• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım ben evimin borcunu kapatmak için biriktiriyorum.borcum 27000.18000 tl yaptım önümüzdeki yıl allahın izniyle borcu kapatacak meblaya ulaşıcam.toki peşin ödemelerde belirli dönemlerde %20 indirim yapıyor.ondan da faydalanıcam o zaman 27000 den daha az bir borcum kalıyor.borcum kapandıktan sonra biriktirmeye dvm tabi o zamanda pazar yeri almayı düşünüyorum inşallah.:61:

Harikasın canım çok güzel rakamları tasarruf yapmışsın tebrik ederim hepimize örnek oldun :16::16:

canım ben evimin borcunu kapatmak için biriktiriyorum.borcum 27000.18000 tl yaptım önümüzdeki yıl allahın izniyle borcu kapatacak meblaya ulaşıcam.toki peşin ödemelerde belirli dönemlerde %20 indirim yapıyor.ondan da faydalanıcam o zaman 27000 den daha az bir borcum kalıyor.borcum kapandıktan sonra biriktirmeye dvm tabi o zamanda pazar yeri almayı düşünüyorum inşallah.:61:

ah canıım seni çok iyi anlıyorum.:13:ben de zaman zaman kendimi gariban gibi hissediyorum ama o zamanlarda hemencik biriktirdiğim paracıklarımı düşünüyorum rahatlıyorum:9:
bence kredi kartını tamamen hayatından çıkar.kredi kartıyla alışveriş yapmak bedava alıyormuş hissi veriyor önüne geçemiyorsun sonra.geçi hayatımda hiç kredi kartı olmadı. sadece gözlemlerime dayanarak bu sonucu çıkardım.:61:

Gariban hissetme durumu bendede oluyor ama bendeki durum şu istediğim şeyleri o anda erteliyorsam bir süre sonra misli mislini almaya başlıyorumm :9::9::9::9: kredi kartına gelincede ben kredi kartı sayesinde daha çok birikim yapabildim kredi kartlarından korktuğum için yanımda para olmayınca kartı vermeye gönlüm razı gelmiyorr birde kendime limit belirliyorum şu kadar harcayabilirim gibisinden birde ne alıyorsam yazıyorum 8-9 ay sonrası bile karta nekadar ödeme yapmam gerektiğini gördüğüm için kendi kendime ayağını denk al yoksa batıcaksın diyebiliyorumm :9::9::9:

bugünde 3.30 tl attım kumbaraya,ama dün dayanamayıp etek aldım karttan şuan vicdan azabı duyuyorum herşeyim eskiyene kadar bişey almıycam artık,2 haftadır kullanmıyordum kartı neyse kullanmıycam yine aynen devam marketede gitmiyorum artık eskisi gibi ıvır zıvır şimdiye kadar kaç kere gidip almıştım en azından ona seviniyorum:43::43::43::58::58::58:

Son düzenleme:
hoşbulduk canım herkese bol bol para biriktirmeler

her gün ortalama kaç para atıyorsunuz kenara

Cnm herkesin birikim şekli farklı . Kimisi bozuk paralarını kumbaraya atıyor . Kimi arkadaşlar toplu olarak kenarda tutuyor . Nakit olarak elinde tutan da var altın alan da :16: Ben altın alanlardanım . Bozuk param olmadığı için topluca bırakıyorum kenara. Sonra da altın alıyorum . Sende bütçene göre bir yöntem belirleyebilirsin . :16:

Mesela ben vadeli mevduata atıyorum bi yandanda cumhuriyet alıyorum kumbaramada elime geçtikçe 1 tl leri atıyorum bayada birikiyor :66::66:

Harikasın canım çok güzel rakamları tasarruf yapmışsın tebrik ederim hepimize örnek oldun :16::16:[/QUOTE]
teşekkür ederim canım.damlaya damlaya oldu:61: Anneme çekmişim :1:

kızlar bende size katılıp para biriktirmek istiyorum
heveslendim dogrusu:66:
hoşgeldin canım.:71:

bugün çeyrek aldım:65: eski tarihli 2010 123 tl ..

yeni tarihlisi 126 imiş :10:
düşmüş ya ben pzt 127 den almıştım:59:.artık pzts altın almıycam perşembe alın kızlar perşmbe hafta başına göre (genel olarak) daha düşük oluyor.

var aslinda kumbaram sizi uzun zamandir sessiz takipteydim 3 altinim bile var sayenizde
:66:

altın düştü mü bana mı öyle geliyo benim de gramım vardı ne kadar ki gram

altın düştü mü bana mı öyle geliyo benim de gramım vardı ne kadar ki gram
canım gündeydim demin komşum 76 tl gramı dedi ama bilmiyorum:25:
her gün tık olmaz canım belki yarın 5 koyarsın..
bende ay sonuna kadar idareli gidecem bakalım cüzdanda ne kalacak
bizim ay sonunada daha çokkkk var bu ay birde evlilik yıldönümü var yetireyimde inş.artmasada olur

inşllh yeter caanım malesef her ay bişey çıkıyor hep mutlu olun :71:

Back