• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

iyi geceler kizlar neredeyse bir yildir bu topigi ve sizleri takip etmekteyim.sizleri cok ama cok takdir ediyorum damlaya,damlaya gol yapicaksiniz yakinda:71:

bende ingilteredeyim ev hanimiyim,burada yasam cok pahali ama bende haftalik alisveris harcliklarimdan arttirdigim kucukte olsa bir birikim yaptim 2 yildir birikim yapiyorum.gecen yilki birikimimi Turkiye tatilimde yedim bir guzel:27:pisman degilim yemek icin birktirmistim o parayi.bu yil turkiyeye gitmeyecegimiz icin biriktirime devam Allah nasip ederse bir bebisimiz olacak bende onun icin birikim yapiyorum.ben para birikimi yapiyorum sterlin mecburen, henuz bir yil olmadi ve 460 sterlinim var yani 1187 binim olmus.

ben hergun kumbarama atamiyorum genellikle esimden gelen pozuklari atiyorum bazen,haftaligimdan kalani ekliyorum kumbarama.

herkese hayirli ve bol birikimler diliyorum.

ben bu konuda çok şikayetçiyim kendimden özellikle.para biriktirmek için sanırım nakit harcama yapmak lazım ben kredi kartı kullanıyorum bu arada internetten alışverişe daldım.ve markate gittiğimde bir iki şey için gidiyorum bakıyorum araba doluyor :50: iyice cozutmuyorum da ama kredi kartları kapanmadığı sürece kuruş hesabı yapasım gelmiyor.ben kumbara olayında para biriktirmiştim sonra baktım biriktirdiklerimi napsam napsam oğluşa hesap açtırdım yatırdım 2-3 defa sonra kumbaraya para atıyorum ama bir baktım kocişin bıraktığı bozuklukları dahi koymuşum adam diyo bozukları alma olur mu dolmuşa falan vermek için bazen lazım oluyor diyo .o yüzden dokunmuyorum tüm verdikten sonrada napsam diye düşünüyorum.biriktirip geri harcayınca pek anlamlı olmuyor
bazı arkadaşlar var çok imreniyorum burda olduğ gibi darısı bana inşallah.

hoşgeldin öncelikle :74:

har vurup harman savurmayı bıraktıktan sonra emin ol çok kolay ilerliyor herşey..

biriktiğini gördükçe gaza geleceksin zaten :46:

ve alışkanlık haline gelecek..

Ben bu aralar harcama modundayım bakalım hayırlısı sonum ne olacak 1 senedir vadeli mevduatta biriktiriyordum şimdi bi kısmın çektim habire yemekteyimm toparlanmam lazımm :35::35::35::35:

aramıza hogeldin canım:71:
elin çok açıksa ve çalışıyorsan her ay bir altın al çeyrek veya gram hangisine gücün yeterse böylece istesende harcayamazsın.ama diyosanki ben paramı biriktirebilirim irademe güveniyorum o zaman para yap altını takip et düştüğünde altına çevir derim....
bide hep biriktirdiğin parayı mesela ayda bir çeyrek alsam senede ne kadar eder vs gibi hesaplar yapmakta insanı gaza getiriyor:1::27:

kızlar destekleriniz için coook teşekkürler, şimdiden 19 tlye yakın para birriktirdim, sizlerin sayesindeee :61:

ama bu ay ödencek 150 lira faturam war ve cok yakın bir arkadaşımın düğünü war, o nedenle cok ekleyemicem sanırım :59:

Bende şuanlık 190 tl attım kenara(kavanoza) bozuk para kumbiriğimde dolmaya devam etmekte ağzına kadar dolmadan açmamak üzere kendime söz verdim (bu yaklaşık 4. sözüm hep açtım bir 130 çıktı bikere 170 cıktı bikerede 210 civarı çıktı ama niyetim busefer açmamak sizlerin destekleriyle) bir tane cumhriyet kenara attım birinide hediye ettim bile şimdide valedime 200 atıcam inş bidahaki ayda maaştan sonra inş gelsin cumhuriyett hepimizin bereketli olsun inşallahh :):):) :64::64::64:

bugünlerde meteliğim yok:5:birde pazara gidince pazarcıların bozuk paralarına bayılıyorum birsürüü:1:bütün olsa sevinmem o kadar bozuğum olsa keşke diye gözüm kalıyor:37::60:

ececik bozduk bozuk papalarla demi esimde bana mutlu ol diye bankada bozdurup eve öyle getirecegim parayi diyo bide kuruslar düsün yani:7:

bu ara elimde eteğimde çok bozuk para dolanıyo, ben de mi katılsam sizlere... evde koysam kumbaraya babam dalıyo, büroda koyuyorum çekmeceye nişanlım dalıyo :61::61: nerde saklasam aceba...

çantamı ceplerimi karıştırdım, tam 13 tl bozukluk çıktı:64:
attım kumbaraya, kumbarayı da sakladım. içinde biraz da vardı ha saymadım. dimek babam bayadır yanaşmamış:64:

neredeyse çeyreğin onda biri kumbaramda:1:

Back