• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

daha maaşımı almadım ama 300 tl ayırdım inş.
harcamak zorunda klamazsam tabisi...
umuyorum ve diliyorum:51:

kızlar bende iki tane cumhuriyet altını aldım bugün.biriktirip ev alacam :64:inş.ay çok mutluyum her ay bir tane almak hedefim:90:

selam kızlar ben pek biriktiremedim unuttum bozuk paraları atmayı 3 ayda 1 altın yapabildim ancak nisan ayı için 10 liram var kumbaramda bu ay daha dikkatli olacağım
liste konusunda benim fikrim şu her ayı birimiz bu görevi üstlenelim en güzeli gönüllü olan arkadaş bu ay için grupta kimler varsa yazsın ve kaç lira biriktirdiğimizi her ayın 1-5 i arası bir önceki ay nee kadar biriktirdiğimizi liste yapacak arkadaşa yazalım yarışma gibi olsun 1. seçelim

asya
tibettem
karalahana
başıyazmalıkız
ilkerim
melisdeniz
byza
julia
hatice

kimler para biriktirecek bu ay ismi olmayan tabloya kendini eklesin

NİSAN AYI KUMBARA
asya
tibettem
karalahana
başıyazmalıkız
ilkerim
melisdeniz
byza
julia
hatice
deren
airlikfeer
ladyfog

ben bu ay paramı mininum miktarda harcayacağım inşallah ay sonu 350 tlm olmasını istiyorum:39:

NİSAN AYI KUMBARA
asya
tibettem
karalahana
başıyazmalıkız
ilkerim
melisdeniz
byza
julia
hatice
deren
airlikfeer
ladyfog
b_i_o

kızlar uzun zaman önce üye oldum bu başlığa ama bir türlü biriktirmek kısmet olmamıştı. beni de alır mısınız aranıza? ne yapmam lazım anlatır mısınız? bi ucundan tutmak lazım artık dimi ama :52:

merhabalar bu topiğe kimse uğramıyor mu ?:26:

kızlar 50 tlm daha eksildi kaldı 300:14::14::14::14:
inşallah elimdeki para yeter ayın 10una kadar da birikimim 300 tl olur:14:

Geçen cuma kumbaramı açtım 140 tl çıktı. 2gr altın aldım. Dün saydım 32 tl vardı kumbaramda. Hedefim bu haftayı da 1 grla tamamlamak.
Birazdan 3.5 daha atıyorum.
İyi birikimler...

bu ay çok sıkıştım ve harcamak sebebiyle değilde maşşaımı alamadığım için bankada duran çok bişiy olmayan 11 gr altınımı bozdurmak zorunda kaldım.
onunla borçlarımı ödedim herşeyi kapadım.gelecek aylığımla yine yerine koyacağım ama altın yükselmeye başlamış.
ne zman şansım oldu ki zaten....:31:

Back