• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bu konuyu okuya okuya banada birikim yapma hevesi geldi (geç olsada)...

öncelikle birkaç ay önce evdeki tüm altınlarımı bozdurup bankaya yatırdım neden banka altın daha karlı derseniz evde bıraktımmı aklım kalıyordu yakın zamanda bir kaç komşuya hırsız falan girdiğini duyunca bende tedirgin oldum koluma taksam o dahada kötü doğrayıveriyorlar adamı sokak kenarında
bana en mantıklısı banka geldi ben 32 günlük vadeli yatırdım ama oradada bir sürü hesap türleri var 3 aylık 6 aylık yok fon yada döviz hesabı gibi ben hangisinin daha karlı olduğunu bilemedim sizce hangisi karlı oluyor...
yatırmaya başladığımdan beri bir sefer 100 tl bugünde 50 tl yatırdım mebla az gibi ama olsun evde tutsam onuda harcardım ben herkes gelirine göre birikim yapabiliyor nede olsa benden bu aylık bu kadar
herkese bol yatırımlı günler dilerim...

kesinlikle yatırımı az görmemek en önemlisi her ay 30 50 ne atabiliyorsak kar canım..

bereketli birikimler :65:

ben de bugün bankaya gidip para yatırdım..

bu konuya katıldığımdan bu yane 1000 tl biriktirmişim..

benim için büyük başarı :46::46:

şimdi hedefim 1500 2000 yapmak..:89:

1000 tl yi yapan 1500 de yapar öyle değilmi sabr ve azimle damlaya damlaya göl olur misali...
bereketiyle biriksin canım...

bu konuyu okuya okuya banada birikim yapma hevesi geldi (geç olsada)...

öncelikle birkaç ay önce evdeki tüm altınlarımı bozdurup bankaya yatırdım neden banka altın daha karlı derseniz evde bıraktımmı aklım kalıyordu yakın zamanda bir kaç komşuya hırsız falan girdiğini duyunca bende tedirgin oldum koluma taksam o dahada kötü doğrayıveriyorlar adamı sokak kenarında
bana en mantıklısı banka geldi ben 32 günlük vadeli yatırdım ama oradada bir sürü hesap türleri var 3 aylık 6 aylık yok fon yada döviz hesabı gibi ben hangisinin daha karlı olduğunu bilemedim sizce hangisi karlı oluyor...
yatırmaya başladığımdan beri bir sefer 100 tl bugünde 50 tl yatırdım mebla az gibi ama olsun evde tutsam onuda harcardım ben herkes gelirine göre birikim yapabiliyor nede olsa benden bu aylık bu kadar
herkese bol yatırımlı günler dilerim...

Bankada altın hesabı açtırıp gr altın olarak tutabileceğinizi biliyorsunuz di mi? Faizin getirisi fazla değil hem ben faiz de istemediğimden böyle yapıyorum. Altın daha çok kazandırıyor. Allah'ın izniyle harcadığım herşeye dikkat ederek 1.5 senede 25 bin TL biriktirdim. Bunun en az %20 si altından elde ettiğim kar. Şİmdi de bu parayla arsa almayı düşünüyoruz. Herkesin birikimleri kıymetlenir inşallah.

Küçük paraların zamanla ne kadar ettiğiyle ilgili konu açmıştım okumanızı öneririm arkadaşlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...lmanin-formulu-mutlaka-okuyun-arkadaslar.html

MUTLAKA AMA MUTLAKA OKUYUN VE YAKINLARINIZA DA GÖNDERİN.

HAYIRLI BİRİKİMLER

:92::92::92:
evet artık çok düzenli bir biçimde hasabımı ve kitabımı yaptım hayırlı birikimlere yol almaya başladım,Rabbim utandırmasın inş...
kredi kartlarımı temizledim sadece benzin ve arabayla ilgili vergiler için kullanıp azcık bir limit oluşturdum kendime .
aylık peşin para düzenli bir şekilde elimde olacak kadar hesap ayırdım.
adsl ve annem veeceğimide ayırıp ayda 400 tl her ay nasip ollursa koymaya söz verdim.bu ay 400 koyarak başladım,önceden de vardı biraz toplam 1600 var şu anda.
hayırlısı olsun umarım yapabilir ve tez zamnda bu güzelliği yaşayabilirim...

