunda cüzdanımda kalan olursa onlarda oraya gidecek inş. sizden heveslenerek nisan da başladığım birikimime 200 tl eklemişim azar azar ilerliyorum işte...

dün bir de 2.5 yaşındaki kızımın kumbarasındaki biriktirdikleri parayıda onun adına kumbara fonu hesabı açtırdım o bile 1 lira ata ata 70 lira biriktirmiş kumbarasındabankadan ona yeni açılmayan bir kumbarada verdiler dolduğunda onlarda bankaya yatacak akşam olupta babası geldiğinde elinde kumbara önüne geçip içine para atabilirmiyim baba diyor ağaç yaşken eğilir değilmi alışsın birikim yapmaya....

yeni birikim yapmaya başlayan arkadaşlar istikrarlı olun az demeyin 3 lira 5 lira ayda olur 50 100 lira yıl sonunda bakmışsınızki 1000 lirayı bile bulmuşsunuz herkese bol hayırlı birikimler dilerim...

yeni birikim yapmaya başlayan arkadaşlar istikrarlı olun az demeyin 3 lira 5 lira ayda olur 50 100 lira yıl sonunda bakmışsınızki 1000 lirayı bile bulmuşsunuz herkese bol hayırlı birikimler dilerim...

canım satırlarını okuyunca kendimden örnek vermek istedim..

benim param aynı bu anlattığın şekilde 5 10 diye diye 1000 tl yi buldu..

artık daha azimliyim ve inançlıyım damlaya damlaya göl olduğuna..

evet evet ben de ertelediğim almadan çıktığım biçok şeyde hesabımdaki paracıklarımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…