canım ben evimin borcunu kapatmak için biriktiriyorum.borcum 27000.18000 tl yaptım önümüzdeki yıl allahın izniyle borcu kapatacak meblaya ulaşıcam.toki peşin ödemelerde belirli dönemlerde %20 indirim yapıyor.ondan da faydalanıcam o zaman 27000 den daha az bir borcum kalıyor.borcum kapandıktan sonra biriktirmeye dvm tabi o zamanda pazar yeri almayı düşünüyorum inşallah.
Harikasın canım çok güzel rakamları tasarruf yapmışsın tebrik ederim hepimize örnek oldun
canım ben evimin borcunu kapatmak için biriktiriyorum.borcum 27000.18000 tl yaptım önümüzdeki yıl allahın izniyle borcu kapatacak meblaya ulaşıcam.toki peşin ödemelerde belirli dönemlerde %20 indirim yapıyor.ondan da faydalanıcam o zaman 27000 den daha az bir borcum kalıyor.borcum kapandıktan sonra biriktirmeye dvm tabi o zamanda pazar yeri almayı düşünüyorum inşallah.
ah canıım seni çok iyi anlıyorum.:13:ben de zaman zaman kendimi gariban gibi hissediyorum ama o zamanlarda hemencik biriktirdiğim paracıklarımı düşünüyorum rahatlıyorum
bence kredi kartını tamamen hayatından çıkar.kredi kartıyla alışveriş yapmak bedava alıyormuş hissi veriyor önüne geçemiyorsun sonra.geçi hayatımda hiç kredi kartı olmadı. sadece gözlemlerime dayanarak bu sonucu çıkardım.
kızlar bende size katılıp para biriktirmek istiyorum
heveslendim dogrusu
hoşbulduk canım herkese bol bol para biriktirmeler
her gün ortalama kaç para atıyorsunuz kenara
hoşgeldin canım.kızlar bende size katılıp para biriktirmek istiyorum
heveslendim dogrusu
düşmüş ya ben pzt 127 den almıştımbugün çeyrek aldımeski tarihli 2010 123 tl ..
yeni tarihlisi 126 imiş
yeni üyeyim alsaniza araniza
bugün bende tık yok
canım gündeydim demin komşum 76 tl gramı dedi ama bilmiyorumaltın düştü mü bana mı öyle geliyo benim de gramım vardı ne kadar ki gram
her gün tık olmaz canım belki yarın 5 koyarsın..
bende ay sonuna kadar idareli gidecem bakalım cüzdanda ne kalacak
bizim ay sonunada daha çokkkk var bu ay birde evlilik yıldönümü var yetireyimde inş.artmasada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?