<b><i>melisimmmm <bbeşimmm naber:)
haydi bismillah bir karton kutuyu kumbara yaptım aralık ayı için 12,5 lirayla başladım :92:
hayırlı olsun canım bol bereketlı olsun kartıondan kumbaran.
kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyum ben paramı saydım dı gıtcektım kuyumcuya eşıme dedım 300 tl bırıkmış 3 altın parası eşımınde vardı evde parası bende dedım keşke tam altın alsam o da bana tum parasını verdı canım kocam şımdı gıdıp 2 tam 2 çeyrek alcam yanı bız bun a10 tane çeyrek dıyelımm heyyo kızlarr ıyıkı var burası yoksa ben bu kadar azımlı olmıcaktım bızde boyle bırıktıremıcektık paralarımızıkaralahana caNIM bana 10 çeyrek yazabılırsın 4 taned eonceden vardı geçen aylarda oldumu 14 çeyrek allahım bereket versın hepımızın paralarına kızlar amınnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok sevindim
ay devamıda gelsin inşallah, enişteyide kutluyorum aferin valla
Arkadaslar bildirimleri ne zaman yapicaz acaba??
kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyum ben paramı saydım dı gıtcektım kuyumcuya eşıme dedım 300 tl bırıkmış 3 altın parası eşımınde vardı evde parası bende dedım keşke tam altın alsam o da bana tum parasını verdı canım kocam şımdı gıdıp 2 tam 2 çeyrek alcam yanı bız bun a10 tane çeyrek dıyelımm heyyo kızlarr ıyıkı var burası yoksa ben bu kadar azımlı olmıcaktım bızde boyle bırıktıremıcektık paralarımızıkaralahana caNIM bana 10 çeyrek yazabılırsın 4 taned eonceden vardı geçen aylarda oldumu 14 çeyrek allahım bereket versın hepımızın paralarına kızlar amınnnnnnnnnnnnnnnn
ohh süper artsın ekislmesin inş
ben ayın beşine doğru bildirim yapabileceğim sanırım
gelmesini beklediğim paralar var
bu ay pek tık ypk benden :)
ama yinede şükür
bende bugün itibariyle bir kumbara edinip alıyotum çeyrek altınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?