aminnnnnnnnnnnn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
canım neyseki elinde varmış da borcunu kapatmışsın başkasından borç bulma banka kredileriyle filan uğraşma gibi bir sıkıntının içerisine girmemişsin ne güzel.
hayırlısıyla gene biriktirirsin inşallah canım.
çok teşekkür ederim canım. geldiğim kiloyu son 3 aydır da korumadayım. kiloları verince çok rahatladım gerçekten. 64.5 kilodan 52.2 kiloya geldim ama beden olarak 42 bedenden 34-36 bedene gelmek gerçekten müthiş benim için.
ohh topik hareketlenmiş
tebriklerr büyük bAŞrı NELER YAPTINNN bu zaman zarfında ne yedin içtin
herşeyden yedim ama ölçülü dengeli yedim o kadar
aydan aya birikimlerimizi yazaıyoruzz..ama gün içşnde atıklarınıda yazabilirsin canımm
başaka bişe yokbu arda baya formundasın:)
melissssçiğdem ben geri döndüm aranıza...
canım ne yaptın bakalım topic ne durumda?
bizde evimize yerleştik, ben çalışmaya başladım artık her ay çeyrek olayım başladı inşallah, beni tekrar alırmısınız aranıza..
anamm benimmm arkdaşım gelmişş nerdesinnn iyki face varr çidommm benimm hoşgeldinn sana heppp açık topikk kızzz işemi başladın hadi hyırlıdsııı olsunn ozamn yazz her ayy aldıgınıı bende burdayım iştee devamne işe girdin yorucumu
oy canım benim çok saol bitanem.
evt tatlım işe başladım cam fabrikasının pazarlama bölümündeyim işim yorucu değil ama çok dikkat istiyor, cam kombinasyonlarını ölçüleri felan doğru girmem lazım yanlışa yer yok anlıyacağın:)) Ama gözümü dış ticaret bölümüne diktim o yüzden ingilizce kursuna gidiyorum...bende durumlar böyle.. sen ne yaptın epey altının oldumu.. benimkiler bozuldu ev için bozdurmadımda kurs için bozdurdum, inşallah yerine fazlasıyla koyarım..
çeyreğin yarımı çıkıyormuş haberlerde izledim
60 tl olacakmış :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?