Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evın hayırlı olsun canım gule gule oturun.ınşallaah allah tum ev sahıbı olmak ısteyenler enasıp etsın tabı banada:))aminnnnnnnnnn

haydi bismillah bir karton kutuyu kumbara yaptım aralık ayı için 12,5 lirayla başladım :92:

haydi bismillah bir karton kutuyu kumbara yaptım aralık ayı için 12,5 lirayla başladım :92:

hayırlı olsun canım bol bereketlı olsun kartıondan kumbaran.

kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyum ben paramı saydım dı gıtcektım kuyumcuya eşıme dedım 300 tl bırıkmış 3 altın parası eşımınde vardı evde parası bende dedım keşke tam altın alsam o da bana tum parasını verdı canım kocam şımdı gıdıp 2 tam 2 çeyrek alcam yanı bız bun a10 tane çeyrek dıyelımm heyyo kızlarr ıyıkı var burası yoksa ben bu kadar azımlı olmıcaktım bızde boyle bırıktıremıcektık paralarımızıkaralahana caNIM bana 10 çeyrek yazabılırsın 4 taned eonceden vardı geçen aylarda oldumu 14 çeyrek allahım bereket versın hepımızın paralarına kızlar amınnnnnnnnnnnnnnnn

canım çok sevindim
ay devamıda gelsin inşallah, enişteyide kutluyorum aferin valla

kızlar biraz evevl kuyumcumu aradım,
yarımlık yoklmuş çeyreğede 107 verebilirim dedi,
benim alışım 105 tlden alıyorum dedi.. çeyrek 111 miş...

ohh süper artsın ekislmesin inş

ben ayın beşine doğru bildirim yapabileceğim sanırım
gelmesini beklediğim paralar var
bu ay pek tık ypk benden :)
ama yinede şükür

teşekkür ederim
allah bereket versin biz de böyle raporlar verebilelim inşallah

bende bugün itibariyle bir kumbara edinip alıyotum çeyrek altınları

hadi bacım yapabiliriz

geldim geldim kızlar.
yeni ay bildirimleri son gün ayın beşine kadar.
çünkü sonradan görüp ekleyenler olur belki diye.
ama siz artık kasım ayı kumbirişimi kapadım ,yeni aya bismillah diyorsanız özelden atın değişmemek kaydı ile bildirimleri.
daha aylıklar falanda gelmedi bakalım biraz süre verelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…