bende altının 102 olduğu zamanda 2 tane çeyrek yaptım.Ama şimdi altın pahalılandı baya kumbaram var ona her ay 200 tl atıyorum.yalnız ben tek seferde o ay için birikimim diyerek 200 tl'yi baştan koyuyorum. kendime böyle bir hedef koydum ilerliyorum .Hayırlısı 2 çeyreğim 600 tl de nakit varHepinizin birikimi hayırlı olsun.Bu arada çalışmıyorum ve 2 tane de çocuğum var.
biriktirmek isteyince insan bozuk bir liralarla bile ayda çeyrek alıyo...tamamen irade işi olduğunu kendimde gördüm ıvır zıvır parçalara verdiğim parayı kısınca birikiyo... bende alcam bu ay bir çeyrek
bilezik yaptırırsan bozdururken işçiliği çok düşüyorlar yatırım için düşünüyorsan bilezik alma derim.para da yapma çünkü para harcanır.bence cumhuriyet veya ata lira yaptır.beşi bi yerdeler var onlardan da yaptırabilirsin.ama bilezik veya para yapma derim zararlı çıkarsın.kızlardan dugunde takılan altınlarım var.. annem bilezik yapalım diyor.. babamda paraya cevirtelim diyormus.. napsak bir fikir verin?
benımde biriktirdigim param var altın alayım mı?
kızlardan dugunde takılan altınlarım var.. annem bilezik yapalım diyor.. babamda paraya cevirtelim diyormus.. napsak bir fikir verin?
benımde biriktirdigim param var altın alayım mı?
ben de haftada 50 tl koyuyorum ayda 200 yılda 2500 ediyor.
evet biriktirirken küçük bi meblağ gibi görünsede birikince para oluyor işte.hem böyle hesap yapınca daha çok biriktiresim geliyo
ayda 400 tl kenara para atabilip ,bunu az görüp kendine dert eden kardeşime örnek olsun
ay da 200 tl bile senede kaç para ediyor..
ayda 400 tl kenara para atabilip ,bunu az görüp kendine dert eden kardeşime örnek olsun
ay da 200 tl bile senede kaç para ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?