• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

benden de bugün 5 tl cik kızlar... saymıyorum ama bi çeyrek parası olmaz bu ay biliyorum çünkü bayram tailinde 5 kuruş harcamadım eşimden dolayı ondan atamadım hiç sonra çalışmaya başladım bu hafta çok masraf oldu yoldu yemekti koyamadım 2 gündür kociş atıyo benim yerime yani benim kumabarama acıdıda kızına ayrı bana ayrı attı sağğolsun...ama il maaşımı alınca yaparım artık napayım...

korkma canım ööylede böylede ödeniyor
çok çok zor durumda kalsam ki kalmadım şuana kadar bozdurup kartımı öderim
ödeme imkanın varsa hiç dşünme bence

kızlar yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyen olursa beklerizz :16::16:

merhaba kızlar ben de yenı gordum bu konuyu 1 haftadır bende para bırıktırıyorum.eşim sevındı 1 çeyreği o alıp verdi bana.2.çeyrek içinde 30lıram var.bırıktırmeye devam

selam kk. nın tutumlu, artırımlı hatunlarıı:80:
bende bugün kumbaramı boşalttım, 105 tl olmuş,
arada eşimin attıklarıda vardı ben onları görmezden gelmişim, açıpta sayınca çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum..
Ayrıca eşimde bayramda bende aldığı 75 tl lik borcunu 100 tl olarak ger verdii..
Yarın gidip ya yarımlık, yada 2 çeyrek alıcamm..Altın şu aralar yüksek ama ben uzun süreli yatrım yaptığım için düşmesini beklmeden alıcam, sonra ya harcarım, yada iyice çıkar altın..

çido maşallah allah artırsın canım...
ben saymıyorum kasım 1 i bekliyorum ama çeyrek parası çıkmaz biliyorum yappamadım:((

boncuklar bravo sana ve eşine ...çilçil altınların olsun inşallah canım,hoşgeldin aramıza

selam kk. nın tutumlu, artırımlı hatunlarıı:80:
bende bugün kumbaramı boşalttım, 105 tl olmuş,
arada eşimin attıklarıda vardı ben onları görmezden gelmişim, açıpta sayınca çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum..
Ayrıca eşimde bayramda bende aldığı 75 tl lik borcunu 100 tl olarak ger verdii..

<b>Yarın gidip ya yarımlık, yada 2 çeyrek alıcamm..Altın şu aralar yüksek ama ben uzun süreli yatrım yaptığım için düşmesini beklmeden alıcam, sonra ya harcarım, yada iyice çıkar altınbenimmm güzler güzezli çidom:)

Son düzenleme:
kızzlarr nasılnızz herkez maşalahı varrrr birikimlerrr güzellll,,,,ben artık kasımı bitirdim listeyi beklicemmm..bileziğimi aldım lahanacım eklicek.....leyla çido deren...maşalah herkeze.

bnmde aklıma gelmişti bu bozuk para olayı bi kere biriktirdim giidp o parayla da lens aldım :)) tekrar denycm:21:

çidomm:))))))))) hoşgördüm nasılsın canımarkdaşımm benimmmm ğüzler ğüzelimmm.....inaşalah diyelim sende bereketlii olsunn nezman alcam yarım altını..

çidomm:))))))))) hoşgördüm nasılsın canımarkdaşımm benimmmm ğüzler ğüzelimmm.....inaşalah diyelim sende bereketlii olsunn nezman alcam yarım altını..

yarın alırım sanırım melis,
gerçi yarında apartman günüm var , geç biterse salıya kalır ama bian evvel alıyım yoksa harcarımm:1:

benden de bugün 5 tl cik kızlar... saymıyorum ama bi çeyrek parası olmaz bu ay biliyorum çünkü bayram tailinde 5 kuruş harcamadım eşimden dolayı ondan atamadım hiç sonra çalışmaya başladım bu hafta çok masraf oldu yoldu yemekti koyamadım 2 gündür kociş atıyo benim yerime yani benim kumabarama acıdıda kızına ayrı bana ayrı attı sağğolsun...ama il maaşımı alınca yaparım artık napayım...

leyla başladınmı işe sn cnaım,
hayrılı olsun, maaşını alınca toptan alırısn sende

kızzlarr nasılnızz herkez maşalahı varrrr birikimlerrr güzellll,,,,ben artık kasımı bitirdim listeyi beklicemmm..bileziğimi aldım lahanacım eklicek.....leyla çido deren...maşalah herkeze.

Sana da maşallah cnm . inşallah hep böyle devam ederiz.Bu konuda yanlız olmadıgımı bilmek hoşuma gidiyor:64:

Back