kızlar para biriktirin elinizden geldiği kadar küçüklüğümden beri hep biriktirirm bayramda topladığım paraları bile dolara çevirtirip biriktiriyodum daha ilkokul yıllarında düşünün artık:27:
ozamandan belliymişim
evlendik düğünde toplanan altına bileziğe sahip çıktım gözümü açtım yoksa kaynanam hepsine sahip çıkçaktı cazgırlıkla aldım elinden altınları sonra bankada bi kasa kiraladık
2008 yılında evlendik 2011 yılına kadar biriktirdiğim paralarla 40 gr bileziklerden 4 tane aldım bide kızken biriktirdiğim 5 bin vardı bankada onuda 10 bin yapmıştım
ve bukadar biriktirdik bide düğündeki altın bilezikleri bozdurup bi ev aldık
hemde benim istediğim yerden aldı kocam evide üstüme yaptı sağolsun:52::52::52:
paraları harcamayıp biriktirdiğim için çok mutluyum şşimdi biriktirirken bişey olmaz gibi geliyo insana ama damlaya damlaya göl oluyomuş:21::21::21:
bide ben nası biriktirdiğimi anlatayım
eşim pazara giderken bana genelde 50tl verir ben onu hemen cüzdanımın arka tarafına atarım hiç yokmuş gibi cüzdanındaki bozukluklarla yaparım pazarı baktım yetmicek bozukluklar eşime dadanırım 10 20 ne varsa bozuk para isterim oda verdimya der olsun derim ben harcamak için deil o para:17::17:
Rabbim hepimizin parasına beraket versin yardımcı olabilmek için size moral verebilmek için yazdım umarım bi faydam olur:71::71:

yaa kızlar bu bankadan kiralanan kasaların kiraları ne kadar oluyor? bi bilgi vereseniz banada??

selam kızlar,hepinizin mesajını tek tek okudum, harikasın ne deyim başka, çok takdir ettim hepinizi..Başı yazmalıytopic açıldığından beri tanırım 1 lira 2 liralarla 1000 tl yi bulmuş helal olsun arkadaşım..Sen 2 binide bulursun 5000 nide..Allah daha çok artırsın..
Benimde bu ayki maaşım cuma yattı bankaya, 900 tl.. bugün çekecektim ,eşim hepsini çekme dedi, (bu ay iş seyahatlerinden dolayı maaşı daha yüksek almış).. Benim maaşım bu ay ödemelere yetr. seninki dursun deyince çok sevindimm...200 tl sini çektim özel ihtiyaçlarım için kalanını durucak bankada,Ama ne yapıyım bilemiyorum.. altın alıp almama konusunda kararsızım açıkcası..Ama para olarakta dursun istemiyorum.. En ufak bi durumda çekmyelim çar çur olmasın.. Altın hesabına bende sıcak bakıyorum p.tesi bankayı arayıp bilgi alıcam..
hepinize bol berektli, kazançlı günler diliyorum....

ay bende bu ayki maaşımı direk kumbaraya attım :16::16:

anne olanların ve de sizlerin değerli annelerinin anneler günü kutlu olsun. anne olmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar ihsan eylesin :16:

selam kızlar,hepinizin mesajını tek tek okudum, harikasın ne deyim başka, çok takdir ettim hepinizi..Başı yazmalıytopic açıldığından beri tanırım 1 lira 2 liralarla 1000 tl yi bulmuş helal olsun arkadaşım..Sen 2 binide bulursun 5000 nide..Allah daha çok artırsın..
Benimde bu ayki maaşım cuma yattı bankaya, 900 tl.. bugün çekecektim ,eşim hepsini çekme dedi, (bu ay iş seyahatlerinden dolayı maaşı daha yüksek almış).. Benim maaşım bu ay ödemelere yetr. seninki dursun deyince çok sevindimm...200 tl sini çektim özel ihtiyaçlarım için kalanını durucak bankada,Ama ne yapıyım bilemiyorum.. altın alıp almama konusunda kararsızım açıkcası..Ama para olarakta dursun istemiyorum.. En ufak bi durumda çekmyelim çar çur olmasın.. Altın hesabına bende sıcak bakıyorum p.tesi bankayı arayıp bilgi alıcam..
bu aralar altın bayağ yüksek ama dolar veya euro yapabilirsin istesende harcayamazsın o zaman :)
arkadaşlar ben bu banka konusunda tereddütlüyüm faizden kaçınan biri olarak bankaya paramı yatırmıyorum bide faizssiz hesap falan varmış ama o zaman da banka kullanıyor buradaki fark sadece sen faizi almıyorsun banka alıyor işliyor.yanlış mı biliyorum yoksa? bu yüzden bankaya para yatırmak istemiyorum.eve de hırsız girerse tüm servetim uçacak :1:

