• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

burayı takıp ederek extradan 1 ceyrek bırıktırmıstım 2 3 ay once.sımdı tekrar geldım.bakalım ne kadar bırıktırebılecem.

siftahımı atıyorum kumbarama 3 tl

bu ay çok sıkıştım ve harcamak sebebiyle değilde maşşaımı alamadığım için bankada duran çok bişiy olmayan 11 gr altınımı bozdurmak zorunda kaldım.
onunla borçlarımı ödedim herşeyi kapadım.gelecek aylığımla yine yerine koyacağım ama altın yükselmeye başlamış.
ne zman şansım oldu ki zaten....:31:
öyle düşünme canım bence borcunu kapatmak daha önemlisi.
bundan sonra yatırıma devam edersin inşallah:16:

benimde bankada 303 tlm kaldı inşallah bir daha çekmek zorunda kalmam:30:
inşallah dilediğin gibi yatırım için karlı bir ay olur herkes için...:16:

burayı takıp ederek extradan 1 ceyrek bırıktırmıstım 2 3 ay once.sımdı tekrar geldım.bakalım ne kadar bırıktırebılecem.

siftahımı atıyorum kumbarama 3 tl

süperrrrrrrrrrrrr haydi kızlar biriktirmeye devammmmmmmmmmmm:10::10::10:

1 hafta kadar oldu bu topiği keşfedeli iyi ki de keşfetmişim benim için de altına yatırıma başlama konusunda bir fırsat oldu.
dün gün paramla üzerine de para ekleyerek 2 tane kulpsuz cumhuriyet altını aldım. durmak yok yatırımlara devam.
mayıs ayında da 2 tane günüm var onları da bu şekilde değerlendireceğim inşallah Rabbim izin verirse .....:16:
herkese hayırlı yatırımlı günler diliyorum.:16:

Son düzenleme:
Bende şöyle birşey yapmaya karar verdim. 3 ay oldu yeni işime gireli ve bunu bu aydan itibaren yapmaya karar verdim hesabıma maaşımdan yatan yol paramı bankadan çekmeyerek o parayla çeyrek altın alacağım. Ayrıca kumbaram var bütün bozukluklar buraya diyorum eşime tabi kendimde atıyorum :)))) Birikince onunlada altın alacağım. Benimde borcum var en azından bu şekilde üç beş bişey biriktiririm.

Merhaba. Topiği yeni gördüm çok fazla sayfa olduğu için hepsini okumadım. Bende her ay çeyrek almak istiyorum.. Günde ne kadar atıyoruz kumbaraya nerden başlayayım :)

:38:

aydan aya birikimlerimizi yazaıyoruzz..ama gün içşnde atıklarınıda yazabilirsin canımm

başaka bişe yok:38:bu arda baya formundasın:)

açıklama için çok teşekkürler canım ....
formunda derken neyi kasttetmiştin kilo vermemi mi ?:34:

Son düzenleme:
Merhaba. Topiği yeni gördüm çok fazla sayfa olduğu için hepsini okumadım. Bende her ay çeyrek almak istiyorum.. Günde ne kadar atıyoruz kumbaraya nerden başlayayım :)

canım ne kadar atabılırsen ıstersen 1 ıstersen 10 istersen 100 sana kalmıs.mesela ben cuzdanımda kalan bozuklukları atıyorum.

evet kilo vermisin baya fotograflarına baktımdaa baya farketmiş tebrikler cnm:34:

çok teşekkür ederim canım. geldiğim kiloyu son 3 aydır da korumadayım. kiloları verince çok rahatladım gerçekten. 64.5 kilodan 52.2 kiloya geldim ama beden olarak 42 bedenden 34-36 bedene gelmek gerçekten müthiş benim için.:34:

çok teşekkür ederim canım. geldiğim kiloyu son 3 aydır da korumadayım. kiloları verince çok rahatladım gerçekten. 64.5 kilodan 52.2 kiloya geldim ama beden olarak 42 bedenden 34-36 bedene gelmek gerçekten müthiş benim için.:34:

tebrik ederim valla brova...
topikide okumuştum zaten inş daim olur...

bugun 3 tane çeyreğımı bozdurmak zorunda kaldım
ıhtıyaçtan napalım mal canın yongası uzulmuyorum
çunku ben onları eylulde 98 lıradan almıştım bugun 117 lıraya sattım
tanesını en azından zararda deılım buna şukur ınşallah
tekrardan bırıktırmeye başlayabılırım

:53::53:süper vallaa:53:

tebrik ederim valla brova...
topikide okumuştum zaten inş daim olur...
aminnnnnnnnnnnn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

canım neyseki elinde varmış da borcunu kapatmışsın başkasından borç bulma banka kredileriyle filan uğraşma gibi bir sıkıntının içerisine girmemişsin ne güzel.
hayırlısıyla gene biriktirirsin inşallah canım.:16:

Back