Kızlar bugün kumbaramdaki parayla bir çeyrek aldım.
125 TL
Kuyumcu tanıdık. Ne olur? Çok yükseldi bırakayım mı almayı dedim.
Sakın dedi. Şimdi gr 76 civarı yaza 90 olmasını bekliyoruz dedi.
Aklınızda bulunsun.
İyi birikimler.
evet haklısın canım bu konuda .
ben de bugün 1 adet cumhuriyet altını aldım .ve de nasıl dedim sarraf çocuğa altın fiyatı konusunda. abla gramı 77 tl olmak üzere neredeyse dedi.
herkese hayırlı birikimler.
slm kızlar
slm cnm nasılsın paracıkların nasılbnmkiler altın yapsam mı diye düşünüyorum ya baksana yazılanlara:26:
pazara gittim bugün geçen haftadan çok şey vardı 15 lira götürdüm 10 harcadım5 tl kumbaraya attım bişeylere el attıkça kumbaramı düşündüm vazgeçtim
bugün 6tl attım kumbaraya baya birikti sanırım bnm cnm 1000 tl fln oolmuştur altın yapcam ay sonu
pazara gittim bugün geçen haftadan çok şey vardı 15 lira götürdüm 10 harcadım5 tl kumbaraya attım bişeylere el attıkça kumbaramı düşündüm vazgeçtim
Merhabalar . Kızlar son zamanlarda çeyrek alan oldu mu ? Fiyatı ne durumda acaba ? Bir de uygun olarak almak için mısır çarsısına gitmek gerekir mi ? Her kuyumcuda fiyat değişiyor . 5-6 yere girip sormak lazım sanırım .
Merhaba kızlar,
Ben de bu biriktirme işine fena halde takmış durumdayım.Hatta hızımı alamadım bir de turuncu hesap açtırdım oğlım için.Elimden geldiğince oraya da atacağım üç beş.
Hepinize iyi birikimler.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?