• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

aminnnnnnnnnnnn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

canım neyseki elinde varmış da borcunu kapatmışsın başkasından borç bulma banka kredileriyle filan uğraşma gibi bir sıkıntının içerisine girmemişsin ne güzel.
hayırlısıyla gene biriktirirsin inşallah canım.:16:

evet çok şukur allah kımseyı mecbur etmesın zaten zor gunler
ıçın bırııktırıyoruz

:50::50:yine eksiliyo param annem çeyizime blendr alalım yarın diyo:50:

allahım ne güzel 300 tl biriktirecektim ay sonuna kadar kuruş kalmazsa iyidir:14:

çok teşekkür ederim canım. geldiğim kiloyu son 3 aydır da korumadayım. kiloları verince çok rahatladım gerçekten. 64.5 kilodan 52.2 kiloya geldim ama beden olarak 42 bedenden 34-36 bedene gelmek gerçekten müthiş benim için.:34:

tebriklerr büyük bAŞrı NELER YAPTINNN bu zaman zarfında ne yedin içtin:34:

:38:

aydan aya birikimlerimizi yazaıyoruzz..ama gün içşnde atıklarınıda yazabilirsin canımm

başaka bişe yok:38:bu arda baya formundasın:)

melissss :66:çiğdem ben geri döndüm aranıza...
canım ne yaptın bakalım topic ne durumda?
bizde evimize yerleştik, ben çalışmaya başladım artık her ay çeyrek olayım başladı inşallah, beni tekrar alırmısınız aranıza..:69:

melissss :66:çiğdem ben geri döndüm aranıza...
canım ne yaptın bakalım topic ne durumda?
bizde evimize yerleştik, ben çalışmaya başladım artık her ay çeyrek olayım başladı inşallah, beni tekrar alırmısınız aranıza..:69:

anamm benimmm arkdaşım gelmişş nerdesinnn iyki face varr çidommm benimm hoşgeldinn sana heppp açık topikk kızzz işemi başladın hadi hyırlıdsııı olsunn ozamn yazz her ayy aldıgınıı bende burdayım iştee devam:66:ne işe girdin yorucumu

anamm benimmm arkdaşım gelmişş nerdesinnn iyki face varr çidommm benimm hoşgeldinn sana heppp açık topikk kızzz işemi başladın hadi hyırlıdsııı olsunn ozamn yazz her ayy aldıgınıı bende burdayım iştee devam:66:ne işe girdin yorucumu

oy canım benim çok saol bitanem.
evt tatlım işe başladım cam fabrikasının pazarlama bölümündeyim işim yorucu değil ama çok dikkat istiyor, cam kombinasyonlarını ölçüleri felan doğru girmem lazım yanlışa yer yok anlıyacağın:)) Ama gözümü dış ticaret bölümüne diktim o yüzden ingilizce kursuna gidiyorum...bende durumlar böyle.. sen ne yaptın epey altının oldumu.. benimkiler bozuldu ev için bozdurmadımda kurs için bozdurdum, inşallah yerine fazlasıyla koyarım..

oy canım benim çok saol bitanem.
evt tatlım işe başladım cam fabrikasının pazarlama bölümündeyim işim yorucu değil ama çok dikkat istiyor, cam kombinasyonlarını ölçüleri felan doğru girmem lazım yanlışa yer yok anlıyacağın:)) Ama gözümü dış ticaret bölümüne diktim o yüzden ingilizce kursuna gidiyorum...bende durumlar böyle.. sen ne yaptın epey altının oldumu.. benimkiler bozuldu ev için bozdurmadımda kurs için bozdurdum, inşallah yerine fazlasıyla koyarım..

hadi hayırlısı olsun hakında çok iy olmuşş bütçeyede katkı sen dikkaatlisin çidomm benimm yaparsınn bende aynı git gell evle ugraşşş altınımmıı hee çogqltıyozzz:))koyarsın azimliiii arkdaşım benimmm:16:

kızlarrr altın fırladı kımse alamıyo galıba yorum yazanda yok:1::1:
bende alamıyorum kaç aydır olanlarıda bozdurcaz galıba
kımse yazmıyo ben yazıyım bari dedım kızlar hayırlı
bırıkımlerr:))

malum sonuç tabiii her zamnki gibi ben bozdurdum altın fırladı.ama napalım mecburiyetler.bundan sonra alabilir miyim bilemiyorum...ama kenara atıyom para odluğu kadar...

bende altının 102 olduğu zamanda 2 tane çeyrek yaptım.Ama şimdi altın pahalılandı baya kumbaram var ona her ay 200 tl atıyorum.yalnız ben tek seferde o ay için birikimim diyerek 200 tl'yi baştan koyuyorum. kendime böyle bir hedef koydum ilerliyorum .Hayırlısı 2 çeyreğim 600 tl de nakit varHepinizin birikimi hayırlı olsun.Bu arada çalışmıyorum ve 2 tane de çocuğum var.

Back