• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kızlar bugün kumbaramdaki parayla bir çeyrek aldım.:74:
125 TL
Kuyumcu tanıdık. Ne olur? Çok yükseldi bırakayım mı almayı dedim.
Sakın dedi. Şimdi gr 76 civarı yaza 90 olmasını bekliyoruz dedi.
Aklınızda bulunsun.
İyi birikimler.:21:

evet haklısın canım bu konuda .
ben de bugün 1 adet cumhuriyet altını aldım .ve de nasıl dedim sarraf çocuğa altın fiyatı konusunda. abla gramı 77 tl olmak üzere neredeyse dedi.
herkese hayırlı birikimler.:16:

bizim de bikaç cumhuriyet vardı bilezik yapmak istiyordum hemen yapayım o zaman :78:

90 :53:

bakalım dedikleri olacak mı?

pazara gittim bugün geçen haftadan çok şey vardı 15 lira götürdüm 10 harcadım:59:5 tl kumbaraya attım bişeylere el attıkça kumbaramı düşündüm vazgeçtim:1:

slm cnm nasılsın paracıkların nasıl :1: bnmkiler altın yapsam mı diye düşünüyorum ya baksana yazılanlara:26:

bugün 6tl attım kumbaraya baya birikti sanırım bnm cnm 1000 tl fln oolmuştur altın yapcam ay sonu :16::16:

harikasınız kızlar hayırlı bol yatırımlı günler :16:

pazara gittim bugün geçen haftadan çok şey vardı 15 lira götürdüm 10 harcadım:59:5 tl kumbaraya attım bişeylere el attıkça kumbaramı düşündüm vazgeçtim:1:

aynen canım artık bi garip hal aldı durum bende de

ne baksam evirip çevirip geri bırakıyorum :65:

bugün 6tl attım kumbaraya baya birikti sanırım bnm cnm 1000 tl fln oolmuştur altın yapcam ay sonu :16::16:

:24::24:

Allah bereket versin canım..

cumhurıyet altını bugun 514,00 tl
elımde baska bırsey ıcın ayırdıgım ama vazgectıgım bır mıktar para var
alsam mı dıye tereddutte kaldım

ayın 21inde maaşımı alcam o zaman gider bi 15 tane fln altın alırım sanırım maaşşımdan 500 tl alırım 1500 tl yi geçer o zaman oleyyyy :66::66:

:nazar: süpersiniz okudukça bende heveslendim ama malesef bir türlü biriktiremiyorum ama böyle biriktirenlere de imrenerek bakıyorum

markete gittim yumurta alayım dedim birisini dolaba koyarken düşürdüm biride çatlakmış alayım dedim kabında kırıldı:59:1.50 tl attıım kumbaraya:58:

Merhaba kızlar,
Ben de bu biriktirme işine fena halde takmış durumdayım.Hatta hızımı alamadım bir de turuncu hesap açtırdım oğlım için.Elimden geldiğince oraya da atacağım üç beş.
Hepinize iyi birikimler.:)

Merhabalar . Kızlar son zamanlarda çeyrek alan oldu mu ? Fiyatı ne durumda acaba ? Bir de uygun olarak almak için mısır çarsısına gitmek gerekir mi ? Her kuyumcuda fiyat değişiyor . 5-6 yere girip sormak lazım sanırım . :16:

Merhabalar . Kızlar son zamanlarda çeyrek alan oldu mu ? Fiyatı ne durumda acaba ? Bir de uygun olarak almak için mısır çarsısına gitmek gerekir mi ? Her kuyumcuda fiyat değişiyor . 5-6 yere girip sormak lazım sanırım . :16:

canım ben bugün 1500 liramn hepsini kapalı çarşıya gidip çeyrek yaptım.keşke geçen pzts yapsaydım o zaman çeyrek 119 du ya pişman oldum.Bgn 127 den yaptım.bir kaç dükkan dolaştım.kuyumcu paran varsa altın yap dedi.
tabiki her kuyumcu farklı rakam söylüyor aralarda oynamalar oluyor.semtten semte farklılık gösteriyor.lüks semtlerde ve alışveriş merkezlerinde altın daha pahalı.kapalı çarşı fena değil ama bnm favorim lüks olmayan sıradan halkın yaşadığı semtler.:27:
çeyreğe yetişmezse bile gram al.
kızlar bgn sormayı unuttum gramın da yarısı çıkacakmış diye bişeyler okumuştum burada malumatınız var mı:26:

Merhaba kızlar,
Ben de bu biriktirme işine fena halde takmış durumdayım.Hatta hızımı alamadım bir de turuncu hesap açtırdım oğlım için.Elimden geldiğince oraya da atacağım üç beş.
Hepinize iyi birikimler.:)

turuncu hesabı nasıl oluoyor :26:

Harikasınız maharetli hanımlar bende geçte olsa katılmak isterim aranıza geçte olsa derken ne zamandır takipteyim bu topiğide :3::3: hanımlar ne düşünüyorsunuz altın sizce şuan yüksek mi beklemeli mi biraz daha yoksa almalımıyım hepinize teşekkürlerrr :21::21:

Back