bnmde aklıma gelmişti bu bozuk para olayı bi kere biriktirdim giidp o parayla da lens aldım :)) tekrar denycm
Bizde çeyrek altın alıyoruz cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnmde aklıma gelmişti bu bozuk para olayı bi kere biriktirdim giidp o parayla da lens aldım :)) tekrar denycm
Vanilla:26: konuyla alakasız ama avatardaki senin kızın mı?
hoşbulduk sağol.evet 1 tane yaptık bakalım.inşallah devamı gelir.burası daha çok hevese getirdi benıboncuklar send eh.geldin,
maşallah altınınıda yapmışsın
yok derencim benim değil,
benimde 8yaşında bir kızım var ama o değil,
çok beğendin sanırım Allahım sana böyle bir kız nasip etsin inşallah
Öksüz kalmış burası . Kimse yokkk Bugün çeyrek altın alan varmı?
canım ben almadım ama sordum paramı yanıma almayı unutmuşum 105 tl dedı kuyumcu tabı bı kuyumcuya sordum
en son geçen ay 103 e almıştım artmış.gerçı 112 dıyenler vardı yıne ona gore normal.
selam kızlar,
bi durağanlık var evet, nerde bizim hatunlar,
bende bugün günüme 20 tl götürdüm, kumbarama bişey atamadım,
yarında gidip altınımı alıcam inşallah
yeni biriktirmeye başladığım için altın alacak kadar birikmedi, bi daha ki aya artık,
kızlar benim önceden kalma altınlarım var bileziğe çevirsem zarar edermiyim, altn olarak kalması dahamı mantıklı
Cnm şimdiden hayırlı olsun .Kendim almış kadar heyecanlandım . Altındaki son fiyatı senden alırız artık
kızlar burası bana çok uğurlu geldi. eşimle ev planlarımız vardı bugün ev planlarımız gercek oldu.yarın inşallah muamelelerını yapacağız.hayırlısıyla inşallah bızımde bır evımız olacak. artık daha ıyı para bırıktırmem lazım.eee evın taksıtlerını de ödeyecegız.bugun bugun kumbarama 14.500attım.ettı 44.500