• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

geldim geldim kızlar.
yeni ay bildirimleri son gün ayın beşine kadar.
çünkü sonradan görüp ekleyenler olur belki diye.
ama siz artık kasım ayı kumbirişimi kapadım ,yeni aya bismillah diyorsanız özelden atın değişmemek kaydı ile bildirimleri.
daha aylıklar falanda gelmedi bakalım biraz süre verelim:)

özelden mi bildiriyoruz her eklemeyi? hani sistemi bilelim de düzeni bozmayalım :78:

hayırlı olsun canım bol bereketlı olsun kartıondan kumbaran.

kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyum ben paramı saydım dı gıtcektım kuyumcuya eşıme dedım 300 tl bırıkmış 3 altın parası eşımınde vardı evde parası bende dedım keşke tam altın alsam o da bana tum parasını verdı canım kocam şımdı gıdıp 2 tam 2 çeyrek alcam yanı bız bun a10 tane çeyrek dıyelımm heyyo kızlarr ıyıkı var burası yoksa ben bu kadar azımlı olmıcaktım bızde boyle bırıktıremıcektık paralarımızı:9::9::32::32::32::66::66::66:karalahana caNIM bana 10 çeyrek yazabılırsın 4 taned eonceden vardı geçen aylarda oldumu 14 çeyrek allahım bereket versın hepımızın paralarına kızlar amınnnnnnnnnnnnnnnn

ohhhh hayırlı olsun canım benim.bereketli olsun....

kızlar burası bana çok uğurlu geldi.:66: eşimle ev planlarımız vardı bugün ev planlarımız gercek oldu.yarın inşallah muamelelerını yapacağız.hayırlısıyla inşallah bızımde bır evımız olacak.:66: artık daha ıyı para bırıktırmem lazım.eee evın taksıtlerını de ödeyecegız.bugun bugun kumbarama 14.500attım.ettı 44.500:46::46:

güle güle oturun Rabbim ağız tadınızı bozmasın

kızlar haftaya liste eklemeden tekrar yazacağım buraya en son durumları bana yazın diye....:74:

canım olay şöle...
her ay sonu geçen ayın birikimlerini arkadaşlar bana bildiriyorlar,özelden isteme sebebim burda arada kalır karışır ,gözümden kaçar ise ordan bakarım diye .
ay sonu artık diğer ay birikimine başlamadan bana mesaj atıyorsun listeye ekleniyor.
diğer kumbaraya attıklarını burda günlük arkadaşlarla paylaşıyorsun.

canım olay şöle...
her ay sonu geçen ayın birikimlerini arkadaşlar bana bildiriyorlar,özelden isteme sebebim burda arada kalır karışır ,gözümden kaçar ise ordan bakarım diye .
ay sonu artık diğer ay birikimine başlamadan bana mesaj atıyorsun listeye ekleniyor.

teşekkür ederim... bugün siftahı benden bereketi allahtan açılışımı yaptım ay sonunda bildiricem ne biriktiğini doğru anlamışım di mi?

Kuyumcuya çeyrek fiyatını sordum . Herkes kafasına göre takılıyor . Biri 110 dedi .Bir başkası ise 108 :18: Kime güveneceğiz biz:25: Biraz daha bekleyip düzgün bir kuyumcu bulmam gerek .:25:

Karalahana ayın 5. ne kadar uzaması iyi olmuş aslında . Ben de para almadım daha :26:

Son düzenleme:

ohhhh hayırlı olsun canım benim.bereketli olsun....

güle güle oturun Rabbim ağız tadınızı bozmasın

kızlar haftaya liste eklemeden tekrar yazacağım buraya en son durumları bana yazın diye....:74:

teşekkur edrım lahana:))

bende şımdı ayağımın tozuyla kuyumcudan geldım bu kuyumcuların fıyatı hakkaten çok değışıyo ya dun evımden bıraz uzak bı kuyumcuya sormuştum
çeyreğe 105 demıştım bugun bakşa kuyumculara sordum bırı 113 bırı 110 dedı kendı hep aldığım kuyumcudan 108 e aldım çeyreğicumhurıyet altınınıda yıne oyle bı kuyumcu 450 bı kuyumcu 447 dedı benım kuyumcuda 432 ye aldım çok değişiyo.bıde kuyumcuya sordum benden alırken ne kadara alıyosunuz dıye 2 lıra aşağı dıye yanı 106 ya bundan oncekı 4 altınımı 100 e almıştım 6 lıra kar etmışım:))tabı o pahalı satan kuyumculara bozdururm heralde:D:D:9::9: bıde onlar bı sıteden takıp edıyo ben ordayken bılgısayardan takıp edıyolardı ızmır kuyumcular odası.com du galıba tabı ben ızmırdeyım ve orda çeyreğe 113 yazıyodu tabı bu yenısı ıçın bende ordan takıp edıyım barı dedım.velhasıl kelam şımdılık boyle kızlar

kızlar biraz evevl kuyumcumu aradım,
yarımlık yoklmuş çeyreğede 107 verebilirim dedi,
benim alışım 105 tlden alıyorum dedi.. çeyrek 111 miş...
hadi bakalım çidommm sen işini bilinn:):1:
canım olay şöle...

lahanamm ayın 5 demiii benim bilezik olarak yazarsın gene not ederizz:32:

slm kızlar teşekkur ederım bu arada.umarım herkese nasıp eder ev almak.
bu arada benım kocış bugun bana 1cumhurıyet almış.evdede 1 tane daha var.bırdee 250lıra verdı kocış sağolsun bu ay ıyıyız.hım unutmadan cumhurıyet altınını 430a almış bızımkı duyurulur.yanlız akşam bu fıyat çıkmış dıye duydum

Yeni birikim ayımızda bugün itibariyle başladı. Herkese bol altınlı,kazançlı günler diliyorum. :46:

günaydın kızlar paracıklarımı saydım 264 liram var.bayram olmasaydı bu kadar olmazdı benim param.
yeni ayımız bereketli olsun...

hımss hadi bakalım .
kasım ayı itibari ile birikimleri bitirenler özel mesajdan bekliyorum ne kadarınız var.
yavaş yavaş herkes yazsın sonra ben eski tablo ile yeni tabloyu ekleyeyimde kim ne kadar yapmış dökülsün ortaya:)

selam kızlar,
bugün 1 yarımlık aldım bende, yani 2 eyrek parası biriktirdim bu ay:))
lahanam özeldende yazdım sana, çokk teşekkürler tatlım liste için..
melis öperim senide yaştaşım..

merhaba bende katılayım istiyorum bu topice. valla borçtan harçtan maaş nereye gidiyo anlamıyorum.
böyle birbirimize destek olursak daha iyi olur.
bugün itibariylemi başlanıyo bir ayın parası biriktirilmeye

merhaba bende katılayım istiyorum bu topice. valla borçtan harçtan maaş nereye gidiyo anlamıyorum.
böyle birbirimize destek olursak daha iyi olur.
bugün itibariylemi başlanıyo bir ayın parası biriktirilmeye

hoşgeldin canım..

topikte arkadaşlarla hep destek tam destek :74:

altını zengini oldu çoğu arkadaşımız darısı başına inş :64:

kara lahanacım bana bu ay için 5 çeyrek yazzz toplamda 18 çeyreğim oldu kumbarada da 50 tl falan var sanırım şuan :52::52::52:

Back