Arkadaslar

Dolar ve Euro almanızı önermem asla. Dolar düşüşde zor tutunuyor. ABD merkez bankası. FED sürekli para basıyor. Hem dolar ve Euro yatırım aracı değildir. Altın fiyatlarını biraz gözlemleyip bir miktar geri geldiginde almanızı öneririm

kızlar para biriktirin elinizden geldiği kadar küçüklüğümden beri hep biriktirirm bayramda topladığım paraları bile dolara çevirtirip biriktiriyodum daha ilkokul yıllarında düşünün artık:27:
ozamandan belliymişim
evlendik düğünde toplanan altına bileziğe sahip çıktım gözümü açtım yoksa kaynanam hepsine sahip çıkçaktı cazgırlıkla aldım elinden altınları sonra bankada bi kasa kiraladık
2008 yılında evlendik 2011 yılına kadar biriktirdiğim paralarla 40 gr bileziklerden 4 tane aldım bide kızken biriktirdiğim 5 bin vardı bankada onuda 10 bin yapmıştım
ve bukadar biriktirdik bide düğündeki altın bilezikleri bozdurup bi ev aldık
hemde benim istediğim yerden aldı kocam evide üstüme yaptı sağolsun:52::52::52:
paraları harcamayıp biriktirdiğim için çok mutluyum şşimdi biriktirirken bişey olmaz gibi geliyo insana ama damlaya damlaya göl oluyomuş:21::21::21:
bide ben nası biriktirdiğimi anlatayım
eşim pazara giderken bana genelde 50tl verir ben onu hemen cüzdanımın arka tarafına atarım hiç yokmuş gibi cüzdanındaki bozukluklarla yaparım pazarı baktım yetmicek bozukluklar eşime dadanırım 10 20 ne varsa bozuk para isterim oda verdimya der olsun derim ben harcamak için deil o para:17::17:
Rabbim hepimizin parasına beraket versin yardımcı olabilmek için size moral verebilmek için yazdım umarım bi faydam olur:71::71:

:46::46:

sağol canım..

evleneli 2 yıl oldu birinci yılımız bazi maddi sıkışıklıklar nedeniyle boş geçti malesef..

ama sonra burdaki arkadaşlardan da etkilenerek boş geçirmemeye ,azimle biriktirmeye başladım..

alışveriş tutkumdan kurtuldum öncelikle şimdi ne alsam ihtiyacım varsa alıyorum :46:

bir de tabiki birikimimi az görmiyorum ne atarsan kenara kar sayıyorum :80:

Rabbim herkesin kesesine bereket versin..

senin cümlelerini okuyunca gaza geldim daha da :10:

devam inş birikime ..

ben de hep burslu okuyup burslarımla çeyrek alan bi hatundum ama ne zaman bi nişan düğün olsa takıldı o çeyrekler ben 10a tamamladım sene sonuna 2-3 kaldı hep böyle yıllardır. O nedenle ben de bankada hesap açtırmaya kadar verdim netten açacam her ay biriktirdiğim parayı da hiç çekmeden normal hesaptan altın hesabına aktaracam yoksa evde tutunca altın da olsa gidiyo bizde.

bende geldimm yeniden geçen yıl biriktiriyordum sonra boşladım kayınvalidem 50 tl verdi kayınpederimde 100 tl doğum günüm için hemen attım kenara her gün atamasamda pazardan dantelden vs biriktiririm inşllh şimdilik 150 ile başlıyorum:65::65:

bende geldimm yeniden geçen yıl biriktiriyordum sonra boşladım kayınvalidem 50 tl verdi kayınpederimde 100 tl doğum günüm için hemen attım kenara her gün atamasamda pazardan dantelden vs biriktiririm inşllh şimdilik 150 ile başlıyorum:65::65:

hoşgeldin tekrar aramıza..

açılış için hiç de kötü bir miktar değil :64:

bereketli olsun inş:34:

Kızlar bugün kumbaramdaki parayla bir çeyrek aldım.:74:
125 TL
Kuyumcu tanıdık. Ne olur? Çok yükseldi bırakayım mı almayı dedim.
Sakın dedi. Şimdi gr 76 civarı yaza 90 olmasını bekliyoruz dedi.
Aklınızda bulunsun.
İyi birikimler.:21:

125 TL
Aklınızda bulunsun.

evet haklısın canım bu konuda .
ben de bugün 1 adet cumhuriyet altını aldım .ve de nasıl dedim sarraf çocuğa altın fiyatı konusunda. abla gramı 77 tl olmak üzere neredeyse dedi.
herkese hayırlı birikimler.:16:

125 TL
Aklınızda bulunsun.

onlar diyorsa kesin böyle olur sonuç.
yaz dönemi patlayıp kış dönemi düşüyor sanırım...

Back